Учени от Бан отрекоха турското робство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Re: Учени от Бан отрекоха турското робство

Мнение от Binev_OuT » 16 Ное 2012, 21:52

ами робството е да те принудят от Иван да се казваш Хасан,на секцията у вас да не стои Библията а Курана,и в един слънчев ден да дойдат и да ти вземат едногодишния син за да направят от него убиец на собственият му народ!
И ей тъй из между другото да те смажат от бой и да изнасилят жена ти и всичко тва е в рамките на закона,щото си гяур!
Ако имаш друга терминология за това,сподели я.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 16 Ное 2012, 22:00

Учени от БАН ?!?!?!??!Къв учен тряа да е тоя олигофрен да го изцепи тва и то по телевизията >?!< подкрепям колегите Разстрел и тва е е*ах ги в олигофрените

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 16 Ное 2012, 22:03

Binev_OuT написа:ами робството е да те принудят от Иван да се казваш Хасан,на секцията у вас да не стои Библията а Курана,и в един слънчев ден да дойдат и да ти вземат едногодишния син за да направят от него убиец на собственият му народ!
И ей тъй из между другото да те смажат от бой и да изнасилят жена ти и всичко тва е в рамките на закона,щото си гяур!
Ако имаш друга терминология за това,сподели я.

Е чак такова положението не е в България. Тия дето се кръстят Хасан, никой не ги кара насила.
Тва за джамийте е вярно, малко в повече са и аз лично съм против тях. Една във всеки град става, ама...
И аз съм против турците в парламента и тези които не гледат интереса на Бг, но тия дето са в Турция хич не ме интересуват и нито ги мразя нито нищо.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 16 Ное 2012, 22:07

Ето една две книги на тези двамата от клипа http://colibri.bg/knigi/374/dimana-tryn ... tantinopol , http://www.helikon.bg/books/41/161060_p ... ariia.html а всеки да си прецени сам за себе си от къде духа вятъра!
Последна промяна MOGY на 16 Ное 2012, 22:11, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 16 Ное 2012, 22:10

Колега,от историята знам,че който не е сменил вярата си е бивал окачен на бесилото,както и за кръвния данък чрез който се образуват еничарските отряди.Не знам от къде ти е информацията и защо мислиш,че в България е било по-меко робство.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Ное 2012, 22:10

Из сведенията на Джанюариъс АлойшиъсМакгахан за баташкото клане ..

„Казаха ни, че 3000 души лежели само в черковния двор и ние не можехме да го не вярваме. Зрелището беше ужасно, толкова ужасно, че не можем го забрави през целия си живот. Имаше накъдрени главички сред разлагащите се купища, смазани с тежки камъни, крачка не по-големи от пръстите ви, върху които месото беше твърде изсъхнало от жегата, преди да е могло да се разложи; ръчички на малки деца, протегнати като за помощ; деца, умъртвени още от ужаса на светналите саби и зверски зачервените очи на джелатите, които са ги издигали и слагали; моми умрели, плачейки с молба за пощада; майки, умрели, опитвайки се да запазят малките си със слабите си тела. Всички лежаха там, събрани на куп, гниещи в една отвратителна маса. Всички сега мълчат. Няма сълзи, нито плачове, няма страхотни писъци, нито молби за милост. Жертвите гният по нивите, а жетварите – тук в гробищния двор. Погледнахме в черквата... Грамадно количество от тела са били изгорени там и огорелите почернели остатъци, които изпълняха мястото до половината височина на сводовете, което ги правеше по-ниски и по-тъмни, лежаха там в разложение неописуемо. Никога не съм си въобразявал нещо толкова грозно. Всички се отстранихме, потресени, едвам в свяст, от тази чумава къща, доволни, че можем да излезем пак на пътя“.
Само да ви припомня че зверствата над българите са извършени от башибозук цигани и турци жители от околните на Батак села.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 16 Ное 2012, 22:13

България е била и под Византийско робство но там не се говори за такива неща като под турското.Проблема е че ние за турците сме неверници от там и цялата омраза.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 16 Ное 2012, 22:16

Пък аз съм чувал, че българите преди това са клали из турските села и това в Батак е отмъщение, ама незнам. Не че го оправдавам, дори да е така.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 16 Ное 2012, 22:25

Аз не казвам,че ние сме цвете за мирисане,даже ако се зачете по навътре в историята ще се види,че с Византия сме се сбивали ей тъй като за преди закуска :mhihi: и някак си ония 140000 ослепени български войници,някак за тях боли по-малко защото не са били невинни цивилни жени и деца.Може би затова от османското робство боли повече,точно заради тези избивания.
Но примерно римляните и те са избивали наред,както и франките,англичаните,по-късно и до немските варварски племена слагащи края на римската империя,която пък приема името на - свещена римска империя.
И може и ние да сме били варварите на Европа по време на Велика България...и вероятно турското робство да си е просто карма.
Когато избиваш нечии народ,ще избиват и твоя.
Но тия да седнат и да говорят,че историята била преувеличена и че едва ли не сме ги поканили да дойдат да ни управляват .... :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 16 Ное 2012, 22:32

Elesar74 написа:Пък аз съм чувал, че българите преди това са клали из турските села и това в Батак е отмъщение, ама незнам. Не че го оправдавам, дори да е така.

Колега тия турци по твоя край май са ти промили мозъка :kuku:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 16 Ное 2012, 22:35

Историята си е история колега. Въпроса е дали ти изнася, като истината. Защото нито историята, нито истината са български патент. Много история се скри от комунистите и аз лично съм учен на неща, които днес са нищо повече от лъжи. Празнувахме чужди празници, като български, дори продължаваме да го правим. Ние сме българи в крайна сметка, не може това понятие да минава през Русия и да се осмисля чрез нея. За мой срам не знаех какво празнуваме на 22-ри септември, а това е много повече български празник от 3-ти март например. Ма да не отварям тази тема.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 16 Ное 2012, 22:38

TheKiller написа:
Elesar74 написа:Пък аз съм чувал, че българите преди това са клали из турските села и това в Батак е отмъщение, ама незнам. Не че го оправдавам, дори да е така.

Не те знам на колко си години, ама ако си виждал това, дето съм виждал аз, нямаше така да говориш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 16 Ное 2012, 22:40

Elesar74 написа:
TheKiller написа:

Не те знам на колко си години, ама ако си виждал това, дето съм виждал аз, нямаше така да говориш.

Какво си виждал толкова,че да защитаваш турците?
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 16 Ное 2012, 23:03

И такава тема ли се появи :evil:
Чудя се на хората дето защитават Турците, аз съм учил история бая усилено тоест това съм учил предимно и много разширено, и някой да каже че е нямало робство :evil: :evil: :evil: още преди години се появи думата "Османско иго" пълни глупости кажете го това на хората от БАТАК, който не е ходил да отиде да види, как са заклани хората в църквата и са били жени и деца, който са се криели и са мислили че в божия дом няма да ги убият,но ...................и сега някой да каже нещо......
Брутално клана е било, кръвен данък и т,н това се нарича робство, щом някой ти казва какво и как да правиш е робство, та да ме извинявате ама защитниците на турците не ви разбирам хич.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 16 Ное 2012, 23:34

Ако имахме поне една хилядна доблест като хората написали ей тва писмо, щяхме да сме уникални!
ПИСМОТО:
„Запорожките казаци до турския султан! Ти, султане, дявол турски и на проклетия дявол брат и приятел, на самия Луцифер секретар. Какъв по дяволите си ти рицар, като с гол гъз таралеж не можеш да убиеш. Дяволът сере, а твоята войска яде. Няма да успееш, кучи сине, синовете християнски под себе си да имаш, от твоята войска не се боим, по земя и вода ще се бием с тебе, мама ти ще изпонаебем. Ти си вавилонски готвач, македонски дърдорко, ерусалимски самохвалко, александрийски козел кастриран, на Големи и Малки Египет свинар, арменски злодеец, татарски пръч, каменецки палач, на целия свят и подсвят шут, на отровната змия внук и за нашия х** закачалка. Ти си свинска мутра, конски задник, ръфащо куче, некръстена глава, да ти ебем майката. Ето това ти казват запорожците, никаквецо. Няма и свинете християнски да пасеш. А сега свършваме, защото не знаем датата и календар нямаме, месецът е на небето, годината си отива, а денят тук е като при вас, за което целуни по задника нас!
Подписали: Кошевой атаман Иван Сирко с целия запорожки кош”

Всички други приказки са жив ташак (българска работа) :confused:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата