Игра: Кофти ситуация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Игра: Кофти ситуация

Мнение от acer » 28 Ное 2013, 1:10

Мордехай написа:Готина игра. Черната Е36-ца... леле ще умра от мъка, ще ме е много яд, но ще се опитам да не го показвам. Цялата вечер ще ми е зле. Може дори да викна репатрак и да си тръгна с него и строшената кола. Ако разбира се бях тийнейджър-абитуриент. Аз тогава имах само едно колело и на бала ме кара бащата на един приятел, щото моя нямаше кола. А какво бихте направили (за мъжете) ако назначите много красиво момиче на работа, тя си върши всичко добре, преди няколко дни сте я накарал да ви направи един "устен доклад" и тя го е направила перфектно. С всеки изминал ден обаче мислите все повече за нея, разсейвате се, пречи ви на работата. На мъжа и бицепсите са колкото вашите бедра, а тя е готова на всичко, за да си запази работата.

ще си викна к**ва от 200 да изпразня напрежението и да не си търся боя :mhihi:

как ще реагирате ако пиете фалшиво уиски, нямамте НИКАКВИ спомени, а на другия ден искат да ви бият некви, без да имате представа какво сте правили /истински случай/ :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 28 Ное 2013, 6:37

acer написа:
Мордехай написа:Готина игра. Черната Е36-ца... леле ще умра от мъка, ще ме е много яд, но ще се опитам да не го показвам. Цялата вечер ще ми е зле. Може дори да викна репатрак и да си тръгна с него и строшената кола. Ако разбира се бях тийнейджър-абитуриент. Аз тогава имах само едно колело и на бала ме кара бащата на един приятел, щото моя нямаше кола. А какво бихте направили (за мъжете) ако назначите много красиво момиче на работа, тя си върши всичко добре, преди няколко дни сте я накарал да ви направи един "устен доклад" и тя го е направила перфектно. С всеки изминал ден обаче мислите все повече за нея, разсейвате се, пречи ви на работата. На мъжа и бицепсите са колкото вашите бедра, а тя е готова на всичко, за да си запази работата.

ще си викна к**ва от 200 да изпразня напрежението и да не си търся боя :mhihi:

как ще реагирате ако пиете фалшиво уиски, нямамте НИКАКВИ спомени, а на другия ден искат да ви бият некви, без да имате представа какво сте правили /истински случай/ :mhihi:

Щом чак искат да се бият значи съм направил нещо,но въпроса е защо още вечерта не е станал проблем а чак на другия ден?! Както и да е и на другия ден ще ядат бой или аз де.. :mhihi: :mhihi:

Как ще реагирате ако сте си купил преди точно два дена Е36 М3 3.0 и возите гаджето докато и обеснявате как това не е като другите BMW-та а си е направо върха на сладолета и как едва ли не това си е едно от много бързите коли по-пътищата и тя ви слуша в захласт и точно в тоя момент до вас на светофара спира бившото и гадже с някакъв стар опел омега и ви прави точка,тая на следващия светофар се качва при него и с ехидна усмивка ви казва че М3-то за нищо не става?! :ok: :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 28 Ное 2013, 9:38

boksioraE39 написа:

Как ще реагирате ако сте си купил преди точно два дена Е36 М3 3.0 и возите гаджето докато и обеснявате как това не е като другите BMW-та а си е направо върха на сладолета и как едва ли не това си е едно от много бързите коли по-пътищата и тя ви слуша в захласт и точно в тоя момент до вас на светофара спира бившото и гадже с някакъв стар опел омега и ви прави точка,тая на следващия светофар се качва при него и с ехидна усмивка ви казва че М3-то за нищо не става?! :ok: :mhihi:

Ще отида веднага да запаля една свещичка и да Му благодаря, че ме е отървал толкова бързо от тая пачЪ.

Какво ще направите ако Ви се обади стара позната с която е имало заигравка, но не са станали нещата. И сега иска да пиете кафе и съвсем явно флиртува, а в разговора съвсем случайно се окаже че със сегашната жена работят на едно място без Вие да и казвате за това. (Примерно докато си казвате сега кой къде работи, и тя като ти каже леко да ти минат тръпки по гръбнака.)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 28 Ное 2013, 11:49

Все пак ще изляза с нея на кафе, но нищо повече, кат ме е изтървала предния път ся да си ближе раните
Хахах ( това прозвуча много самовлюбено )
Наистина не бих се заиграл с нея, след като съм със сегашната си приятелка съм с нея и точка!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Ное 2013, 12:27

intention написа:Все пак ще изляза с нея на кафе, но нищо повече, кат ме е изтървала предния път ся да си ближе раните
Хахах ( това прозвуча много самовлюбено )
Наистина не бих се заиграл с нея, след като съм със сегашната си приятелка съм с нея и точка!

+1 ,стават ми светкавично противни такива ,дето са го играли тежко преди време и после "сетила се мара да се побара" :kuku:
Даже и сам да съм вероятно не бих я треснал :dunno:
"вероятно" казвам, 'шото сме мъже все пак :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 28 Ное 2013, 13:32

Да си кажа и примерна ситуация:

Получавате предложение за работа което ви удовлетворява желанията на добра заплата.
В същия ден ви се обаждат от банка че сте удобрен за интервю за стажантска програма без да е известно дали ще можете да останете след нея на работа...
Ко прайм?
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 28 Ное 2013, 17:18

Директно им поставям контра условия. Ако толкова много ме искат ще ги приемат, ако не си действам по желаната работа.

Не ме бива по историите, така че давам път на следващия да определи ситуация.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 28 Ное 2013, 18:02

Я една ситуация, която предполагам доста хора са изпадали от форума :mhihi: :

Бихте ли жертвали 6 (или повече) месеца от социалния си живот и екстрите (разбирайте яко мишкуване поради липса на пари :mhihi: ), за да си завършите проекта по колата (тунинг, реставрация, друга кола дори - идеята е да се събират пари през тези месеца, ама брутално, т.е. както се казва да не остава за 1 бира излишни :mhihi: ) :?:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 28 Ное 2013, 18:21

Rainbow написа:Я една ситуация, която предполагам доста хора са изпадали от форума :mhihi: :

Бихте ли жертвали 6 (или повече) месеца от социалния си живот и екстрите (разбирайте яко мишкуване поради липса на пари :mhihi: ), за да си завършите проекта по колата (тунинг, реставрация, друга кола дори - идеята е да се събират пари през тези месеца, ама брутално, т.е. както се казва да не остава за 1 бира излишни :mhihi: ) :?:

Интересен въпрос. Аз принципно не бих. Да звънне приятел да пием по биричка и аз - Еми братле не става, събирам за спортен филтър :mhihi: ... И това да продължава няколко месеца... Както са казали "За две бири винаги ще се намери място".

Какво бихте направили, ако сте въздишали по някоя бавария в отлично състояние, изпадат ви пари и пишете на човека, ама ядец - продадена е вчера?
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Ное 2013, 19:21

Добре де,ето ви един интересен казус:
Значи,кое е по-кофти,да станеш милионер и...нещо в мозъка да прещрака и да полудееш,ама е така като тея с тежките случай на лудост или...
Син да ти се роди-зет да ти доведе :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от E36-gh0s7 » 28 Ное 2013, 19:29

Е.Димитров написа:Добре де,ето ви един интересен казус:
Значи,кое е по-кофти,да станеш милионер и...нещо в мозъка да прещрака и да полудееш,ама е така като тея с тежките случай на лудост или...

Ем преди всичко той ми е син и ще го обичам къв'то и ще да е , и никога няма го изоставя в труден момент ! :)

Качвате се в Е36 2.0 , потегляте си спокойно , но следващия момент виждаш бурканите след теб ( няма да спреш , защото ти си по бърз от тях ) , почва гонката и по едно време се усещаш , " бензина свършва" а бензиностанцията е далече :) ? Случая е на 1 приятел :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 28 Ное 2013, 23:00

E36-gh0s7 написа:
Е.Димитров написа:Добре де,ето ви един интересен казус:

Ем преди всичко той ми е син и ще го обичам къв'то и ще да е , и никога няма го изоставя в труден момент ! :)

Качвате се в Е36 2.0 , потегляте си спокойно , но следващия момент виждаш бурканите след теб ( няма да спреш , защото ти си по бърз от тях ) , почва гонката и по едно време се усещаш , " бензина свършва" а бензиностанцията е далече :) ? Случая е на 1 приятел :)

Спирам си културно извинявам се на куките нахилен до уши знаейки че съм прее*ан :mrgreen: пък какво стане та я няма да ревем :)

Какво бихте направили ако сте на 16 години прибирайки се от някъде на влизане във вашия град и минавайки покрай караулка на пътна полиция спирате на светофара първа кола със забравени дълги светлини и гледате полицая крачи спокойно към вас от разстояние 50 метра отбива ви отстрани сваляте стъклото и той ви казва "Абе ти кат' първия пич тука на дълги си переш" и още преди да сте измислили какво да кажете от пасажерската седалка баща ви пиян на кирка лъцне и каже "Оти бе да не те окьорави ?" (реална случка :mrgreen: )
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is
Мечтае да кара: с цена на бензина от 1,20 лв

Мнение от dennistd » 29 Ное 2013, 15:20

jorko7120 написа:
Спирам си културно извинявам се на куките нахилен до уши знаейки че съм прее*ан :mrgreen: пък какво стане та я няма да ревем :)

Какво бихте направили ако сте на 16 години прибирайки се от някъде на влизане във вашия град и минавайки покрай караулка на пътна полиция спирате на светофара първа кола със забравени дълги светлини и гледате полицая крачи спокойно към вас от разстояние 50 метра отбива ви отстрани сваляте стъклото и той ви казва "Абе ти кат' първия пич тука на дълги си переш" и още преди да сте измислили какво да кажете от пасажерската седалка баща ви пиян на кирка лъцне и каже "Оти бе да не те окьорави ?" (реална случка :mrgreen: )

Имал съм подобна ситуация, но имах М категория, прегледа ми на бързо документите и ми пожела лек път.

Реална ситуация, излезли сте на разходка с гаджето и половинката ви(колата). Запушва се бензиновия филтър и ви оставя на пътя. Знаете, че ремонта е елементарен, но поради предишния ви опит с елементарни ремонти, гаджето ви иска да се приберете вкъщи с такси, а не да си правите колата сега. Случката се развива в 12 часа през нощта и лято. Какво правите?
Walter Röhrl написа:For me driving starts when I steer the car with the throttle pedal instead of the wheel.
Everything else is just doing work.

Потребител
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: 316i 1.9 105bhp 2000г.

Мнение от burn0u7 » 29 Ное 2013, 18:58

Убеждавам я някак си че всичко ще се нареди, че ремонта е дребна работа, оправям си колата и си продължаваме. Не бих си оставил колата ейтака на пътя.. тя като иска да си хваща такси, аз ще се оправя. :D

Оставям честта на следващия да даде случка, не ми идва нищо в момента. :D
The power is nothing without control!

Аватар

Мнение от Хаос » 29 Ное 2013, 21:52

Flash написа:
Какво бихте направили, ако сте въздишали по някоя бавария в отлично състояние, изпадат ви пари и пишете на човека, ама ядец - продадена е вчера?

След дълго мислене (1 месец) реших, че отивам до Швеция и я купувам тая 20 Jahre BMW Motorsport Е34 М5 и му звъня на шведа и той ми вика - преди няколко дни я купи един немец. Той пича после ми предложи Е24 М635CSi пак червена, уникална, ама ми беше над бюджета и ... като цяло разочарованието ми беше голямо, защото сам си бях виновен.

Какво бихте направили ако момичето на вашите мечти ви каже - "без чувства".
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата