G-class
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Penchev написа:За последната 3-та кола ,носеща синьо-белия пропелер на предния и задния капак в момента не мога да се сетя
![]()
Георги Пенчев
Последния подарък за личните нужди на Папата от Мюнхен е БМВ Х5

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Penchev написа:От хора,които ходят по Саудитска Арабия,Африка - гадните пустинни райони, съм разбрал,че навсякъде са возени с ЛендКрузъри - 100-циГеорги Пенчев
ето малко снимков материал в подкрепа на думите ти!Правил съм ги в Дубай

п.с. преди да влезем в големите пясаци шофьорите изпуснаха малко въздох от гумите на джиповете. Групата беше от около 20 джипа, от който нито 1 не закъса

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Gentsa написа:из форума съм прочел доста мнения,че мерцедесите са боклуци,мъртъвци,тухли и какво ли още не,което изобщо не е вярно.Някои хора оттук прекалено пристрастни обиждат всячески единствения явен конкурента на бмв-мерцедес.Както каза някой по-нагоре,Г-класата е създадена с военна цел през не знам си коя година и оттогава дизайна не бил променян.....ми не е променян защото от Дймлер-бенц не са искали да го променят. Ако на вас бмв-тата от 70-та година ви се виждат по-различни,на мен не.Например като видя бмв 2002 и мога да повърна,а пък фенове го намират за супер кола.А за мен е един стар котурник.Опитвам се да ви обясна,че прекалено много се впрягате за глупости.Един харесва оф-роуд,друг да кара бързо,а трети нищо не харесва.Не се обиждайте на коли.Много е гадно.
Прочети точка 1 от правилата на форума!!!

Като е фен на мерцедес тоя дето е писал, няма проблем, но да не пише тук, а да пише в техния форум, тука сме заблудени сектанти, незнам какво е очаквал да постигне с този си пост при нас освен да бъде нахранен какато трябва

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Penchev написа:От хора,които ходят по Саудитска Арабия,Африка - гадните пустинни райони, съм разбрал,че навсякъде са возени с ЛендКрузъри - 100-циАз лично никога по телевизията от репортажи от т.нар. горещи точки (размирни райони) не видях мерцедес Г-клас .Това са само Тойоти и Хамъри,както каза Алекс
А безпорен факт е,че всяка една военна операция струва безбожни пари и се прави максимално точен разчет на бюджетите преди това.Никога никой не видя НИКЪДЕ такъв Мерцедес
Защо
![]()
Георги Пенчев
Mи ти сам си отговаряш на въпроса....цените на G започват там където на другите свършват

Г-класа
Няма спор че мерцедес са върха ,страхотни коли...перфекто поведение на пътя особено ако липсват завои, високотехнологични двигатели!А Г-класата е нещо невъобразимо ,както се казва- "поантата" в гамата на марката...Такова изящно съчетание между лукс,комфорт,бързина,стабилност,оффффроуд възможности,икономичност,рентабилност и здравина е прецедент в автомобилната история...
Каквото и да си говорим феновете на БМВ, турците могат да правят коли и спор няма

Каквото и да си говорим феновете на БМВ, турците могат да правят коли и спор няма

Последна промяна ngc7052 на 22 Апр 2006, 13:53, променена общо 1 път
But does a human form display to those who dwell in realms of day
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Мнението ми за тази марка автомобили е : Да вярно е, БЯХА добри, но до едно време. Сега купувайки си Мерцедес, ти си купуваш просто име и имидж, но нищо повече (Дори и тези два показателя са изграждани мнооооого отдавна в миналото) . За дж-класата няма да допълвам с мои думи - те колегите са си го казали отпреди - тухла
ААА и да напомня какво каза Тиф от фифт гиър след тест драйв с СЛР макларен - чето . "амииии......... след щофирането, извода за колата ми е - ТОВА Е ПРОСТО ЕДИН БЪР МЕРЦЕДЕС, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е СПОРТНА КОЛА "

ААА и да напомня какво каза Тиф от фифт гиър след тест драйв с СЛР макларен - чето . "амииии......... след щофирането, извода за колата ми е - ТОВА Е ПРОСТО ЕДИН БЪР МЕРЦЕДЕС, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е СПОРТНА КОЛА "

BMW lover написа:Мнението ми за тази марка автомобили е : Да вярно е, БЯХА добри, но до едно време. Сега купувайки си Мерцедес, ти си купуваш просто име и имидж, но нищо повече
Аз съм на същото мнение Мерцедес не е това което е било преди много години,неслучайно от почти всеки нов модел стотищи хиляди бройки се връщат след 2-3 месеца,за изчистване на дефекти,просто това вече не е тази надеждна кола която е била преди години.Иначе според мен най добрите джипове са Ленд и Рейндж Роувърите,скоро гледах Топ Гиър и Джереми Кларксън бягаше с един такъв Рейдж роувър Спорт от танк и каза,че това е наистина една добра офроуд машина.А вдруга серия през една кална гора се опита да мине с Х5,Ленд Круйзер,Гранд Чероки и др. и единствената истинска отново беше Рейндж Роувъра.
А, отключили са ми темичката...евала (Благодаря за съдействието alx). BMW Fan's бяха ми заключили темата и затова не писах.
А, евала един оптимист...
Това което ти наричаш псевдо лекс, в G55 AMG го наричат AMG Style уникална система за обзавеждане на автомобили, свръх луксозни. Единствените BMW-та които могат да се сравняват с AMG Style са тези на Hamann с обзавеждане Opera.
Като не си достатъчно компетентен по темата, недей да пишеш.
Мислиш ли че мога да знам кога и каде е печелил. Мога да ти дам инфо да му видиш наградките в Русия, Германия и Франция...за други страни нямам официално инфо. Ама мисля че и горе посочените са достатъчно.
Относно Африка там има много акции на ООН тяхното основно возило е G-Class и Actros, нещо не си догледал както трябва. За Австралия нямам наблюдения какво карат, пък и не вярвам ти да имаш. Защо има много Роувъри? Отговорям ти кратко и ясно. Един G-class струва колкото 3 Роувъра. Когато няма достатъчно $ за G се взима по-евтино.
Еми ако не ми заключват темата бих ти отговарял.
Браво разбирач, ти си първия умник който сравнява джип със бегачка
, ех колко е умно момчето... Все едно та ти кажа вземи най-бързото BMW и да ходим да ровим из баирите.
Тоя отрепа коня... Извинявай че ти се бъркам, но само да ти кажа че СССР се разпадна... След 89 година политическата класа в Русия използва основно Mercedes...и никога не е използвала ЗИЛ, по вроме на комунизма се използваше ВАЗ.

Какво мисля ли? Ами мисля, че тази кола с която всички се плюмчите няма нито един сайт в който да е спомената и да не пише че това е само прототип, никога не е призвеждан и тестван и няма да се произвежда...това е една мечта на BMW която няма да се збъдне
.
Ще ти кажа че във нито едно крайно класиране не е в челната 5-ца.
Паказваш човешка неграмотност като ме обвиняваш за действия които не сам направил.
Може ли и аз да я видя тай статистика?
Абе как да ти кажа, чаровен съм. Виж ако не ти се пише, не пиши... Днес е един много хубав празник и не искам да пиша разни неща за теб и майка ти. Не съм тук за това. Тук съм да си поспоря малко с BMW маняците...не ми се разправя с теб и то точно по празниците. Това че мама не те пуска да си играеш пред блока защото духа вятър не е мой проблем.
Ще стане готино
.
Е, защо бе... Нищо лошо няма да си пиша с BMW Fan's, който му е интересна темата да пише.
Еми твойте хора са тези които ме убиждат и "отебават".
Показваш ми някви снимки на някъв автомобил...супер, не виждам връзка със спора, но...
Прав си.
Неразбах как точно онези снимки са по-добри от 13-кратен 4x4 на годината
.
Не е точно така, но и така да е аз говоря за G модела...не ме интересува каква е марката.
И аз се чудя на това поведение...
Написал си цял роман да ми разказваш за какво BMW подарявали на Папата... А не вижда с какво постоянно се придвижда той, дори и когато беше в БГ G-папомобила му пеше превозното средство. Това му подарили, онова му подарили...те хубаво му падаряват, ама това че не ги използва можеш сам да си направиш изводи.
Ами толкова си гледал... KFOR, SFOR, NATO, UN(ООН)...всичко е с G. Ти сигурно ми казваш че Африканците не карат G-Class ами просто пак ще кажа 1 G-Class = 3 Land Rover.
Ей, ако някой генерал от NATO го прочете това ще си свали каската и ще те удари по главата...
В интерес на иститаната не се чувства нахранен...на 10 поста един е съдържателен. Модерите не е лоша да по изчистят някой мнения дето нямат нищо общо с темата.
Основен недостатък на G-Class... но пък може да сте сигурни че цената и качеството се припокриват.
Това му е чара
.
ЗА МОДЕРИТЕ: Мисля че последните две мнения трябва да бъдат изтрити защотото нямат нищо общо с G-Class. Говорим за джип, а не за BMW комплексите относно Mercedes.
Така и да завърша... Виждам, че доста от вас не ме долюбват но аз съм тук да поспорим малко, не да се карам с вас или да ви преча... Както виждате отворил съм си темичка и си пиша вътре, не закачам други теми. Който му е интересно нека да пише. Но просто 80% от постовете в темата са врели не кипели... Избиване на някви комплекси относно Mercedes... Ако не ви интересува темата не пишете. Аз ако не получа БАН ще продалжавам да пиша
.
И искам да използвам възможноста да честитя на всички великденските празници да ви пожелая много здраве, щастие и касмет...и повече BMW-та да карате
. Айде живи и здрави.
много готин и интересен спор ... обичам споровете от тях се научават доста неща да се надявам наште участници да не се предават и да продължават със същия хъс и темпо
аз сам малко пристрастен че преди малко гледах Буммер 2 ония с Х-5цата и няма да изкажа мнение само ще чета с голям интерес
А, евала един оптимист...
Г класата - уникално недоразумение в съчетанието на псевдо лукс
Това което ти наричаш псевдо лекс, в G55 AMG го наричат AMG Style уникална система за обзавеждане на автомобили, свръх луксозни. Единствените BMW-та които могат да се сравняват с AMG Style са тези на Hamann с обзавеждане Opera.
Моля те не ни занимавай с глупости и то толкова яростно защитавайки джипа кубче...
Като не си достатъчно компетентен по темата, недей да пишеш.
1. Въпросния джип на всички времена колко победи има в ралита от типа Париж-Дакар?
Мислиш ли че мога да знам кога и каде е печелил. Мога да ти дам инфо да му видиш наградките в Русия, Германия и Франция...за други страни нямам официално инфо. Ама мисля че и горе посочените са достатъчно.
Понеже обичам Енимълпланет и Дискавъри - гледам ги редовно. Та да те питам да ме светнеш, Що аджаба в Африка карат само Ровър, а в Австралия - Тойота?
Относно Африка там има много акции на ООН тяхното основно возило е G-Class и Actros, нещо не си догледал както трябва. За Австралия нямам наблюдения какво карат, пък и не вярвам ти да имаш. Защо има много Роувъри? Отговорям ти кратко и ясно. Един G-class струва колкото 3 Роувъра. Когато няма достатъчно $ за G се взима по-евтино.
Не се и надявам на поне един отговор, ама нейсе.
Еми ако не ми заключват темата бих ти отговарял.
Относно тва колко е мощно и бързо кубчето ще ти кажа, че може да се срешне с некоя БМВ с полвината му коне че и по малко на път със завойчета и тогава тежко му и горко.
Браво разбирач, ти си първия умник който сравнява джип със бегачка

Относно Путин - ми той се движи в ЗИЛ основно.
Тоя отрепа коня... Извинявай че ти се бъркам, но само да ти кажа че СССР се разпадна... След 89 година политическата класа в Русия използва основно Mercedes...и никога не е използвала ЗИЛ, по вроме на комунизма се използваше ВАЗ.

кво мислиш за Х5 Льо Ман със 700 коня
Какво мисля ли? Ами мисля, че тази кола с която всички се плюмчите няма нито един сайт в който да е спомената и да не пише че това е само прототип, никога не е призвеждан и тестван и няма да се произвежда...това е една мечта на BMW която няма да се збъдне

БГ шампоната, кво ша кажеш за Лада Нива
Ще ти кажа че във нито едно крайно класиране не е в челната 5-ца.
Показваш автомобилна неграмотност сравнявайки G-klas със Х5
Паказваш човешка неграмотност като ме обвиняваш за действия които не сам направил.
БГ по вс. статистики и изпитания на журналисти и състезатели джип е УАЗ "HUNTER"
Може ли и аз да я видя тай статистика?
абе що не го отебете тоя
Абе как да ти кажа, чаровен съм. Виж ако не ти се пише, не пиши... Днес е един много хубав празник и не искам да пиша разни неща за теб и майка ти. Не съм тук за това. Тук съм да си поспоря малко с BMW маняците...не ми се разправя с теб и то точно по празниците. Това че мама не те пуска да си играеш пред блока защото духа вятър не е мой проблем.
Абе защо не отиде някой във форума на Мерцедес, и в темата за G-класата да опише колкото е яко новото M5, ще е точно толкова по темата, както и спора ни тук
Ще стане готино

Аз пък не мога да си обясня защо му тделяте 2 страници с обяснения той човека си е пристрастен като нас,ама просто не са му в главата каране с вратите напред и рисуване на кръгчета пред блока
Просто е сбъркал мястото където да похвали катафалката
Е, защо бе... Нищо лошо няма да си пиша с BMW Fan's, който му е интересна темата да пише.
Оттук нататък без глупости по темата, а само сериозни изказвания
Еми твойте хора са тези които ме убиждат и "отебават".
Виж ся аз ще ти покажа това пък ти пиши квото щеш
Показваш ми някви снимки на някъв автомобил...супер, не виждам връзка със спора, но...
Въпросът е какъв тип кола ти подхожда на теб самия, какво очакваш от нея и тн.
Прав си.
покажете ми джип БМВ който да е по-добър от Г-класата и аз му показах
Неразбах как точно онези снимки са по-добри от 13-кратен 4x4 на годината

И да е добър джип Г-класата, тя НЕ е измислена от Мерцедес.. просто са откупили проекта и са му сложили "небето, земята и водата" отпред..
Не е точно така, но и така да е аз говоря за G модела...не ме интересува каква е марката.
из форума съм прочел доста мнения,че мерцедесите са боклуци,мъртъвци,тухли и какво ли още не,което изобщо не е вярно.Някои хора оттук прекалено пристрастни обиждат всячески единствения явен конкурента на бмв-мерцедес.
И аз се чудя на това поведение...
Колега,ако се разровиш ще намериш информация ,че още през далечната 1979 година Папа Йоан-Павел II е получил подарък от Мюнхен , лек автомобил БМВ Е23 носещ абревиатурата 745i, пълен със всички възможни екстри,че и още няколко отгоре ...
Написал си цял роман да ми разказваш за какво BMW подарявали на Папата... А не вижда с какво постоянно се придвижда той, дори и когато беше в БГ G-папомобила му пеше превозното средство. Това му подарили, онова му подарили...те хубаво му падаряват, ама това че не ги използва можеш сам да си направиш изводи.
не видях мерцедес Г-клас
Ами толкова си гледал... KFOR, SFOR, NATO, UN(ООН)...всичко е с G. Ти сигурно ми казваш че Африканците не карат G-Class ами просто пак ще кажа 1 G-Class = 3 Land Rover.
.Никога никой не видя НИКЪДЕ такъв Мерцедес
Ей, ако някой генерал от NATO го прочете това ще си свали каската и ще те удари по главата...
заблудени сектанти, незнам какво е очаквал да постигне с този си пост при нас освен да бъде нахранен какато трябва
В интерес на иститаната не се чувства нахранен...на 10 поста един е съдържателен. Модерите не е лоша да по изчистят някой мнения дето нямат нищо общо с темата.
Mи ти сам си отговаряш на въпроса....цените на G започват там където на другите свършват
Основен недостатък на G-Class... но пък може да сте сигурни че цената и качеството се припокриват.
но ми харесва поне прилича на джип
Това му е чара

ЗА МОДЕРИТЕ: Мисля че последните две мнения трябва да бъдат изтрити защотото нямат нищо общо с G-Class. Говорим за джип, а не за BMW комплексите относно Mercedes.
Така и да завърша... Виждам, че доста от вас не ме долюбват но аз съм тук да поспорим малко, не да се карам с вас или да ви преча... Както виждате отворил съм си темичка и си пиша вътре, не закачам други теми. Който му е интересно нека да пише. Но просто 80% от постовете в темата са врели не кипели... Избиване на някви комплекси относно Mercedes... Ако не ви интересува темата не пишете. Аз ако не получа БАН ще продалжавам да пиша

И искам да използвам възможноста да честитя на всички великденските празници да ви пожелая много здраве, щастие и касмет...и повече BMW-та да карате

- LeX
- Капетано
-
И като е толкова добра Г-класата какво?Да не мислиш че сега заради едната ти тема ще почнем да харесваме Г-класата?Харесвай си я ти ние си харесваме БМВ и това е. Нищо няма да постигнеш като ни обясняваш колко била добра. Колкото и да е добра за НАС БМВ е марката 

LeX написа:И като е толкова добра Г-класата какво?Да не мислиш че сега заради едната ти тема ще почнем да харесваме Г-класата?Харесвай си я ти ние си харесваме БМВ и това е. Нищо няма да постигнеш като ни обясняваш колко била добра. Колкото и да е добра за НАС БМВ е марката
Виж сега BMW комплексар...като не ти е интересно не пишеш.
В случая той може да е комплексар, сектант, "кон с капаци" и т.н., но си е "у дома" и може да си пише
каквото иска. А в същият този случай ти си "гост" в този Форум(както разбрахме ,по-горе, не си БМВ почитател)
и е хубаво да спазваш добрия тон и да не даваш такива тежки определения, на който и да е тук.
каквото иска. А в същият този случай ти си "гост" в този Форум(както разбрахме ,по-горе, не си БМВ почитател)
и е хубаво да спазваш добрия тон и да не даваш такива тежки определения, на който и да е тук.

Driver's Racing Team
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
- LeX
- Капетано
-
Nikoi написа:Виж сега BMW комплексар...като не ти е интересно не пишеш.
Сега нека ти кажа няколко неща. Първо, миналата година се случи да се возя в G400CDI 2005-та година. Да хареса ми. Хареса ми интериора, кожата беше доста мека, седалките бяха удобни, двигателя не се чуваше как работи, возеше прилично. Джипа наистина беше хубав, но той беше Мерцедес. Колкото и ще добър да е аз винаги ще бъда БМВ ентусиаст какъвто ти никога няма да си. Ти ще харесваш Мерцедес аз ще харесвам БМВ и ти по никакъв начин няма да можеш да ме убедиш колкото и по-добър да е модела на Мерцедес аз да се откажа от любимата си марка. В момента ти си сам сред една общност, която е обидинена от общи интереси а именно тези интереси са БМВ и нещата свързани около марката. Колкото и да ме/ни обеждаваш в качествата на Г-класата за мен/нас тя винаги ще си остане Мерцедес.
п.с. другото което исках да ти кажа е че не ти отива като не ме познаваш и не ме знаеш какъв съм да даваш определения

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3