G-class

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 21 Апр 2006, 17:19

Penchev написа: :!: За последната 3-та кола ,носеща синьо-белия пропелер на предния и задния капак в момента не мога да се сетя :roll:

Георги Пенчев

Последния подарък за личните нужди на Папата от Мюнхен е БМВ Х5 ;)

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 21 Апр 2006, 17:46

Penchev написа:От хора,които ходят по Саудитска Арабия,Африка - гадните пустинни райони, съм разбрал,че навсякъде са возени с ЛендКрузъри - 100-ци :idea:Георги Пенчев

ето малко снимков материал в подкрепа на думите ти!Правил съм ги в Дубай ;)

п.с. преди да влезем в големите пясаци шофьорите изпуснаха малко въздох от гумите на джиповете. Групата беше от около 20 джипа, от който нито 1 не закъса ;) найстина се удивих колко са проходими :!:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Апр 2006, 19:28

Gentsa написа:из форума съм прочел доста мнения,че мерцедесите са боклуци,мъртъвци,тухли и какво ли още не,което изобщо не е вярно.Някои хора оттук прекалено пристрастни обиждат всячески единствения явен конкурента на бмв-мерцедес.Както каза някой по-нагоре,Г-класата е създадена с военна цел през не знам си коя година и оттогава дизайна не бил променян.....ми не е променян защото от Дймлер-бенц не са искали да го променят. Ако на вас бмв-тата от 70-та година ви се виждат по-различни,на мен не.Например като видя бмв 2002 и мога да повърна,а пък фенове го намират за супер кола.А за мен е един стар котурник.Опитвам се да ви обясна,че прекалено много се впрягате за глупости.Един харесва оф-роуд,друг да кара бързо,а трети нищо не харесва.Не се обиждайте на коли.Много е гадно. :bchug:

Прочети точка 1 от правилата на форума!!! :winky:

Като е фен на мерцедес тоя дето е писал, няма проблем, но да не пише тук, а да пише в техния форум, тука сме заблудени сектанти, незнам какво е очаквал да постигне с този си пост при нас освен да бъде нахранен какато трябва ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 21 Апр 2006, 20:01

Penchev написа:От хора,които ходят по Саудитска Арабия,Африка - гадните пустинни райони, съм разбрал,че навсякъде са возени с ЛендКрузъри - 100-ци :idea: Аз лично никога по телевизията от репортажи от т.нар. горещи точки (размирни райони) не видях мерцедес Г-клас .Това са само Тойоти и Хамъри,както каза Алекс ;) А безпорен факт е,че всяка една военна операция струва безбожни пари и се прави максимално точен разчет на бюджетите преди това.Никога никой не видя НИКЪДЕ такъв Мерцедес :!: Защо :?:

Георги Пенчев

Mи ти сам си отговаряш на въпроса....цените на G започват там където на другите свършват :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 21 Апр 2006, 21:08

Г-класа :shock: Няма спор че мерцедес са върха ,страхотни коли...перфекто поведение на пътя особено ако липсват завои, високотехнологични двигатели!А Г-класата е нещо невъобразимо ,както се казва- "поантата" в гамата на марката...Такова изящно съчетание между лукс,комфорт,бързина,стабилност,оффффроуд възможности,икономичност,рентабилност и здравина е прецедент в автомобилната история... :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Каквото и да си говорим феновете на БМВ, турците могат да правят коли и спор няма :!: :!: :!:
Последна промяна ngc7052 на 22 Апр 2006, 13:53, променена общо 1 път
But does a human form display to those who dwell in realms of day

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 21 Апр 2006, 21:58

Мнението ми за тази марка автомобили е : Да вярно е, БЯХА добри, но до едно време. Сега купувайки си Мерцедес, ти си купуваш просто име и имидж, но нищо повече (Дори и тези два показателя са изграждани мнооооого отдавна в миналото) . За дж-класата няма да допълвам с мои думи - те колегите са си го казали отпреди - тухла :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ААА и да напомня какво каза Тиф от фифт гиър след тест драйв с СЛР макларен - чето . "амииии......... след щофирането, извода за колата ми е - ТОВА Е ПРОСТО ЕДИН БЪР МЕРЦЕДЕС, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е СПОРТНА КОЛА " ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 21 Апр 2006, 22:14

BMW lover написа:Мнението ми за тази марка автомобили е : Да вярно е, БЯХА добри, но до едно време. Сега купувайки си Мерцедес, ти си купуваш просто име и имидж, но нищо повече

Аз съм на същото мнение Мерцедес не е това което е било преди много години,неслучайно от почти всеки нов модел стотищи хиляди бройки се връщат след 2-3 месеца,за изчистване на дефекти,просто това вече не е тази надеждна кола която е била преди години.Иначе според мен най добрите джипове са Ленд и Рейндж Роувърите,скоро гледах Топ Гиър и Джереми Кларксън бягаше с един такъв Рейдж роувър Спорт от танк и каза,че това е наистина една добра офроуд машина.А вдруга серия през една кална гора се опита да мине с Х5,Ленд Круйзер,Гранд Чероки и др. и единствената истинска отново беше Рейндж Роувъра.

Потребител
Аватар

Мнение от Nikoi » 22 Апр 2006, 11:44

А, отключили са ми темичката...евала (Благодаря за съдействието alx). BMW Fan's бяха ми заключили темата и затова не писах.
много готин и интересен спор ... обичам споровете от тях се научават доста неща да се надявам наште участници да не се предават и да продължават със същия хъс и темпо
аз сам малко пристрастен че преди малко гледах Буммер 2 ония с Х-5цата и няма да изкажа мнение само ще чета с голям интерес

А, евала един оптимист...
Г класата - уникално недоразумение в съчетанието на псевдо лукс

Това което ти наричаш псевдо лекс, в G55 AMG го наричат AMG Style уникална система за обзавеждане на автомобили, свръх луксозни. Единствените BMW-та които могат да се сравняват с AMG Style са тези на Hamann с обзавеждане Opera.
Моля те не ни занимавай с глупости и то толкова яростно защитавайки джипа кубче...

Като не си достатъчно компетентен по темата, недей да пишеш.
1. Въпросния джип на всички времена колко победи има в ралита от типа Париж-Дакар?

Мислиш ли че мога да знам кога и каде е печелил. Мога да ти дам инфо да му видиш наградките в Русия, Германия и Франция...за други страни нямам официално инфо. Ама мисля че и горе посочените са достатъчно.
Понеже обичам Енимълпланет и Дискавъри - гледам ги редовно. Та да те питам да ме светнеш, Що аджаба в Африка карат само Ровър, а в Австралия - Тойота?

Относно Африка там има много акции на ООН тяхното основно возило е G-Class и Actros, нещо не си догледал както трябва. За Австралия нямам наблюдения какво карат, пък и не вярвам ти да имаш. Защо има много Роувъри? Отговорям ти кратко и ясно. Един G-class струва колкото 3 Роувъра. Когато няма достатъчно $ за G се взима по-евтино.
Не се и надявам на поне един отговор, ама нейсе.

Еми ако не ми заключват темата бих ти отговарял.
Относно тва колко е мощно и бързо кубчето ще ти кажа, че може да се срешне с некоя БМВ с полвината му коне че и по малко на път със завойчета и тогава тежко му и горко.

Браво разбирач, ти си първия умник който сравнява джип със бегачка ;) , ех колко е умно момчето... Все едно та ти кажа вземи най-бързото BMW и да ходим да ровим из баирите.
Относно Путин - ми той се движи в ЗИЛ основно.

Тоя отрепа коня... Извинявай че ти се бъркам, но само да ти кажа че СССР се разпадна... След 89 година политическата класа в Русия използва основно Mercedes...и никога не е използвала ЗИЛ, по вроме на комунизма се използваше ВАЗ.
Изображение
Изображение
Изображение
кво мислиш за Х5 Льо Ман със 700 коня

Какво мисля ли? Ами мисля, че тази кола с която всички се плюмчите няма нито един сайт в който да е спомената и да не пише че това е само прототип, никога не е призвеждан и тестван и няма да се произвежда...това е една мечта на BMW която няма да се збъдне :P .
БГ шампоната, кво ша кажеш за Лада Нива

Ще ти кажа че във нито едно крайно класиране не е в челната 5-ца.
Показваш автомобилна неграмотност сравнявайки G-klas със Х5

Паказваш човешка неграмотност като ме обвиняваш за действия които не сам направил.
БГ по вс. статистики и изпитания на журналисти и състезатели джип е УАЗ "HUNTER"

Може ли и аз да я видя тай статистика?
абе що не го отебете тоя

Абе как да ти кажа, чаровен съм. Виж ако не ти се пише, не пиши... Днес е един много хубав празник и не искам да пиша разни неща за теб и майка ти. Не съм тук за това. Тук съм да си поспоря малко с BMW маняците...не ми се разправя с теб и то точно по празниците. Това че мама не те пуска да си играеш пред блока защото духа вятър не е мой проблем.
Абе защо не отиде някой във форума на Мерцедес, и в темата за G-класата да опише колкото е яко новото M5, ще е точно толкова по темата, както и спора ни тук

Ще стане готино :D .
Аз пък не мога да си обясня защо му тделяте 2 страници с обяснения той човека си е пристрастен като нас,ама просто не са му в главата каране с вратите напред и рисуване на кръгчета пред блока
Просто е сбъркал мястото където да похвали катафалката

Е, защо бе... Нищо лошо няма да си пиша с BMW Fan's, който му е интересна темата да пише.
Оттук нататък без глупости по темата, а само сериозни изказвания

Еми твойте хора са тези които ме убиждат и "отебават".
Виж ся аз ще ти покажа това пък ти пиши квото щеш

Показваш ми някви снимки на някъв автомобил...супер, не виждам връзка със спора, но...
Въпросът е какъв тип кола ти подхожда на теб самия, какво очакваш от нея и тн.

Прав си.
покажете ми джип БМВ който да е по-добър от Г-класата и аз му показах

Неразбах как точно онези снимки са по-добри от 13-кратен 4x4 на годината 8) .
И да е добър джип Г-класата, тя НЕ е измислена от Мерцедес.. просто са откупили проекта и са му сложили "небето, земята и водата" отпред..

Не е точно така, но и така да е аз говоря за G модела...не ме интересува каква е марката.
из форума съм прочел доста мнения,че мерцедесите са боклуци,мъртъвци,тухли и какво ли още не,което изобщо не е вярно.Някои хора оттук прекалено пристрастни обиждат всячески единствения явен конкурента на бмв-мерцедес.

И аз се чудя на това поведение...
Колега,ако се разровиш ще намериш информация ,че още през далечната 1979 година Папа Йоан-Павел II е получил подарък от Мюнхен , лек автомобил БМВ Е23 носещ абревиатурата 745i, пълен със всички възможни екстри,че и още няколко отгоре ...

Написал си цял роман да ми разказваш за какво BMW подарявали на Папата... А не вижда с какво постоянно се придвижда той, дори и когато беше в БГ G-папомобила му пеше превозното средство. Това му подарили, онова му подарили...те хубаво му падаряват, ама това че не ги използва можеш сам да си направиш изводи.
не видях мерцедес Г-клас

Ами толкова си гледал... KFOR, SFOR, NATO, UN(ООН)...всичко е с G. Ти сигурно ми казваш че Африканците не карат G-Class ами просто пак ще кажа 1 G-Class = 3 Land Rover.
.Никога никой не видя НИКЪДЕ такъв Мерцедес

Ей, ако някой генерал от NATO го прочете това ще си свали каската и ще те удари по главата...
заблудени сектанти, незнам какво е очаквал да постигне с този си пост при нас освен да бъде нахранен какато трябва

В интерес на иститаната не се чувства нахранен...на 10 поста един е съдържателен. Модерите не е лоша да по изчистят някой мнения дето нямат нищо общо с темата.
Mи ти сам си отговаряш на въпроса....цените на G започват там където на другите свършват

Основен недостатък на G-Class... но пък може да сте сигурни че цената и качеството се припокриват.
но ми харесва поне прилича на джип

Това му е чара :D .
ЗА МОДЕРИТЕ: Мисля че последните две мнения трябва да бъдат изтрити защотото нямат нищо общо с G-Class. Говорим за джип, а не за BMW комплексите относно Mercedes.

Така и да завърша... Виждам, че доста от вас не ме долюбват но аз съм тук да поспорим малко, не да се карам с вас или да ви преча... Както виждате отворил съм си темичка и си пиша вътре, не закачам други теми. Който му е интересно нека да пише. Но просто 80% от постовете в темата са врели не кипели... Избиване на някви комплекси относно Mercedes... Ако не ви интересува темата не пишете. Аз ако не получа БАН ще продалжавам да пиша :) .
И искам да използвам възможноста да честитя на всички великденските празници да ви пожелая много здраве, щастие и касмет...и повече BMW-та да карате 8) . Айде живи и здрави.

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 22 Апр 2006, 13:06

И като е толкова добра Г-класата какво?Да не мислиш че сега заради едната ти тема ще почнем да харесваме Г-класата?Харесвай си я ти ние си харесваме БМВ и това е. Нищо няма да постигнеш като ни обясняваш колко била добра. Колкото и да е добра за НАС БМВ е марката :!:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Nikoi » 22 Апр 2006, 13:28

LeX написа:И като е толкова добра Г-класата какво?Да не мислиш че сега заради едната ти тема ще почнем да харесваме Г-класата?Харесвай си я ти ние си харесваме БМВ и това е. Нищо няма да постигнеш като ни обясняваш колко била добра. Колкото и да е добра за НАС БМВ е марката :!:

Виж сега BMW комплексар...като не ти е интересно не пишеш.

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 22 Апр 2006, 13:36

В случая той може да е комплексар, сектант, "кон с капаци" и т.н., но си е "у дома" и може да си пише
каквото иска. А в същият този случай ти си "гост" в този Форум(както разбрахме ,по-горе, не си БМВ почитател)
и е хубаво да спазваш добрия тон и да не даваш такива тежки определения, на който и да е тук.
Изображение
Driver's Racing Team

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 22 Апр 2006, 13:42

Аз само незнам кой пусна тая тема да си избива пъпчасалите комплексчета :evil:
долен хранител
Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 22 Апр 2006, 14:04

Nikoi написа:Виж сега BMW комплексар...като не ти е интересно не пишеш.

Сега нека ти кажа няколко неща. Първо, миналата година се случи да се возя в G400CDI 2005-та година. Да хареса ми. Хареса ми интериора, кожата беше доста мека, седалките бяха удобни, двигателя не се чуваше как работи, возеше прилично. Джипа наистина беше хубав, но той беше Мерцедес. Колкото и ще добър да е аз винаги ще бъда БМВ ентусиаст какъвто ти никога няма да си. Ти ще харесваш Мерцедес аз ще харесвам БМВ и ти по никакъв начин няма да можеш да ме убедиш колкото и по-добър да е модела на Мерцедес аз да се откажа от любимата си марка. В момента ти си сам сред една общност, която е обидинена от общи интереси а именно тези интереси са БМВ и нещата свързани около марката. Колкото и да ме/ни обеждаваш в качествата на Г-класата за мен/нас тя винаги ще си остане Мерцедес.

п.с. другото което исках да ти кажа е че не ти отива като не ме познаваш и не ме знаеш какъв съм да даваш определения
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Апр 2006, 14:10

Аз си мислех, че тази тема може да се направлява ама явно не може...
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата