Внимание Камера за взимане на книжки!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Re: Внимание Камера за взимане на книжки!!!

Мнение от MonsteR » 03 Дек 2012, 22:47

Някои вече изгоряха там колеги :mhihi: тея дебнат от мига в който го отвориха моста. И не ми казвайте че там някой кара с 70 ... Никой не кара с толкова там.. Днес си карам съвсем кротко с около 90 -100 и един отзад... Ама ше мине през мен с едно фордче... те там на отбивката....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 04 Дек 2012, 0:45

А дебнели, преди няколко седмици си правехме щастие всяка вечер по няколко коли, по няколко часа и нямаше никой... Това е новост с тоя пост :shock:
А тия които им било бързо над 70 по тая отсечка-> :mhihi: Живи и здрави, само не карайте в лявата лента,че да не ви удари някой отзад :winky: Аз спирачки имам, ама за другите няма гаранция :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 04 Дек 2012, 9:41

Аз почти всеки ден по 2-пъти в посока си минавам с 110-120 та ще ви кажа ако има нещо... Най-лошото е че по-нощите когато няма една кола съм минал и доста по-зле..
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 04 Дек 2012, 9:54

boksioraE39 написа:Аз почти всеки ден по 2-пъти в посока си минавам

+1
И аз ще се оглеждам,но ако са мобилни,надали ще са всеки ден :dunno:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Дек 2012, 10:55

АЗ пък си карам там със 70. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57D25
Мечтае да кара: E60///M5

Мнение от kufi01 » 04 Дек 2012, 11:40

bum_bum написа:
Gqbriel написа:
barty написа:Така или иначе там не е особенно препоръчително да караш с повече от 70км/ч, не виждам смисъл от темата.

Защо така реши?Редовно никой не кара с под 70...аз мислех,че е стационарна камера...а реално ,тези утре може и да ги няма :mhihi:

Оня ден карах там по Околовръстното. Бях си сложил 70км на темпомата и на няколко пъти си гледах километража да не се е прецакал нещо темпомата, щото ме задминаваха и от ляво и от дясно като спрял :mhihi:

Аз подкрепям подобна информация, тъй като по закон имаме право да знаем къде са мобилните и стационарни камери на КАТ. Споделянето не е противозаконно.
От друга страна в действията на КАТ много рядко има превенция, а в болшинството случаи просто се събират пари в акции скрити зад високопарни лозунги и имена на акции.

:yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 04 Дек 2012, 11:53

Като пътуваш от Младост към Бояна, моста на Икеа е с ограничение 50км/ч, защото правят някакви ремонти и има знак. И затова може би чакат долу да се нахендриш.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 04 Дек 2012, 15:10

Абе не всеки ден са там , ама са си там от отдавна.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бързо

Мнение от Teogop » 05 Дек 2012, 0:17

Mollov написа:
mangini написа:
Зависи, според мен тъпото в тия акции е, че са точно за отчитане на дейност - минаваш примерно с 90-100 на 4 лентов чисто нов път и вече си "рацер", защото са сложили знак 60 или 70... Точно от конкретното място минавам сравнително често и масово там хората не карат с повече от 100, но ето ти ги едни 200лв глоба за нищо....В мен лично такива акции предизвикват само ярост и нищо друго, това не е начин да се възпита култура на пътя, още повече да се превъзпитат рацерите...

Това с некадърно поставените ограничения можем да го коментираме до утре ;) Но не е в това въпросът - ами в самото спазване на закона... пък и се замисли - да си виждал някое "европейско околовръстно" на голям град, което да ти разрешава магистрални скорости? ;)

На Скопие околовръстното е разрешено 130 - то си е магистрала.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 05 Дек 2012, 12:32

Като се почне с това ,как всеки бил карал леко с ограниченията и незнам си какво още....
Е мен по околовръстното като карам с 90-100 и искат да ме ударат отзад поне 6-7 човека,така че аре стига вече с тия пинизи "аз карам в ограничението" НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО В БГ :bang:

п.с. Камионите,които правят поредния мол там до ИКЕА не карат с ограничениета,пък тука се събра 60% от форума много стриктни...е ок бе пичове КЪДЕ СТЕ , ЧЕ НЕ ВИЖДАМ В ОГРАНИЧЕНИЯТА и 4% ОТ КОЛИТЕ ПО ОКОЛОВРЪСТНОТО КГОАТО СЕ ДВИЖАТ :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 05 Дек 2012, 15:44

Facheff написа:Като се почне с това ,как всеки бил карал леко с ограниченията и незнам си какво още....
Е мен по околовръстното като карам с 90-100 и искат да ме ударат отзад поне 6-7 човека,така че аре стига вече с тия пинизи "аз карам в ограничението" НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО В БГ :bang:

п.с. Камионите,които правят поредния мол там до ИКЕА не карат с ограничениета,пък тука се събра 60% от форума много стриктни...е ок бе пичове КЪДЕ СТЕ , ЧЕ НЕ ВИЖДАМ В ОГРАНИЧЕНИЯТА и 4% ОТ КОЛИТЕ ПО ОКОЛОВРЪСТНОТО КГОАТО СЕ ДВИЖАТ :mhihi: :mhihi:

И аз карам с ограниченията, що?...странно ли ти е? Всеки отговаря само и единствено за себе си и за никой друг. Това, че ме изпреварват със 150 при ограничение 70, значи ли, че и аз трябва да карам с толкова, щото другите го правели??? Логиката ти е типично по български. Всичко опира до култура на шофиране и сиво вещество!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36TM » 05 Дек 2012, 16:07

Nasko_ написа:
Facheff написа:Като се почне с това ,как всеки бил карал леко с ограниченията и незнам си какво още....

И аз карам с ограниченията, що?...странно ли ти е? Всеки отговаря само и единствено за себе си и за никой друг. Това, че ме изпреварват със 150 при ограничение 70, значи ли, че и аз трябва да карам с толкова, щото другите го правели??? Логиката ти е типично по български. Всичко опира до култура на шофиране и сиво вещество!

Айде моля ти се....другия път като караш по Ботевградско шосе (до Околовръстното чак) и си извън населеното място по 4-лентов път...си погледни километража ;) Колко сочи 70-80? Честито - там ограничението е 50км/ч....и патрулка с камера на пътя - това ти коства 100 до 200лв :idea: Това е недомислие :!:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 05 Дек 2012, 16:20

В понеделник ги прелетях свирепо... Ще видим какво ще стане... :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 05 Дек 2012, 16:41

E36TM написа:
Айде моля ти се....другия път като караш по Ботевградско шосе (до Околовръстното чак) и си извън населеното място по 4-лентов път...си погледни километража ;) Колко сочи 70-80? Честито - там ограничението е 50км/ч....и патрулка с камера на пътя - това ти коства 100 до 200лв :idea: Това е недомислие :!:

Благодаря ти, че досега всеки път когато минавам по Ботевградско ти ми гледаш километража, за да ми кажеш с колко съм карал!!! Обещавам следващия път и аз да го погледна ;)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 05 Дек 2012, 16:47

err0r написа:В понеделник ги прелетях свирепо... Ще видим какво ще стане... :D

Значи ставаме двама :oops:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата