Конфузна ситуация - какво бихте направили?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ToCo
- Потребител
-
- Кара: бмв 320д е46 2001
- Мечтае да кара: болид от формула 1
- Детайли за колата: комби,136 к.с
перфектна :)
Re: Конфузна ситуация - какво бихте направили?
да
отговора ми на този въпрос е да,ще и дам да кара,колата е неодушевен предмет,удоволствието за момичето огромно
като и дадеш автомобила си,момичето ще ти има повече доверие
отговора ми на този въпрос е да,ще и дам да кара,колата е неодушевен предмет,удоволствието за момичето огромно
като и дадеш автомобила си,момичето ще ти има повече доверие
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
начи, колега, първо така не се дава кола, дава се в замяна на това ти да 'покараш' мадамата първи! в смисъл, да видиш как ускорява пулса, запотява ли се добре, меки ли са еърбеците, има ли добър вакум
, надува ли добре системата, как са луфтовете, ауспуха черен ли е
и т.н. технически проверки, и тогава чак ако си доволен от тестдрайва, даваш и на нея тестдрайв на колата - пито-платено! 

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Petrolhead
- Потребител
-
z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юли 2022, 10:51, променена общо 1 път
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Давам и съм си давал колата само ако знам, че момичето може да кара добре.
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Механджията написа:начи, колега, първо така не се дава кола, дава се в замяна на това ти да 'покараш' мадамата първи! в смисъл, да видиш как ускорява пулса, запотява ли се добре, меки ли са еърбеците, има ли добър вакум, надува ли добре системата, как са луфтовете, ауспуха черен ли е
и т.н. технически проверки, и тогава чак ако си доволен от тестдрайва, даваш и на нея тестдрайв на колата - пито-платено!
Ей! Останах без миФФФФки у нас от тебе!!!
Power is Nothing Without Insanity
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
е щом й е дал да кара, явно е боднал, кво се мъчите 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Щом си баро-купи й една кола за 5000лв и си свиркай ..Пъ като понатрупа опит - може да й даваш да кара - а ти да си пиеш 

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Човека пита вие какво ще направите.
Какво го питате и се заяждате баровец ли е бил или не е бил баровец, аман .
Някои имат възможности други нямат темата е с цел да разбере различните характери у форума как биха реагирали.
(поне аз така разбирам първото мнение на автора. )
Аз лично бих й дал да кара колата.
дори и по време на въпросната среща да си проличи че е материална и куха ( колкото и кофти да звучи) - изхода от ситуацията е след като я оставя до тях или където там иска повече да не се занимавам с нея.
Дали ми е карала колата или не - не ми дреме. Важното е да успея да я преценя навреме.
Колкото до това че сама е поискала да кара - би ми направило по-скоро негативно впечатление!
Какво го питате и се заяждате баровец ли е бил или не е бил баровец, аман .
Някои имат възможности други нямат темата е с цел да разбере различните характери у форума как биха реагирали.
(поне аз така разбирам първото мнение на автора. )
Аз лично бих й дал да кара колата.
дори и по време на въпросната среща да си проличи че е материална и куха ( колкото и кофти да звучи) - изхода от ситуацията е след като я оставя до тях или където там иска повече да не се занимавам с нея.
Дали ми е карала колата или не - не ми дреме. Важното е да успея да я преценя навреме.
Колкото до това че сама е поискала да кара - би ми направило по-скоро негативно впечатление!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
В такава ситуация се налага да прецениш - на колата или на момичето държиш повече. Вероятно ще й дам да покара, но ще ми направи лошо впечатление. Аз лично не обичам да пипам чужди вещи и когато ми се наложи - съм крайно внимателен и предпазлив. Затова момиче, което иска по тъмно и в града да кара чужда и скъпа кола, бих определил най-малко като безотговорно...
Excellent! Steven is my name!
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Разбира се че бих и дал,кво толко... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да с удоволствие. При моята приятелка, аз и предложих да кара за пръв път, на един паркинг в 5 сутринта, след като се върнахме от Търново. НЕ беше карала никога преди това. Седна и покара половин час ладата, на другия ден записа курса 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Абе странно е малко ей тъй да изръси, но пък ако 'заплати' кръгчето подобаващо, 'що не
А ако трябва сериозно да отговоря, няма да и дам, поне не веднага, лошо да свиква да и се изпълняват моментните прищевки. Но виж, ако съм разбрал, че има нещо petrolhead-ско в нея и наистина има желание, няма проблем - газ към някой безлюден паркинг, да врътка колкото иска..

А ако трябва сериозно да отговоря, няма да и дам, поне не веднага, лошо да свиква да и се изпълняват моментните прищевки. Но виж, ако съм разбрал, че има нещо petrolhead-ско в нея и наистина има желание, няма проблем - газ към някой безлюден паркинг, да врътка колкото иска..

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
BMW_dreamer написа:Щом е с мен и сме стигнали етапа "срещи, ресторант и всичко е 6" значи съм я "преценил" и щом иска да кара, десен мигач смяна на местата, обяснявам кое какво е и и казвам да спазва ограниченията и правилата иначе се прибира пеш и толкова.Ако е на 0 часа и има желание да кара веднага на някое спокойно място или междуселски път и готово.

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Ама вие съвсем превъртяхте в тоя форум... За какво уважение на купчина ламарина говорите, за какво внимание и отношение, та ако ще и 500 к да струва колата...Да, има си елементарно отношение към чужда вещ, но това се нарича възпитание, а не уважение към ламарини
Горко на такива жени, при които колата е по-ценна и зачитана от тях
Далеч съм от мисълта, че човек трябва да си дава колата на първия срещнат/срещната, ама тия вманиачаваници, дето ги демонстрирате тука са далеч от здравия разум и е трудно да се обобщава, от един пример... Ами ако жената кара по-добре от вас или поне колкото вас, какво? Пак ли ще си жалите ламаринката под предтекст, че е жена и че не може да пипа "свещения граал"
Затова е най-хубаво жената да си има собствена ламарина, а пък ако е и по-скъпа от вашата, направо не ми се мисли

Далеч съм от мисълта, че човек трябва да си дава колата на първия срещнат/срещната, ама тия вманиачаваници, дето ги демонстрирате тука са далеч от здравия разум и е трудно да се обобщава, от един пример... Ами ако жената кара по-добре от вас или поне колкото вас, какво? Пак ли ще си жалите ламаринката под предтекст, че е жена и че не може да пипа "свещения граал"

Затова е най-хубаво жената да си има собствена ламарина, а пък ако е и по-скъпа от вашата, направо не ми се мисли

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4