Края на едно приятелство!
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
zAcK написа: Единственото нещо, което може да направиш е да му разбиеш тъпата мутра на тоя педал.
Груба грешка zAcK.Най тъпото е да си изтървеш нервите,а де не говорим ,че ако ти е по тежка ръката е и подсъдимо.Тя според мен си е по виновна и не си струва да си губиш акъла и времето повече а гледай аlways аhead

Сърцето е като корабни платна, в началото на странстването те са чисто бели и неопетнени, но бурите и ветровете ги разкъсват многократно, докато един ден целите платна станат в кръпки съшити с дебел конец,но никоя буря не може да ги скъса отново...
Този цитат си е много на място.Сорри ама беше от Бабуна и не знам кой му е автора

нестава бе братче,кво ли не пробвах,май ще минавам на циганки ,ама ще те викна да ги испробваш,така-така даваш хубави съвети,аз ти се доверявамX-citer написа:evans написа:виж сега мой друже,аз си падам по жени,ама не ми връзват.
Мисля, че имам решение за теб
защото съм пъпчив
В момента по телевизията рекламират всевъзможни видове пъпкотрепачи. Купуваш си Лептен или нещо подобно. Ако не помогне се минаваш със сода каустик и по-едра шкурка и този проблем отпада
нося 12 диоптера
И това не ти е оправдание. Отиваш в някоя хубава оптика и сменяш дъната от буркани които носиш с хубави тъмни очила с диоптер. Гледай да са някоя по-гъзарска марка та да можеш да киселееш
винаги начетен
Това даже е плюс. Изведи мадамата на разходка някоя вечер в парка и под звездите и цитирай подбрани стихове от някоя романтична творба
и надървен
И какво му е лошото на това? Едва ли има жена, която да си търси импотентен дето не може да го вдигне![]()
Успех

Споко приятелю!
Навремето бях лудо влюбен, но тя се ожени за друг ...... Минаха години и като го гледам как пати, направо ми иде да го разцелувам, щото направо му съчувствам.
Жените са повече от нас и винаги ще имаме по-голямч избор.
А относно жената и приятеля, това не е нищо ново. Кориена - жената на Шумахер е била гадже преди това на Френтцен .....
Навремето бях лудо влюбен, но тя се ожени за друг ...... Минаха години и като го гледам как пати, направо ми иде да го разцелувам, щото направо му съчувствам.

Жените са повече от нас и винаги ще имаме по-голямч избор.
А относно жената и приятеля, това не е нищо ново. Кориена - жената на Шумахер е била гадже преди това на Френтцен .....
- Гост
-
до тук 2-ма ... има ли още
... да казват докато е време че на събора да ги лекуваме и да им мине по бързо
п.с. лето е .. дърветата цъфнаха и п(т)ичките също ... тфа маи е от времето тепърва ще става и по гот като се разфърлят едни ми м***жи ще падат още глави
По-полека с френския
Edited by Azrail

п.с. лето е .. дърветата цъфнаха и п(т)ичките също ... тфа маи е от времето тепърва ще става и по гот като се разфърлят едни ми м***жи ще падат още глави

По-полека с френския

Edited by Azrail
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
BMWIKTOR написа:Àáå ìîì÷åòà áëàãîäàðÿ íà âñè÷êè ÷å ñòà òóêà è âúîáùå äà íå ñå ïîçíàâàìå ëè÷íî ïàê ïî äîáðå ñè ëàôèì îò äðóãèòå ïå..ëè!!!Òî àç âñå ÷îâúðêàì ïî ÁÌÂòî (ñâàëèõ ñè ãëàâàòà äà ñè ïîëèðàì êëàïàíèòå) àìà íå ìîãà äà ñïðå äà ìèñëÿ çà íåÿ!!!à ñåãà è çà íåãî !
![]()
Àèäå ÂÚËÊÚÒ äà ìè ïðàùà áåíçèíîâàòà ïîìïà è äà âçåìà äà ïîêàðàì êàê ñè òðåáå!!!
È âñå ïàê âè áëàãîäàðÿ!!!
Само боя оправя работата,ъако по тиквите и на двамата

Само страхливците и исплашените хора се биятVIRUSS написа:BMWIKTOR написа:Абе момчета благодаря на всички че ста тука и въобще да не се познаваме лично пак по добре си лафим от другите пе..ли!!!То аз все човъркам по БМВто (свалих си главата да си полирам клапаните) ама не мога да спре да мисля за нея!!!а сега и за него !
![]()
Аиде ВЪЛКЪТ да ми праща бензиновата помпа и да взема да покарам как си требе!!!
И все пак ви благодаря!!!
Само боя оправя работата,ъако по тиквите и на двамата

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Не се отчайвай,човече...Явно не си сполучил нито на приятелка,нито на приятел.това трябва да ти е за урок за в бъдеще-"Приятели няма,само познати".Съветът ми е следния:Гледай само напред.Не се връщай в миналото.Остави боклуците да пропадат...Не се коркай.Ще ти мине като на кутре 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

---BMWIKTOR не се отчайвай.И на мен ми е позната тази ситуация.Найстина много боли.Гледай само напред.И не забравяй че имаш добри приятели тук във форума който ще те подкрепят.Добре е че споделяш с всички.Това значи че си душевно силен и не си се затворил вътре в себе си.Важното е да си жив и здрав.Времето лекува. 

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Аз май ще бъда третия, който ще ти каже: отивай на Събора, купонясай сред сродните души
; главата ти ще се замая от мирис на гума, феродо, алкохолни пари..., а може и харна БМВ-фенка да намериш
!! И след Събитието живота отново ще изглежда хубав и интересен
!
Момичето и "приятеля" ти НЕ заслужават да мислиш за тях и стореното предателство - повтаряй си го по-често и ще помогне
Само НАПРЕД и нека Синьо-белият пропелер те закриля и помага да превъзмогваш трудностите

Момичето и "приятеля" ти НЕ заслужават да мислиш за тях и стореното предателство - повтаряй си го по-често и ще помогне

Само НАПРЕД и нека Синьо-белият пропелер те закриля и помага да превъзмогваш трудностите

Live and let Die!
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
Я се стегни! Знам че е гадно, но се преживява, много боли.. времето лекува.. има един лаф че това което не ни убива ни прави по-силни!
Поне не си заварил гаджето си със сестра ти ..
жените може да са ку*ви.. ама мъжете сте още п-големи ку*ви
Иди в някоя зала поблускай, изюркай си баварката... излизай малко вечер по заведения насам на там.. ще я забравиш , а пък "приятеля" ти ще е следващия на който тая мацка ще му врътне номер.. не си и бил нито първия нито последния..
Поне не си заварил гаджето си със сестра ти ..

Иди в някоя зала поблускай, изюркай си баварката... излизай малко вечер по заведения насам на там.. ще я забравиш , а пък "приятеля" ти ще е следващия на който тая мацка ще му врътне номер.. не си и бил нито първия нито последния..
.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз по съвет на Адаша , са напих , забих няколко девоики и тя разбра и стана много гадно и ся ми търчи след гъза 

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4