Края на едно приятелство!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 26 Апр 2006, 17:06

zAcK написа: Единственото нещо, което може да направиш е да му разбиеш тъпата мутра на тоя педал.

Груба грешка zAcK.Най тъпото е да си изтървеш нервите,а де не говорим ,че ако ти е по тежка ръката е и подсъдимо.Тя според мен си е по виновна и не си струва да си губиш акъла и времето повече а гледай аlways аhead ;)

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 26 Апр 2006, 17:38

Сърцето е като корабни платна, в началото на странстването те са чисто бели и неопетнени, но бурите и ветровете ги разкъсват многократно, докато един ден целите платна станат в кръпки съшити с дебел конец,но никоя буря не може да ги скъса отново...

Този цитат си е много на място.Сорри ама беше от Бабуна и не знам кой му е автора :uups:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 26 Апр 2006, 21:53

X-citer написа:
evans написа:виж сега мой друже,аз си падам по жени,ама не ми връзват.

Мисля, че имам решение за теб ;)
защото съм пъпчив

В момента по телевизията рекламират всевъзможни видове пъпкотрепачи. Купуваш си Лептен или нещо подобно. Ако не помогне се минаваш със сода каустик и по-едра шкурка и този проблем отпада :lol:
нося 12 диоптера

И това не ти е оправдание. Отиваш в някоя хубава оптика и сменяш дъната от буркани които носиш с хубави тъмни очила с диоптер. Гледай да са някоя по-гъзарска марка та да можеш да киселееш :mhihi:
винаги начетен

Това даже е плюс. Изведи мадамата на разходка някоя вечер в парка и под звездите и цитирай подбрани стихове от някоя романтична творба :winky:
и надървен

И какво му е лошото на това? Едва ли има жена, която да си търси импотентен дето не може да го вдигне :lol:

Успех :yes:
нестава бе братче,кво ли не пробвах,май ще минавам на циганки ,ама ще те викна да ги испробваш,така-така даваш хубави съвети,аз ти се доверявам ;)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Апр 2006, 22:04

Споко приятелю!
Навремето бях лудо влюбен, но тя се ожени за друг ...... Минаха години и като го гледам как пати, направо ми иде да го разцелувам, щото направо му съчувствам. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Жените са повече от нас и винаги ще имаме по-голямч избор.
А относно жената и приятеля, това не е нищо ново. Кориена - жената на Шумахер е била гадже преди това на Френтцен .....

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 26 Апр 2006, 22:13

:mhihi: :mhihi: :mhihi: навремето у нашия квартал,всеки ми се правише на голям сваляч и е..ч,ама минаха години и тия сега бутат количката с детето,а аз седя в кафето и се разбирам с приятели къде ще се напием вечерта :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Апр 2006, 0:09

до тук 2-ма ... има ли още :lol: ... да казват докато е време че на събора да ги лекуваме и да им мине по бързо

п.с. лето е .. дърветата цъфнаха и п(т)ичките също ... тфа маи е от времето тепърва ще става и по гот като се разфърлят едни ми м***жи ще падат още глави ;)

По-полека с френския ;)
Edited by Azrail

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 27 Апр 2006, 2:57

Изображение :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 27 Апр 2006, 9:25

Както казва Фил Филатов:Аман от к**ва и брамтии :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VIRUSS » 04 Май 2006, 10:09

BMWIKTOR написа:Àáå ìîì÷åòà áëàãîäàðÿ íà âñè÷êè ÷å ñòà òóêà è âúîáùå äà íå ñå ïîçíàâàìå ëè÷íî ïàê ïî äîáðå ñè ëàôèì îò äðóãèòå ïå..ëè!!!Òî àç âñå ÷îâúðêàì ïî ÁÌÂòî (ñâàëèõ ñè ãëàâàòà äà ñè ïîëèðàì êëàïàíèòå :uups: ) àìà íå ìîãà äà ñïðå äà ìèñëÿ çà íåÿ!!!à ñåãà è çà íåãî ! :evil:

Àèäå ÂÚËÊÚÒ äà ìè ïðàùà áåíçèíîâàòà ïîìïà è äà âçåìà äà ïîêàðàì êàê ñè òðåáå!!!

È âñå ïàê âè áëàãîäàðÿ!!!

Само боя оправя работата,ъако по тиквите и на двамата :arrow:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 04 Май 2006, 17:04

VIRUSS написа:
BMWIKTOR написа:Абе момчета благодаря на всички че ста тука и въобще да не се познаваме лично пак по добре си лафим от другите пе..ли!!!То аз все човъркам по БМВто (свалих си главата да си полирам клапаните :uups: ) ама не мога да спре да мисля за нея!!!а сега и за него ! :evil:

Аиде ВЪЛКЪТ да ми праща бензиновата помпа и да взема да покарам как си требе!!!

И все пак ви благодаря!!!

Само боя оправя работата,ъако по тиквите и на двамата :arrow:
Само страхливците и исплашените хора се бият ;) понеже те немогат да се защитят по друг начин,и налитат на бой.Това го пише в дебелите книги,а тия книги ги учат психолозите. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 04 Май 2006, 20:07

Не се отчайвай,човече...Явно не си сполучил нито на приятелка,нито на приятел.това трябва да ти е за урок за в бъдеще-"Приятели няма,само познати".Съветът ми е следния:Гледай само напред.Не се връщай в миналото.Остави боклуците да пропадат...Не се коркай.Ще ти мине като на кутре :)
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 05 Май 2006, 7:41

---BMWIKTOR не се отчайвай.И на мен ми е позната тази ситуация.Найстина много боли.Гледай само напред.И не забравяй че имаш добри приятели тук във форума който ще те подкрепят.Добре е че споделяш с всички.Това значи че си душевно силен и не си се затворил вътре в себе си.Важното е да си жив и здрав.Времето лекува. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 05 Май 2006, 10:46

Аз май ще бъда третия, който ще ти каже: отивай на Събора, купонясай сред сродните души :have one: :bchug: ; главата ти ще се замая от мирис на гума, феродо, алкохолни пари..., а може и харна БМВ-фенка да намериш :lol: :mhihi: !! И след Събитието живота отново ще изглежда хубав и интересен 8) !

Момичето и "приятеля" ти НЕ заслужават да мислиш за тях и стореното предателство - повтаряй си го по-често и ще помогне ;) :idea:

Само НАПРЕД и нека Синьо-белият пропелер те закриля и помага да превъзмогваш трудностите :D :yes:
Live and let Die!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 05 Май 2006, 12:36

Я се стегни! Знам че е гадно, но се преживява, много боли.. времето лекува.. има един лаф че това което не ни убива ни прави по-силни!
Поне не си заварил гаджето си със сестра ти .. :confused: жените може да са ку*ви.. ама мъжете сте още п-големи ку*ви :twisted:

Иди в някоя зала поблускай, изюркай си баварката... излизай малко вечер по заведения насам на там.. ще я забравиш , а пък "приятеля" ти ще е следващия на който тая мацка ще му врътне номер.. не си и бил нито първия нито последния..
.
..
...
....
.....

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 05 Май 2006, 17:53

Аз по съвет на Адаша , са напих , забих няколко девоики и тя разбра и стана много гадно и ся ми търчи след гъза :mhihi:
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата