Избор на мобилен телефон.
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Re: Избор на мобилен телефон.
Преди месец два бях пред същата дилема и се спрях на Galaxy S3. Очарован съм от телефона. Батерията мога да я изхабя за 1 ден или за 7 дена в зависимост как го ползвам. Иначе по отношение на дизайна му прочетох мнение, че бил като сапунерка.... това може да го каже човек който го е виждал само на снимка
. На живо е доста ефектен. Относно сравнението му с HTC One X също няма какво да говорим. Достатъчно е да изгледаш сравненията в youtube. Galaxy S3 го бие по производителност, а лично според мен и по дизайн. HTC с тромавия Sense интерфейс има още какво да направят. Не че TouchWiz е лек, но в сравнение със Sense е на светлинни години. А пък със хардуера на S3 в комбинация с ProjectButter направо лети. До сега не съм срещнал приложение или игра която да успее да го натовари до 1.4 GHz.

В момента определено е лош момент за купуване на нов телефон, Флагманите, с изключение на НоХ+ вече са на преклонна възраст, а и сега ще почнат масово да рилийсват телефони с ЛТЕ поддръжка, така че ако не е въпрос на живот и смърт най-добре да се поизчака до лятото. 
Темата за СГС3 вс НОХ не ми се коментира, щото всеки вади вода от 10 кладенеца и накрая пак никой не е съгласен с другия, но да се твърди, че СГС3 е с по-добро build quality и дизайн в сравнение със НОХ за мен, лично, е смехотворно.

Темата за СГС3 вс НОХ не ми се коментира, щото всеки вади вода от 10 кладенеца и накрая пак никой не е съгласен с другия, но да се твърди, че СГС3 е с по-добро build quality и дизайн в сравнение със НОХ за мен, лично, е смехотворно.
In Ban We Trust!
И 2та телефона имат добри и лоши черти. Каквото и да си говорим приложенията за iOS остават едни от най-стабилните. Сега наистина не е момента за покупка на нов телефон.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Никъде не съм споменал за качеството на изработка, а за дизайна. Иначе наистина това е доста субективно и няма смисъл да се обсъжда. Истината е, че телефоните в корена си са с един и същ андроид със сходен хардуер облечени по различен начин. Предполагам ако имах HTC-то щях да съм също толкова доволен, но точно дизайна и Sens-а ме отказват от HTC с малки изключения.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Колеги, я кажете какво читаво мога да взема за около 300-350 лв. с хАндроид, че вече си е мъка със сегашния ми телефон. 

чудих се между One и S4.. признавам че S4 има по-добра камера, доста екстри от самият софтуер (не знам колко вършат работа) и като цяло софтуера му е по-жив и бих го взел, но пластмасите ме отблъснаха. HTC-то е по-сив/скучен като интерфейс, но пък в ръката се чувства като излят алуминий
нищо не скърца и не шава и няма тел с по-добър звук, дори сутринта като правя упражнения не го пускам над 30% че боли глава 
визия 10/10, но въпреки това славещият път ще предпочета пластмасите/ интерфейса лично ме дразни

визия 10/10, но въпреки това славещият път ще предпочета пластмасите/ интерфейса лично ме дразни
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
аз преди време си взех айфон 5-ца.. никога не съм давал повече от 200 кинта за тел, ама тоя път си казах ебал съм го и така
щрака си тела без никви проблеми и мога да си влизам във фейсбука от него
щрака си тела без никви проблеми и мога да си влизам във фейсбука от него

No bling at the Ring
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3