Машинка за подстригване???
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Re: Машинка за подстригване???
bum_bum написа:Абе предпочитам да не се подстригвам с нещо, което се казва "Бейби"
Добри са. Една вече 3 години кара
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
аз с 2 ръце препоръчвам ПАНАСОНИК,купих я 50евра миналата година уникална е,с уникални ножове и супер бърз мотор ползвам я на месец по 2-3 пъти и батерията(става и с кабела естествено) издържа доста
ползвал съм филипс,браун,елит (от елита за 20 лв бях най доволен
) машинки и боди тример на таурис всичко е шит ,с тоя панасоник се родих има 25 позиций приставката и е водоустойчива
(само незнам дали я има в БГ,лично аз не бях срещал машинка за подстригване на панасоник
)

ползвал съм филипс,браун,елит (от елита за 20 лв бях най доволен

(само незнам дали я има в БГ,лично аз не бях срещал машинка за подстригване на панасоник

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Наистина ли разчитате да дадете 25лв за машинка и да изкарате 15 години с нея ? Смешно е ....
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
преди 4-5 месеца си взех ремингтън hc5030 от технополис за 40 уева на промоция с 3г. гаранция. Адски доволен съм. Никакви проблеми до момента. Освен подстригването всеки месец си подстригвам и брадата с нея на всеки 2-3 дена. Кефи ме, че е със самонаточващи се ножчета и голямата гаранция.

AngelG написа:Наистина ли разчитате да дадете 25лв за машинка и да изкарате 15 години с нея ? Смешно е ....
Аз съм с тази и съм доста доволен. Винаги се подстригвам 2-3 номер.
Машинка с кабел за мен е няма такова мъчение.
Машинка с кабел за мен е няма такова мъчение.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Пинтев написа:http://2styrkela.com/krasota-i-stil/friziorstvo/mashinki-za-podstrigvane/mashinka-za-podstrigvane-edition-kabel-1400-0000
или ето тази за 87 лв ?
Със същата съм

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Благодаря за всички отзиви и аз харесах Мозерите и ще си вземя такава,само остава да видя откъде да си взема адаптор за да работи на 110В но ще търся 

Може да пробваш на 1-ви блок на ТУ, в магазинчето за електроника. Едно трансформаторче и си готов.
Преди 3 години купих на Браун, супер доволна съм. При положение , че постригвах с нея през три, четири дни. До сега си ми работи перфектно 

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
REMINGTON Няма ядове! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз да вдигна малко темата
Колебая се между тези 2 модела Филипс:
http://www.emag.bg/mashinka-za-podstrig ... IS-0od0eno
Някой ползва ли някой от двата модела и как са ? Направо бях тръгнал да ги поръчвам, но прочетох кофти коментари в ревютата. Не държа да е Филипс, нито да са тези модели. Просто хората около мен все тази марка са ми хвалели. Има ли смисъл да се дават още 20лв само за едните титаниеви ножчета ? Нито ми е първата машинка, нито ще ми е последната, затова не ми се дават и толкова пари. Държа да е без кабел и да има възможност за по-гладко подстригване. Много от другите марки минимума им е 3мм, което ми е много. Последната беше BaByliss с кабел за 25лв., та си мисля, че каквато и да взема, ще е по-добра.

Колебая се между тези 2 модела Филипс:
Някой ползва ли някой от двата модела и как са ? Направо бях тръгнал да ги поръчвам, но прочетох кофти коментари в ревютата. Не държа да е Филипс, нито да са тези модели. Просто хората около мен все тази марка са ми хвалели. Има ли смисъл да се дават още 20лв само за едните титаниеви ножчета ? Нито ми е първата машинка, нито ще ми е последната, затова не ми се дават и толкова пари. Държа да е без кабел и да има възможност за по-гладко подстригване. Много от другите марки минимума им е 3мм, което ми е много. Последната беше BaByliss с кабел за 25лв., та си мисля, че каквато и да взема, ще е по-добра.

- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Ако ще е на батерия, по-добре да е Li-Ion, отколкото NiMH. Незнам дали има и смисъл машинката да може да работи, както на батерия, така и на кабел, защото не всички могат.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Защо не гледаш Ремингтънчета?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4