Данък на 525d?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Данък на 525d?
Аман вече с тия малоумни теми!
Ти да не мислиш, че с кеф си плащам данъците? Да не карам по по-хубави пътища от теб?
Дано по-скоро ви намерят цаката на всички "тарикати", с тройна лихва да ви ги вземат!
Ти да не мислиш, че с кеф си плащам данъците? Да не карам по по-хубави пътища от теб?
Дано по-скоро ви намерят цаката на всички "тарикати", с тройна лихва да ви ги вземат!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Nasko_ написа:Аман вече с тия малоумни теми!
еми имаш излишни пари - прахосвай ги. аз предпочитам да не пилея мойте. то това си е буквално прахосване защото голяма част от тях не отиват по предназначение а в джоба на някой истински "тарикат". Аз не съм такъв, но не съм и глупак! Мен никой не ме прави богат от нищото и аз няма да правя хората. Писнало ми е само да давам, а нищо да не получвам...А ти като си толко отворен вместо да купиш нещо на жена ти или на детето, прави хората милионери с и без това безумно високите данъци на наще кочини!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Nasko_ написа:Аман вече с тия малоумни теми!

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3