Windows phone

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Windows phone

Мнение от Е.Димитров » 12 Фев 2013, 10:44

Escape написа:
Е.Димитров написа:
Escape написа:С две думи - взимам нов телефон и за 15 минути е 1:1 с настройки, контакти, апликешъни и всичко

Това е вече при почти всички операционни системи.
Интересува ме,може ли да прикачиш някакъв инвентар към телефона ,като USB флашка,мишка,клавиатура или подобно нещо?
Просто ми е интересно,защото не съм го цъкал толкова задълбочено.

не....
за сефте чувам за идеята да си прикачиш клавиатура и мишка на телефон

Уникално удобно е,шервам екрана на телевизора или на компютъра,но специално го ползвам да споделя екрана на телевизора в къщи ,освен че може да забодеш някоя игричка през телефона към ТВ,реално всякакви клипове от тубата,някой собственоръчен клип,един вид тв то ти става пълноценен компютър,има и доста други приложения де.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 12 Фев 2013, 10:48

Е.Димитров написа:Уникално удобно е,шервам екрана на телевизора или на компютъра,но специално го ползвам да споделя екрана на телевизора в къщи ,освен че може да забодеш някоя игричка през телефона към ТВ,реално всякакви клипове от тубата,някой собственоръчен клип,един вид тв то ти става пълноценен компютър,има и доста други приложения де.

Е ок, съгласен съм. Аз си имам Android TV Box за тази работа и телефона си е телефон ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Фев 2013, 14:27

Зависи как гледаш на парите дето си дал за него.
И предния пост обсъждаш какви благинки има,сега казваш,че си имаш бокс,а това си е само тел.
Последно ...:)

Sent from my GT-I9100
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 12 Фев 2013, 15:01

bam-bam написа:Зависи как гледаш на парите дето си дал за него.
И предния пост обсъждаш какви благинки има,сега казваш,че си имаш бокс,а това си е само тел.
Последно ...:)

Sent from my GT-I9100

Ами да кажем че ТВ бокса ми беше подарък който реших да не изхвърлям въпреки че ми е леко безполезен ;)

Въпреки това пак не бих си вързал телефона и да шеървам екрана на телевизора. Игри от телефон на ТВ ми се вижда малко :conf: безмислено ... телефона го ползвам 95% за работа - имам си всички пощи на него, всички документи, достъп до офиса и т.н.

За домашни условия пак съм фен на Майкрософт - комбинацията от XBox + Kinect + Media Center + SkyDrive + live.com = всичко което ми трябва

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Фев 2013, 15:06

Така е.
Тук просто споделяме впечатления от системата и всеки да си прави изводите.
Ти не виждаш смисъл игри-тел, аз не виждам смисъл пари-орязан тел.
Ама всеки ще си види някакъв смисъл.
Иначе си взимаме по един тел с фенерче за 20 лв и в нас и на работа си ползваме лаптопите .. ето ти още един смисъл :)
И като каза тел за работа .. погледни другите платформи какво имат за работа и ще видиш смисъла на това което си си взел.
После да не ме обвиниш, че аз съм виновен да си смениш тела :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 13 Фев 2013, 2:49

икономически закон е че ако правиш имитация на успешен продукт ще си последен... + тва вече игрите в андроид се насочиха "free to play" и пари от реклами.. т.е повечето са безплатни, angry birds е с над 200 млн сваляния, drag race и още десетки игри с 50 млн и 10млн сваляния, ходи ги стигай.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Предишна

Назад към Извън Темата