ПЕДОФИЛИЯ!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: ->

Мнение от 5309 » 10 Май 2006, 11:14

Escape написа:
popo написа:Сменил е снимките. Някой има ли скриин шот от предишните?

Щом си ги видял веднъж, значи вече ги имаш на компа. Ако си я гледал с FireFox там е още по лесно - само иди на "History"

погледнах но там само имам линковете към сайта(самите снимки ги няма щото ония ги е изтрил) по кеш-а не знам как се намират. Кажи ми къде да влезна да ги изкарам

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Re: ->

Мнение от Escape » 10 Май 2006, 11:27

popo написа:
Escape написа:
popo написа:Сменил е снимките. Някой има ли скриин шот от предишните?

Щом си ги видял веднъж, значи вече ги имаш на компа. Ако си я гледал с FireFox там е още по лесно - само иди на "History"

погледнах но там само имам линковете към сайта(самите снимки ги няма щото ония ги е изтрил) по кеш-а не знам как се намират. Кажи ми къде да влезна да ги изкарам

Ако си с XP:
C:\Documents and Settings\*********\Local Settings\Temporary Internet Files
-->на мястото на ********* трябва да e юзъра с който си се логнал на компа. (най вероятно "Administrator" )
В C:\Documents and Settings\ има директория за всеки юзър

Ако си админ пробвай директно:
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 10 Май 2006, 11:47

снимките бяха ужасни...
сега са сменени
но тези снимки не са правени от него
взимани са от някаде
но все пак мисля че трябва да се накаже тоя изрод щото е възможно да посегне на детенце...
4 8 15 16 23 42

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Май 2006, 11:47

аз също не видях снимки ама по коментарите ви разбирам че тоя не заслужава да живее

Потребител
Аватар

->

Мнение от 5309 » 10 Май 2006, 15:51

Не мога да ги намеря. Айде някой от снощи да се опита

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 10 Май 2006, 15:54

не ви тряат да ги гледате
4 8 15 16 23 42

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 10 Май 2006, 16:11

Такива ги има навсякъде и в IRC e пълно,една вечер нещо като ни хвана лигата и с останалите,които бяхме в #bmwpower се правихме на ботове (BANAN1,BANAN2 и т.м.) и влизахме по каналите да флуудиме.И тогава влезнахме и в #sex и там ми се вклучи "M_ISKA_MOM4E" или нещо от тоя сорт и аз почнах на ташак да го ебавам обаче се оказа,че тоя си е истински педофил,оказа се,че е някъв на 30 и няколко години от Бургас или Варна не помня даже и снимки пращаше и като почна да ме убеждава "то янамло нищо лошо и некви такива" направо такъва хора са за бесилка.Та мисълта ми беше,че навсякъде вече има такива идиоти :evil:
Tux0 Ca !
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 5309 » 10 Май 2006, 16:24

SpUd3r написа:Такива ги има навсякъде и в IRC e пълно,една вечер нещо като ни хвана лигата и с останалите,които бяхме в #bmwpower се правихме на ботове (BANAN1,BANAN2 и т.м.) и влизахме по каналите да флуудиме.И тогава влезнахме и в #sex и там ми се вклучи "M_ISKA_MOM4E" или нещо от тоя сорт и аз почнах на ташак да го ебавам обаче се оказа,че тоя си е истински педофил,оказа се,че е някъв на 30 и няколко години от Бургас или Варна не помня даже и снимки пращаше и като почна да ме убеждава "то янамло нищо лошо и некви такива" направо такъва хора са за бесилка.Та мисълта ми беше,че навсякъде вече има такива идиоти :evil:

Дали ако това беше станало с детето ти ще си кажеш 'На всякаде има такива идиоти, кофти че стана с мен'? Точно защото се оставят на мира стават все по нагли, а ние все по безучастни. Не знам за вас но аз ще се опитам да го намеря този

Предишна

Назад към Извън Темата