ПЕДОФИЛИЯ!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ->
Escape написа:popo написа:Сменил е снимките. Някой има ли скриин шот от предишните?
Щом си ги видял веднъж, значи вече ги имаш на компа. Ако си я гледал с FireFox там е още по лесно - само иди на "History"
погледнах но там само имам линковете към сайта(самите снимки ги няма щото ония ги е изтрил) по кеш-а не знам как се намират. Кажи ми къде да влезна да ги изкарам
Re: ->
popo написа:Escape написа:popo написа:Сменил е снимките. Някой има ли скриин шот от предишните?
Щом си ги видял веднъж, значи вече ги имаш на компа. Ако си я гледал с FireFox там е още по лесно - само иди на "History"
погледнах но там само имам линковете към сайта(самите снимки ги няма щото ония ги е изтрил) по кеш-а не знам как се намират. Кажи ми къде да влезна да ги изкарам
Ако си с XP:
C:\Documents and Settings\*********\Local Settings\Temporary Internet Files
-->на мястото на ********* трябва да e юзъра с който си се логнал на компа. (най вероятно "Administrator" )
В C:\Documents and Settings\ има директория за всеки юзър
Ако си админ пробвай директно:
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
снимките бяха ужасни...
сега са сменени
но тези снимки не са правени от него
взимани са от някаде
но все пак мисля че трябва да се накаже тоя изрод щото е възможно да посегне на детенце...
сега са сменени
но тези снимки не са правени от него
взимани са от някаде
но все пак мисля че трябва да се накаже тоя изрод щото е възможно да посегне на детенце...
4 8 15 16 23 42
- Гост
-
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Такива ги има навсякъде и в IRC e пълно,една вечер нещо като ни хвана лигата и с останалите,които бяхме в #bmwpower се правихме на ботове (BANAN1,BANAN2 и т.м.) и влизахме по каналите да флуудиме.И тогава влезнахме и в #sex и там ми се вклучи "M_ISKA_MOM4E" или нещо от тоя сорт и аз почнах на ташак да го ебавам обаче се оказа,че тоя си е истински педофил,оказа се,че е някъв на 30 и няколко години от Бургас или Варна не помня даже и снимки пращаше и като почна да ме убеждава "то янамло нищо лошо и некви такива" направо такъва хора са за бесилка.Та мисълта ми беше,че навсякъде вече има такива идиоти 

Tux0 Ca !

SpUd3r написа:Такива ги има навсякъде и в IRC e пълно,една вечер нещо като ни хвана лигата и с останалите,които бяхме в #bmwpower се правихме на ботове (BANAN1,BANAN2 и т.м.) и влизахме по каналите да флуудиме.И тогава влезнахме и в #sex и там ми се вклучи "M_ISKA_MOM4E" или нещо от тоя сорт и аз почнах на ташак да го ебавам обаче се оказа,че тоя си е истински педофил,оказа се,че е някъв на 30 и няколко години от Бургас или Варна не помня даже и снимки пращаше и като почна да ме убеждава "то янамло нищо лошо и некви такива" направо такъва хора са за бесилка.Та мисълта ми беше,че навсякъде вече има такива идиоти
Дали ако това беше станало с детето ти ще си кажеш 'На всякаде има такива идиоти, кофти че стана с мен'? Точно защото се оставят на мира стават все по нагли, а ние все по безучастни. Не знам за вас но аз ще се опитам да го намеря този
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3