Е38-цата във филма Транспортър
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: Е38-цата във филма Транспортър
AgeraR написа:Чета, чета, чета по бимърските форуми и винаги пише следното...
Е38 е истинската 7-ца.
Е39 е истинската 5-ца.
Е30 е истинската тройка.
Факт или не трябва да пробвам доста Бмв-та преди да дам своето мнение, но наситина доста от запалените фенове казват, че горе-посочените БМВ-та са истинските БМВ-та
звездите ти го говорят... а?
- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Projektzwo написа:AgeraR написа:Чета, чета, чета по бимърските форуми и винаги пише следното...
Е38 е истинската 7-ца.
Е39 е истинската 5-ца.
Е30 е истинската тройка.
Факт или не трябва да пробвам доста Бмв-та преди да дам своето мнение, но наситина доста от запалените фенове казват, че горе-посочените БМВ-та са истинските БМВ-та
звездите ти го говорят... а?
Хахахах еее не може да не се засегнат останалите при това изказване :-D:-D:-D
Аз пък в Е34 си оставам влюбен, въпреки че карам 38-ца, има нещо в тая кола много гаменско. Някой ми беше разказвал, че в един момент било забранено в Германия (май) да се паркира пред банка с 34-ка...:-D
Снимката на Карамански до 540-ката си ми е любима... Иначе в кой друг филм освен Е39-ките в Mr and Mrs Smith участва баварец? Нещо ми се губят...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
каква снимка на Карамански бе? я покажете че ми стана интересно 
РОНИН(Е34 535и) и Бумер 1(Е38 750и) и 2 (Х5 Е53),Бонд(доста БМВ-та участват) има още някои доста стари като "Преследването"(от началото на 90-те) с Чарли Шийн (Е36 купе може би 325и),

РОНИН(Е34 535и) и Бумер 1(Е38 750и) и 2 (Х5 Е53),Бонд(доста БМВ-та участват) има още някои доста стари като "Преследването"(от началото на 90-те) с Чарли Шийн (Е36 купе може би 325и),

BENZINO VN написа:каква снимка на Карамански бе? я покажете че ми стана интересно
РОНИН(Е34 535и) и Бумер 1(Е38 750и) и 2 (Х5 Е53) има още някои доста стари като "Преследването"(от началото на 90-те) с Чарли Шийн (Е36 купе може би 325и),
Е36 325is, автомат, червено и запалката оставя кофти белези, но пък може докат караш със около 150 да правиш някакви работи на шофьорската седалка

Някъде из старите дискове го имам все още. Фен съм му на чичо Чарли.
P.S.
хамериканското купе е с означение is не че е нещо повече.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
благодаря за уточнението
този сайт е много полезен http://www.imcdb.org/
сетих се за още един филм от Грузия

този сайт е много полезен http://www.imcdb.org/
сетих се за още един филм от Грузия

- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Kris написа:BENZINO VN написа:каква снимка на Карамански бе? я покажете че ми стана интересно
РОНИН(Е34 535и) и Бумер 1(Е38 750и) и 2 (Х5 Е53) има още някои доста стари като "Преследването"(от началото на 90-те) с Чарли Шийн (Е36 купе може би 325и),
Е36 325is, автомат, червено и запалката оставя кофти белези, но пък може докат караш със около 150 да правиш някакви работи на шофьорската седалка![]()
Някъде из старите дискове го имам все още. Фен съм му на чичо Чарли.
P.S.
хамериканското купе е с означение is не че е нещо повече.
Ооо това го бях забравил тоя филм с чичо Чарли. Бумерите няма смисъл да ги споменаваме, те са ясни, Бригада също имаше една 34-ка по едно време... ставаше въпрос за някой по-неизвестен филм.. А ако много ви е мерак ще се опитам да я изровя тая снимка на Карамански с 540-ката, отрязах я от един вестник и със сигурност я имам закътана някъде в къщи. Ще я потърся, заслужава си да я има в интернет пространството.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3