навигация за Андроид ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: навигация за Андроид ?

Мнение от ukelichko » 30 Май 2014, 22:42

Напоследък започнах да ползвам Гугълската навигация. При положение, че имам нет на телефона през 3G си върши работа чудесно. Досега не е имало място, където да не ме заведе в България. Е, не показва 3Д сгради и други работи, само сателитен изглед, но картите са актуални и намиа всякакви търговски обекти.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 30 Май 2014, 23:16

CTORH написа:Съжалям, че вдигам стара тема, но искам да попитам за добра сборка на IGO с максимално подробни карти за цяла Европа и България с достатъчно подробен набор от POI-та колко свободна памет ми трябва? Питам защото съм се засилил да си взимам телефон с 8GB вградена памет и без слот за SD карта, като от тея 8GB предполагам, че използваеми ще са около 6GB.

Само картите са 2013.Q4_HERE_EU 5,18 ГБ .. с тези 8 си за никъде.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Май 2014, 8:36

ukelichko написа:Напоследък започнах да ползвам Гугълската навигация. При положение, че имам нет на телефона през 3G си върши работа чудесно. Досега не е имало място, където да не ме заведе в България. Е, не показва 3Д сгради и други работи, само сателитен изглед, но картите са актуални и намиа всякакви търговски обекти.

Гугъл доста напреднаха с картите, а и вече има Map Maker, в който само аз съм вкарал над 100 обекта със съвсем точни данни в районите, където съм бил. Там нещата са добре, но имат проблем с рутирането. Например ако му дадеш някой по-дълъг маршрут можеш да направиш невероятни обиколки. В Бургас един познат с такси искаше да я използва - има таблет с нет постоянно, говори и и тя го води, но само след един ден каза, че за нищо не става :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 31 Май 2014, 9:21

Ясно, значи ще поръчвам 16GB версия на телефона от чужбина, у нас както винаги избора е ограничен. :banghead: А на гугъл навигацията не е вариант за чужбина, защото изисква интернет, а интернет в роуминг не е оферта.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 01 Юни 2014, 22:42

Да Ви питам, понеже съм доста бос някой може ли да ми даде линк с фаила за спийд камерите за иго примо, и да ми обясни в коя директория трябва да го сложа за да работи коректно навигацията. Телефона е СГС 4 ако има значение.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата