Çàùî ñìå íÅãÐàÌîÒíÈ??
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
хм, аз винаги чета какво съм написал преди да го постна, освен ако не е някой безбожен час
като изключим факта колко е дразнещо да се четат постове с правописни грешки... другото глупаво нещо е - как да намеря нещо за акумулатор примерно като го има написано по 15 различни начина във форума
? но всичко е въпрос на личен избор.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Аз съм от година и половина в този форум. Не съм учил машинопис и затова, като пиша, гледам клавиатурата, а не монитора, както би трябвало да е. За това време успях да забележа, че във форума има хора, при които всяко мнение е на ниво, от гледна точка на граматиката. Такива са Асен_Х, Азраил, Босев, Доктор Шнапс... ( пропускам много хора, но не мого да изброя всички ).
Странно, но точно тези хора са едни от основателите на този форум и освен това са най-срогите, следящи да се използва български книжовен език в този форум. Защо ли е така???
Замислете се: каква е ползата да се използва български език във форума, ако той е опропастен с всякакви правописни и граматически грешки? И какво, по дяволите, значи: "Да напиша набързо и да "поустна"? Това не е оправдание. Личи си, когато някой е натиснал съседен клавиш погрешка и когато някой не знае кога да използва пълен или кратък член. Да не говоря за запетайката, за `а` и `ъ`, за `о` и `у` и т.н.
Много казват: `БМВ е номер 1!!!`
Бъдете и Вие натова ниво! Моля!!!
Странно, но точно тези хора са едни от основателите на този форум и освен това са най-срогите, следящи да се използва български книжовен език в този форум. Защо ли е така???
Замислете се: каква е ползата да се използва български език във форума, ако той е опропастен с всякакви правописни и граматически грешки? И какво, по дяволите, значи: "Да напиша набързо и да "поустна"? Това не е оправдание. Личи си, когато някой е натиснал съседен клавиш погрешка и когато някой не знае кога да използва пълен или кратък член. Да не говоря за запетайката, за `а` и `ъ`, за `о` и `у` и т.н.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Гост
-
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Aleks написа:Иво написа: Алекс примерно даже съм го виждал как си ги перка, но има нечовешки теми
Аз ли бре бате![]()
не ти бе, alx

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
BigMUZZY написа:Аз съм от година и половина в този форум. Не съм учил машинопис и затова, като пиша, гледам клавиатурата, а не монитора, както би трябвало да е. За това време успях да забележа, че във форума има хора, при които всяко мнение е на ниво, от гледна точка на граматиката. Такива са Асен_Х, Азраил, Босев, Доктор Шнапс... ( пропускам много хора, но не мого да изброя всички ).
Тъкмо смятах да напиша това и виждам, че си ме изпреварил. Браво за поста!
'02 BMW 525d
Re: :
А пък да не говорим, че 60%от мангалите немогат и да смятат,вчера станах свидетел,влиза при мен да пазарува една циганка и неможе да сметне 5 самобръсначки по 0.70ст,колко струватBobi написа:По телевизията миналата вечер казаха, че 80%от населението не може да пише правилно.![]()

BigMUZZY написа:Аз съм от година и половина в този форум. Не съм учил машинопис и затова, като пиша, гледам клавиатурата, а не монитора, както би трябвало да е. За това време успях да забележа, че във форума има хора, при които всяко мнение е на ниво, от гледна точка на граматиката. Такива са Асен_Х, Азраил, Босев, Доктор Шнапс... ( пропускам много хора, но не мого да изброя всички ).
Ето мнението! Искам само да допълня - защо, да му се невиди, пишете поустна, постна и не знам си какво. Като оставим настрана, че трябва да си уважавате езика, "пусна" е дори по-кратко! Стига сме се кланяли на чуждо!
А бързането не е оправдание за правописните грешки, като "копува". Човек който чете книги и е интелигентен, знае как се пишат думите и не му трябва да внимава.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Терзийски написа:K"ви са тези глупави теми.... всеки ъкъл дава да му се невиди....
Всеки явно иска да се доказва пред другите....
Тва не мога да разбера кво ви пука кои как пи6е, никой не е на изпит важното е да се разбира писаното, а аз до са не съм виждал някой да е писал така че да не се разбира(или всъщност съм...

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMWALPINA написа:.... а аз до са не съм виждал някой да е писал така че да не се разбира(или всъщност съм...)
Със сигурност си виждал

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Идеята MUZZZI много добре успя да я обясни и мисля, че с това темата се изчерпа. Все пак този форум има за цел да събира база данни, която да е полезна също. Вместо да търсим една дума написана по 100 начина. Никой не би могъл да задължи никого да пише по определен начин. Целта беше да се замислят някои хора и дори един да промени нещо, то ще бъде по-добре. А пък ако не, здраве да е 

аз отключих темата за да напиша 2 реда още..
неграмотни сме защото децата не мислят че ограмотяването е нещо което си струва...
и още нещо- хората които трябва да ги научат- също не мислят че си струва. а причините са това са много.. повечето са ни до болка познати.
със това кръга се затваря.
неграмотни сме защото децата не мислят че ограмотяването е нещо което си струва...
и още нещо- хората които трябва да ги научат- също не мислят че си струва. а причините са това са много.. повечето са ни до болка познати.
със това кръга се затваря.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3