атентат в бостън?
Модератор: Общи модератори
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: атентат в бостън?
_galio_ написа:Zagy написа:Залагам 5 лева, че терористите "изненадващо" ще се окажат иранци (или поне ще открият иранска връзка)... натам се сещате...
по-скоро ще останат неизвестни. явно е, че е повече за парлама, да привлекат внимание върху нуждата от затягане на мерките за сигурност и прочие.
учудващо, че чак на втора страница се споменава версия за inside job. според мен е доста очевидно.
Не знам какво очевадно има в това.Няма нищо общо с 11.09
Там имаше отвлечени самолети,объркване във военновъздушните агенции,скрити самолети в Пентагона,паднали небостъргачи уж заради разтопените основи.Там наистина без вътрешна организация,няма кой да спретне подобен цирк.Но тука ... трябват ти 10 човека,с перуки,шапки на Бостън Селтикс и тъмни очила с по една бомба в джоба на раницата.Спира се някъде,оставя пакета на земята пуши ена цигара и си набива шута.
В определени ситуации властите действат по точно определени процедури,които всеки път са едни и същи.
Колкото и добре да са обучени,когато знаеш кога какво правят,лесно им хващаш цаката.Та в тоя ред,този атентат може да е тренировка преди нещо по-голямо.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
MatriX_Fucked написа:alx, така и така ще търсите, намерете и тези:
"Иракските власти съобщиха за общо 27-ма убити и 200 ранени тази сутрин при серия атентати с коли бомби в различни точки на страната, предаде Асошиейтед прес."
От вчера...Ама тема - няма!
Никога не съм бил от прогнилата прослойка , която се радва когато ам. граждани загинат , но в случая прекалено силно се набива на очи :
Атентат в близкия изток - 100-200 загинали , безброй ранени - 14та новина в емисията на която се отделят 20 секунди . 2 загинали в Америка - брейкинг нюз , на живо предаване , днес вероятно около 12 часа за това ще говорят а наще журналисти , най-хуманните същества, на света ще са с посърнали физиономии, все едно една детска градина е изчезнала . Е дразни ме тоя двоен стандарт

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Binev_OuT написа:_galio_ написа:Zagy написа:Залагам 5 лева, че терористите "изненадващо" ще се окажат иранци (или поне ще открият иранска връзка)... натам се сещате...
по-скоро ще останат неизвестни. явно е, че е повече за парлама, да привлекат внимание върху нуждата от затягане на мерките за сигурност и прочие.
учудващо, че чак на втора страница се споменава версия за inside job. според мен е доста очевидно.
Не знам какво очевадно има в това.Няма нищо общо с 11.09
Там имаше отвлечени самолети,объркване във военновъздушните агенции,скрити самолети в Пентагона,паднали небостъргачи уж заради разтопените основи.Там наистина без вътрешна организация,няма кой да спретне подобен цирк.Но тука ... трябват ти 10 човека,с перуки,шапки на Бостън Селтикс и тъмни очила с по една бомба в джоба на раницата.Спира се някъде,оставя пакета на земята пуши ена цигара и си набива шута.
В определени ситуации властите действат по точно определени процедури,които всеки път са едни и същи.
Колкото и добре да са обучени,когато знаеш кога какво правят,лесно им хващаш цаката.Та в тоя ред,този атентат може да е тренировка преди нещо по-голямо.
разбирам - ти вярваш, че ислямският тероризъм се прави от случайни правоверни, които бъркат експлозиви в кухните на общежитията си.
какво значи "тренировка преди нещо по-голямо"? ако предположим, че е терористична клетка (не на ЦРУ, нали), след такъв атентат въпросната се заявява като активна, изпълнители на ниските нива са компрометирани, понеже ги има най-малкото на записи или са видяни от свидетели, а най-вероятно и не са живи. става неизползваема. нали не смяташ, че едни и същи изпълнители се ползват повече от веднъж?
приликата в двата случая е в "повишаване мерките за сигурност". вероятно ще бъдат ограничени възможностите за събиране на големи маси от хора или ще трябва да свикнат с в пъти повече полиция по такива места, която да им бърка по всички свети места. ще видим.
американски цинизъм. сменят тактиката, понеже явно стрелбите в училища не убедиха народа да си остави оръжията, а стана точно обратното.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
_galio_ написа:американски цинизъм. сменят тактиката, понеже явно стрелбите в училища не убедиха народа да си остави оръжията, а стана точно обратното.
Абсурдно... Докато не променят конституцията (сигурно е по-вероятно да срещнеш извънземни от това да се случи), нищо не могат да направят с оръжията и тази случка само ще отклони вниманието от този дебат. Да не говорим, че републиканците никога няма да пуснат това да мине.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:MatriX_Fucked написа:alx, така и така ще търсите, намерете и тези:
"Иракските власти съобщиха за общо 27-ма убити и 200 ранени тази сутрин при серия атентати с коли бомби в различни точки на страната, предаде Асошиейтед прес."
От вчера...Ама тема - няма!
Никога не съм бил от прогнилата прослойка , която се радва когато ам. граждани загинат , но в случая прекалено силно се набива на очи :
Атентат в близкия изток - 100-200 загинали , безброй ранени - 14та новина в емисията на която се отделят 20 секунди . 2 загинали в Америка - брейкинг нюз , на живо предаване , днес вероятно около 12 часа за това ще говорят а наще журналисти , най-хуманните същества, на света ще са с посърнали физиономии, все едно една детска градина е изчезнала . Е дразни ме тоя двоен стандарт
Ачо,не мисля че тази тенденция е с цел обезценяване на животи и надценяване на такива.
Щатите са страна в която живеят хора от цял свят.Затова те стоят на първа страница,за това са по всички телевизии.
Колко твои роднини и приятели живеят в щатите?Колко такива живеят в Ирак?
Международните новини се подбират по важност за света,естествено е тези които обхващат по-голяма част да са и по-споменавани.
_galio_ разбирам логиката ти,макар и да мисля че ЦРУ не е организация в щатите,даже мисля че им е забранено да работят на щатска територия.Не съм сигурен все пак.
Просто разни такива организации да предприемат толкова малък по-мащаб атентат с политически и търговски цели е малко не оправдан риск.Поне според мен.И като казвам малък имам предвид сравнено с други които са взели хиляди жертви.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Абе аз си мисля, че мащаба е перфектно подбран. Голямо събитие - много очевидци и зрители. Има няколко бомби, от които гръмват само 1-2... останалите се обезвреждат в рамките на минути... има много ранени и малко жертви... просто перфектно. Малко жертви и обезвредени бомби - военните и полицията си вършат работата перфектно и реагират бързо - дайде да им увеличим бюджета. Много ранени - сега ще се организират един куп инициативни комитети под лозунга "Не на тероризма" - Щатите само тва чакат... гледката на ранен, който говори кво е станало е по-силна от мъртвия, който нищо не може да каже (а и вероятно няма да го покажат по телевизията). Сега пак ще се появят купища надъханяци, които ще искат война... и ще я имат.
Si non confectus, non reficiat.
- propparo
-
-
- Кара: Lada Samara
- Мечтае да кара: ------
Снимки от атентата.каквото и да мислим за държавния апарат на САЩ,тези хора едва ли са заслужавали подобни съдби.
Снимките не са за хора,който му стиска да разгледа на своя отговорност,предупреждавам че има много кръв,хора без крайници,пръснати вътрешности и трупове.Но,това е истинското лице на жестокостта между хората:
http://www.kaotic.com/16989_War-Videos-Boston-Marathon-Bombing-Graphic-Photo-Update.html
п.п.Самия сайт каотик е пълен с нечовешки реални на живо снимани събития от военен,нехуманен,фатален характер.Който се интересува и от събития в Близкия изток също може да види потресаващи кадри,които да ви накарат да се замислите дали наистина човекът е уж единственото еволюирало до ниво съзнание същество.
Снимките не са за хора,който му стиска да разгледа на своя отговорност,предупреждавам че има много кръв,хора без крайници,пръснати вътрешности и трупове.Но,това е истинското лице на жестокостта между хората:
http://www.kaotic.com/16989_War-Videos-Boston-Marathon-Bombing-Graphic-Photo-Update.html
п.п.Самия сайт каотик е пълен с нечовешки реални на живо снимани събития от военен,нехуманен,фатален характер.Който се интересува и от събития в Близкия изток също може да види потресаващи кадри,които да ви накарат да се замислите дали наистина човекът е уж единственото еволюирало до ниво съзнание същество.
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Binev_OuT написа:...Международните новини се подбират по важност за света,естествено е тези които обхващат по-голяма част да са и по-споменавани...
Вярваш ли си на това? Американския цинизъм наистина няма граници и двойния стандарт е на лице винаги когато са замесени.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Binev_OuT написа:Ачо,не мисля че тази тенденция е с цел обезценяване на животи и надценяване на такива.
Щатите са страна в която живеят хора от цял свят.Затова те стоят на първа страница,за това са по всички телевизии.
Международните новини се подбират по важност за света,естествено е тези които обхващат по-голяма част да са и по-споменавани....
Глупости! Всичко се прави с цел американците да се изкарат добрите и в ролята на жертви, а другите да се изкарат лошите. И това да послужи за оправдание на американците да нападат въпросните лоши, да им избиват мирното население и да им заграбват ресурсите. И междувременно да си раздвижват и военната индустрия. Както и още някои такива бонус екстри, примерно да си измислят причина да следят личния живот на собствените си граждани, щото иначе някои лош гражданин може да подготви атентат.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Да попитам конспираторите - има ли НЕЩО ИЗОБЩО В ИСТОРИЯТА НА САЩ , което според вас , те да не са си направили сами
Ще ви помоля за реален отговор , защото аз доколкото че от Лузитания до днес , американците все си избиват техните 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
propparo написа:Снимки от атентата.каквото и да мислим за държавния апарат на САЩ,тези хора едва ли са заслужавали подобни съдби.
Така показано,наистина не са малко пораженията ....
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
CTORH написа:Binev_OuT написа:Ачо,не мисля че тази тенденция е с цел обезценяване на животи и надценяване на такива.
Международните новини се подбират по важност за света,естествено е тези които обхващат по-голяма част да са и по-споменавани....
Глупости! Всичко се прави с цел американците да се изкарат добрите и в ролята на жертви, а другите да се изкарат лошите. И това да послужи за оправдание на американците да нападат въпросните лоши, да им избиват мирното население и да им заграбват ресурсите. И междувременно да си раздвижват и военната индустрия. Както и още някои такива бонус екстри, примерно да си измислят причина да следят личния живот на собствените си граждани, щото иначе някои лош гражданин може да подготви атентат.Как може още да има трезвомислещи хора, дето да не могат да ги осъзнаят тея неща?
Успокой се малко!Не коментирам неща които не разбирам.Не знам кой какво е подготвил и защо.Не знам кой на къф са прай и т.н. не съм спец.
Причината щатите да са в новините а Ирак не, е защото света живее в щатите!
Всеки от нас има поне по един роднина който живее там!Тва е факт - ти трябва да си информиран за това което се случва с твоите роднини нали така?
Щото на тоя атентат ако е присъствал някой твой(не дай боже) ,няма и да споменеш за жертвите в Близкия изток.
А сега кой какво печели покрай това нещо -

И какво точно трябва да осъзная - че сме жертва на системата ли - ами осъзнал съм го споко.
Пък и друго има - и ти да си в страна в която живее половината свят,върти икономиката на света и т.н. и на теб ще ти трябва бюджет за оръжия не се тревожи.
Винаги най-големия,най-силния е и най-мразения.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
_galio_ написа:разбирам - ти вярваш, че ислямският тероризъм се прави от случайни правоверни, които бъркат експлозиви в кухните на общежитията си.
Искам да ти кажа, че това което си написал е точно така.Мога да ти кажа, че в домашни условия правят експлозиви, който са достатъчни да унищожат напълно един тежко брониран Хамър.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Zagy написа:.. има много ранени и малко жертви... просто перфектно.
Викаш малко леко одраскани и понатъртени и един двама поутрепани. Перфекция, и вълкът сит и агнето цяло. А дано никога на никого не му се случва да е между ранените, тия дето са просто за статистиката. Не знам дали и една трета от този форум са виждали мъртъв човек на живо извън ковчег, но е потресаващо. По леко с човешките животи и ранените!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS
По между другото в Америка и не само там, човешкият живот се цени много повече отколкото в източната и южната част на цивилизования свят. Да, американците водят гадна международна политика и убиват много цивилни, но само за момент си помислете ако руснаците или някоя ислямска държава водеше същите войни колко цивилни убити щеше да има. И всички ги мразите американците, англичаните и останалите западняци, но никой не иска да емигрира в Русия и Куба. И само да стане някаква трагедия в Щатите и злобарчетата веднага започват да се кефят, че така им се падало. Мислите ли наистина, че заради американците нашата държава е на тоя хал? Дали верно точно американци вчера ми свалиха тасовете на колата, преди това катализатора, изкраднаха шахтите, откраднаха пенсиите на родителите ни, скапаха ни здравеопазването и образованието, построиха ни грозните панелки, изкопаха ни дупки по улиците, вкараха ни чалгата и ни направиха злобни, крадливи, завистливи и мързеливи копелета.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Надявам се усещаш сарказма в поста ми... ако не - поста ми е саркастичен и чисто политически структуриран. Излишно е да реагираш толковеа емоционално.
Естествано е, че товакоето е станало е гадно - това е извън коментар. Идеята ми беше съвсем друга.
Естествано е, че товакоето е станало е гадно - това е извън коментар. Идеята ми беше съвсем друга.
Si non confectus, non reficiat.