Каско в Армеец - За или Против?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Re: Каско в Армеец - За или Против?

Мнение от yavor20V » 15 Юни 2013, 16:17

M3 E92 написа: При липсата на GPS/имобилайзер ти отказват изплащането при кражба :yes:

Ама това е само за Х5 и Х6 ,поне така пишеше в техните диплянки,по нареждане на бем ти кой си шеф!
На ме нми откраднаха една Е46 и я платиха,дадоха ми един лист с написан списък от необходими документи,ключове и нам си кви бележки,събрах ги,занесох,мина там някво следствие ли,кво е и след това ми преведоха парите с 500лв по-малко от застрахователната стойност на колата заради овехтяване и средни цени на модела в мобиле.бг ,примерно...Сега пак съм в Армеец,та кажи дали за всички след 2005 година или само за Х5 и Х6 е това,дето написа,че имам една 3ка,дето ме е шубе да не я свитнат?!? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 15 Юни 2013, 19:40

yavor20V написа:
M3 E92 написа: При липсата на GPS/имобилайзер ти отказват изплащането при кражба :yes:

Ама това е само за Х5 и Х6 ,поне така пишеше в техните диплянки,по нареждане на бем ти кой си шеф!
На ме нми откраднаха една Е46 и я платиха,дадоха ми един лист с написан списък от необходими документи,ключове и нам си кви бележки,събрах ги,занесох,мина там някво следствие ли,кво е и след това ми преведоха парите с 500лв по-малко от застрахователната стойност на колата заради овехтяване и средни цени на модела в мобиле.бг ,примерно...Сега пак съм в Армеец,та кажи дали за всички след 2005 година или само за Х5 и Х6 е това,дето написа,че имам една 3ка,дето ме е шубе да не я свитнат?!? :roll:
X5 и Х6 :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 16 Юни 2013, 7:46

M3 E92 написа:X5 и Х6 :yes:

Това от кога е така , че до миналата година бяха всички след 2006 (с някой малки изключения).
Може нещата да са се променили след като се махнах от сервиза им :roll:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Юни 2013, 10:11

audi_rulzzz написа:П.П Ако решиш да е в Бул Инс задължително сам поискай този имобилайзер,защото ако я откраднат и ти си без него няма да ти я платят.

Ти му пишеш просто по никакъв повод да не я застрахова там. Защото това е единствения вариант при положение, че могат да направят такава гавра с теб - да не ти кажат, че при неслагане го издухваш и само да ти вземат парите. Та и много други колеги отдавна са казали, че това вече не е компания.

vankatagsi написа:
bum_bum написа:Докато благодарен бивш колега от форума ми надра цялата кола, всеки един детайл без изключение. От Армеец ми отказаха щетата, щото не било "възможно да се установи механизма на деянието". Един вид автомобил заснет от тях седмица по-рано с перфектна боя без никакви дефекти съм я надрал по някаква известна само на мен причина. :dunno: От там нататък тия за мен не са застрахователи.

Трябвало е да си извадиш служебна бележка по случая и тогава няма как да ти откажат. Отделно при положение че толкова време си плащал премий и не си взел нищо е трябвало да преглътнат съмнението и да ти платят. Трябвало е да си търсиш правата.

Трябвало е...да им тегли майната просто и след като си потърси правата, никога вече да не застрахова при тях. Така хем ще им вземе парите, хем повече няма те да получават неговите пари. Той е направил само второто защото както каза не му се е занимавало тогава и сега едва ли се чувства чак толкова назад.

Когато аз си правих Каското отворих една тема в Е60 подфорума защото се колебаех между Алианц или Армеец, доста се изписа там, ето я да я видиш колега:
viewtopic.php?f=116&t=321374
Направих я на разсрочено в Армеец точно за да се ослушвам и сега като посъбера още някой негативен коментар, септември директно отивам в Алианц.
Нямал съм никаква заведена щета досега(дано и да нямам), което значи, че нямам оплаквания, но вече от бая места се чува за проблеми при плащанията, за куп глупави изисквания, плюс това, че съвсем пресен пример на човек не му платиха шета за около 6000 на "7-цата на Бенгъл" при УМИШЛЕН палеж защото не я е снимал наново при смяна на собственика. Може и той да си е виновен, но е факт, че вече от бая места се чуват приказки как се чудят да не плащат. Което е странно при положение, че застраховат повечето БМВ-та в страната.
Всички знаем, че само те си маркират колите все още, който има Каско при тях поне знае. Което е добре от една страна, но от друга съвсем не защото се сещаме защо го правят. :idea:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 18 Юни 2013, 7:50

За ДЗИ !7-8 години съм доволен от тях,нямам познат ,който да е недоволен,изключително коректни!Сега за пръв път съм при Армеец(от 01.2013г),чисто прозаична причина-застрахователно число от 5% срещу 8% за ново Х6.Все още нямам реални впечатления,но ми изглежда доста некоректно една точка от договора -не се покриват никакви щети получени при репатриране на автомобила,при положения че безплатната помощ се извършва само от посочена от тях фирма!??!(безплатна е до 250км)
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 18 Юни 2013, 9:42

Армеец за момента са най-добрият избор, съветвал съм се с двама брокери приятели и те са на мнение, че там най-много си заслужава да се направи каско. Аз правя и ГО-то там, за да са на едно място. Понеже на няколко пъти ми плащат добре и до сега да чукна на дърво не са правили никакви спънки,аз лично въобще не мисля да ги сменям. Дори сега приятелката ми взима "нова" (втора ръка де) кола и, аз ще ходя да и направя и на нея каското в Армеец, че като я знам как кара, няма как да я оставя без каско, пък поне някой да помага за оправянето след това.

Потребител
Аватар

Мнение от gurcayy » 20 Юни 2013, 11:06

Старата ми кола ( кола на 4 години, но не БМВ) съм я правил тоталка при 100 %-ва моя вина. Изплатиха ми я за 6 дни миналата пролет. Сегашната ми кола ( същият модел и същи параметри) пак е застраховна при тях и нито ми е завишена премията, нито нещо друго. Не казвам, че се перфектната компания, естествено, че и те си имат своите миризливи номера, но измежду всичките е*ачи на пазара, личното ми мнение е, че от техния боли най-малко :mhihi: .

П.С. И един съвет... Внимавайте с мненията по форумите за каскотата. В немалко от тях се премълчават, преиначават или пропускат ( нарочно или неволно) важни неща, относно дадено събитие... Използвайте тези мнения като ориентир, а не като писания, определящи вашите решения.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 21 Юни 2013, 1:52

Аз си застраховам в армеец всичките коли и съм доволен.
Добре плащат!

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 26 Юни 2013, 0:39

Mitaka85 написа:Аз си застраховам в армеец всичките коли и съм доволен.
Добре плащат!

Пич, ти си мноо доволен само гледай да не ти откраднат нещо от колата (това вероятно важи и за другите ЗК) ... щото липси не се покриват ... т.е. (личен пример) оставаш без странични огледала и от Армеец ти казват - "ти си си ги свалил" и това удоволствие ти струва 1400 лв. нови или 600 лв. втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 26 Юни 2013, 13:25

zxsport написа:
Добре плащат!

Пич, ти си мноо доволен само гледай да не ти откраднат нещо от колата (това вероятно важи и за другите ЗК) ... щото липси не се покриват ... т.е. (личен пример) оставаш без странични огледала и от Армеец ти казват - "ти си си ги свалил" и това удоволствие ти струва 1400 лв. нови или 600 лв. втора употреба!

Колега, в никоя компания липси не се заплащат! (Чети си общите условия)

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 08 Юли 2013, 23:28

Mitaka85 написа:
zxsport написа:
Добре плащат!

Аз ги чета, ама като ти свалят 2 пъти за 1 година комплект огледала (заради мигачите в тях), брони (заради парктрониците) и фарове (заради лупите) и не ти ги покрият от каското почваш да се чудиш аджаба що си кихнал 2 бона за каско ... или освен него тряа даваш 600-700 лв. на година и за охраняем пакинг? Ебааааси златните коли ... и смяташ ли че е редно като имаш пълно автокаско всеки път да търсиш охраняем паркинг, на който да спираш? Малоумна история ...
Ако прибавим и апетита към страничните лайстни и навигацията ... става страшно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд

Мнение от rosko3001 » 09 Юли 2013, 0:23

Армеец за сега са номер 1 при застрахователите! Плащат най добре и е най сигурно при тях и имат най малко откраднати автомобили :yes:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 09 Юли 2013, 1:54

rosko3001 написа:Армеец за сега са номер 1 при застрахователите! Плащат най добре и е най сигурно при тях и имат най малко откраднати автомобили :yes:
Абе уж е така, ама аз вече не съм много сигурен!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 10 Юли 2013, 16:38

zxsport написа:
Mitaka85 написа:
zxsport написа:
Добре плащат!

Аз ги чета, ама като ти свалят 2 пъти за 1 година комплект огледала (заради мигачите в тях), брони (заради парктрониците) и фарове (заради лупите) и не ти ги покрият от каското почваш да се чудиш аджаба що си кихнал 2 бона за каско ... или освен него тряа даваш 600-700 лв. на година и за охраняем пакинг? Ебааааси златните коли ... и смяташ ли че е редно като имаш пълно автокаско всеки път да търсиш охраняем паркинг, на който да спираш? Малоумна история ...
Ако прибавим и апетита към страничните лайстни и навигацията ... става страшно!

Това дали си при армеец или други - все тая, така че това е до късмет :banghead:
аз съм доволен от армеец.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Предишна

Назад към Извън Темата