Bmwpower-bg.net-социалната медия
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Bmwpower-bg.net-социалната медия
Aз смятам, че политиката засяга всички, като отговорни граждани, независимо колко ни се иска или не ни се иска.
Само че проблема е че форумната политика беше кръчмарска, и не водеше до нищо градивно, освен може би нещата които съм научил аз и може би други потребители.
Не фокусирам никого, не целя да обиждам и тн, просто мнение.
Само че проблема е че форумната политика беше кръчмарска, и не водеше до нищо градивно, освен може би нещата които съм научил аз и може би други потребители.
Не фокусирам никого, не целя да обиждам и тн, просто мнение.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Твърдо съм против. В автомобилен форум няма място за политически размисли и страсти. И не са 5-6 души, които мътят водата, а обикновено е точно обратното - 5-6 души пишат смислени мнения, а останалите лаят и се дърлят.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Има къде къде по-интересни и забавни теми за дискутиране отколкото някакви политически лъжи и измами.
От тая цялата пумия дето се излива по радио , телевизия остава и тук същото да правим , хайде по-ведро
Ако имате такова голямо желание да се изявите по политически теми не му е тук мястото все пак това е Авто форум
От тая цялата пумия дето се излива по радио , телевизия остава и тук същото да правим , хайде по-ведро

Ако имате такова голямо желание да се изявите по политически теми не му е тук мястото все пак това е Авто форум

- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Аз гласувах против. Това е форумът на любимата ни автомобилна марка. Не искам и тук (както навсякъде другаде) да чета за някакви политически събития или конкретни мнения за този или онзи политик (партия). Това, което ни обединява е любовта ни към BMW и аз искам да си остане така.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Колеги, когато започнаха протестите аз се осведомявах от форума, защото тук намирах някаква истина за разлика от навсякъде другаде. Аз съм за дискутирането, но наистина трябва да се въведат някакви правила и всички които сме тук да помагаме на модераторите за контрола. Да може да се дискутират такива теми, но за тези които разлайват кучетата - по строги правила и наказания. Както е заглавието на темата - сайта като социална медия, аз така го възприемам, не само като въпроси за бмв. Тук всички сме като едно семейство, защо да може да се дискутират хиляди други неща, а това не?
the project is ready....

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Еми мен примерно като не ме интересуват компютърните теми (нито се интересувам, нито много разбирам, че да помогна
), просто не влизам да ги чета
Според логиката на доста хора обаче... дай да напишем "ходи в хардуер.бг , това е автомобилен форум"
Като е "Извън темата", трябва да има от всичко.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
И на мене ми е много интересно мнението "не ми харесва, значи не трябва да съществува"
Ми кой ви кара да четете? Подминаваш и тва е.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
daddy_ написа:И на мене ми е много интересно мнението "не ми харесва, значи не трябва да съществува"Ми кой ви кара да четете? Подминаваш и тва е.
+1
Аз съм определено ЗА
Може да има много дразги, хапане и подмятания (плюс откровени обиди за съжаление),но пак съм научил немалко от такива теми (както за АЕЦ например)
Онзи ден като дойдох на работа и от колежки научих за "новия" шеф на ДАНС и останах така

Определено можеше да се обсъди,за първи път тогава в живота си се замислих да отида на протест

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз също съм за да има такива теми, то е ясно че има няколко дървени философа дето нонстоп спамят и развалят нещата за каквото и да било.
Политиката засяга всички ни и то много, така, че невиждам какво толкова нежелаете да се пише за нея.
Аз предпочитам да дискутирам политическата обстановка с хора с които имам еднакви интереси, а не с някакви непознати в фейсбук.
А да се оправдавате с медиите и че от там черпите инфо е малко смешно, ми то от там само манипулативни репортажи в интерес на влатта меоже да има нищо друго
Политиката засяга всички ни и то много, така, че невиждам какво толкова нежелаете да се пише за нея.
Аз предпочитам да дискутирам политическата обстановка с хора с които имам еднакви интереси, а не с някакви непознати в фейсбук.
А да се оправдавате с медиите и че от там черпите инфо е малко смешно, ми то от там само манипулативни репортажи в интерес на влатта меоже да има нищо друго

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
daddy_ написа:И на мене ми е много интересно мнението "не ми харесва, значи не трябва да съществува"Ми кой ви кара да четете? Подминаваш и тва е.
TNT написа:Еми мен примерно като не ме интересуват компютърните теми (нито се интересувам, нито много разбирам, че да помогна), просто не влизам да ги чета
Според логиката на доста хора обаче... дай да напишем "ходи в хардуер.бг , това е автомобилен форум"
Като е "Извън темата", трябва да има от всичко.
По-точно казано от това няма на къде.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ето ви темата с новите правила
viewtopic.php?f=4&t=341790
viewtopic.php?f=4&t=341790

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Понеже получих едно лично, в което колегата си помислил, че това е така, ще уточним за да няма недоразумения!Ако колегата обича да кляка, аз и всички колеги от екипа на форума не клякаме!Затова ще му го разясня, че да му стане ясно под камбанарията, защо има вече политически теми в форума!
Самия факт, че екипа на форума реши да преразгледа правилото за политическите теми, говори, че писаниците на много потребители, че ние не се съобразяваме с техните гледни точки и мнения, се оказват неверни, защото може да не го виждате, а и няма нужда да го виждате, но екипа на форума доста често дискутира и обсъжда предложения правени от потребителите на форума.
Екипа на форума не е "клекнал", ние обсъдихме и се съгласихме да има такива теми, защото няколко конкретни модератора, поеха отговорността да контролират изключително изкъсо такива теми.В тези теми ще важат много строги правила на поведение, в тях няма да има забележки, а директно наказания.
Както сами виждате от анкетата, резултата от нея не е толкова огромен в полза на темите, че да "клекнем", но дори да беше, това не означава, че щяхме да допуснем политически теми, ако модераторите не бяха поели ангажимента да държат такива теми под око постоянно и изкъсо.Ако се съмнявате в думите ми, можем да ви докажем обратното моментално, но това не е въпроса.
Относно колегите, според които видиш ли ние екипа на форума сме виновни, че имало отлив на потребители, ами ще ви разочаровам много.Екипа на форума не прави нищо лошо, той просто се опитва да налага правилата.Търсете причината във вас самите, не търсете вината в другите, защото така е най-лесно, погледнете и собствените си грешки!
Привържениците на СКИСА, въпросния не беше изгонен от модераторите, той беше изгонен от клуба, нека и това да ви е ясно, защото монетата има две страни!
Самия факт, че екипа на форума реши да преразгледа правилото за политическите теми, говори, че писаниците на много потребители, че ние не се съобразяваме с техните гледни точки и мнения, се оказват неверни, защото може да не го виждате, а и няма нужда да го виждате, но екипа на форума доста често дискутира и обсъжда предложения правени от потребителите на форума.
Плюс това тогава правилото беше че политически теми не са разрешени,а както виждам много хора ни подкрепиха ,че трябва да има такива и вие всички от модераторския състав нямаше как да не клекнете пред общия вот и желание на хората
Екипа на форума не е "клекнал", ние обсъдихме и се съгласихме да има такива теми, защото няколко конкретни модератора, поеха отговорността да контролират изключително изкъсо такива теми.В тези теми ще важат много строги правила на поведение, в тях няма да има забележки, а директно наказания.
Както сами виждате от анкетата, резултата от нея не е толкова огромен в полза на темите, че да "клекнем", но дори да беше, това не означава, че щяхме да допуснем политически теми, ако модераторите не бяха поели ангажимента да държат такива теми под око постоянно и изкъсо.Ако се съмнявате в думите ми, можем да ви докажем обратното моментално, но това не е въпроса.
Относно колегите, според които видиш ли ние екипа на форума сме виновни, че имало отлив на потребители, ами ще ви разочаровам много.Екипа на форума не прави нищо лошо, той просто се опитва да налага правилата.Търсете причината във вас самите, не търсете вината в другите, защото така е най-лесно, погледнете и собствените си грешки!
Привържениците на СКИСА, въпросния не беше изгонен от модераторите, той беше изгонен от клуба, нека и това да ви е ясно, защото монетата има две страни!
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3