Мнение за Lenovo IdeaPad Y500

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46 318i '02
Мечтае да кара: по хубави пътища!

Re: Мнение за Lenovo IdeaPad Y500

Мнение от jgf » 05 Юли 2013, 10:51

Maximilian-E46 написа:
Защо говорите глупости незнам...излъчване на долнопробен китайски кошник,ще ми кажеш ли кое точно от лап топа ти прилича на долнопробен китайски кошник за 2000 лева?аман от разбирачи.покажи ми друг лап топ с 2 видео карти в SLI режим,3-то поколение i7 процесор,FULL HD екран,и такава хубава подсветка на клавиатурата отделно че сутрин като стана и пипна лап топа е ледено студен и го спуквам от игри и не загрява грам..ами аз единственото за което се сещам е alienware,ама ти явно си голям баровец и затова си си купил леновото,а не alienware-a ;)

Не съм разбирач по лаптопи - през целия си живот съм имал 8 такива - 3 лични и 5 служебни . Личните си ги избирам по хардуер и смятам , че с Леновото съм направил правилния избор. Ето и нещата които не ми харесват в изработката на Lenovo Y500:

-По цялата повърхност на лаптопа се оставят отпечатъци.
-Тъчпада с бутоните, който не са отделени, а са в едно с тъч повърхноста и при натиск целия тъч пад потъва.
-Млаките копчета на клавиатаурата - нестабилни при писане, прекалено сбити едно в друго.
-Нестабилния захват на екрана към тялото на лаптопа, лаптопа е на 4 месеца , а има луфт на екрана като на 2 годишен лаптоп.
-Подсветката....мдааааа супер яко червено ...ммдаааа като го сравня с белия приятен цвят на подсветката на служебното HP , .....мддаааа, що не съм пак на 14 години за да ме кефят такива неща.

И колкото и да се опитваш да се НЕ се съгласиш с мене, мнението ти ме подкрепя напълно - много добър хардуер , но кофти изпълнение и визия. Напълно си прав - компютрите с такъв хардуер и добро изпълнение струват много повече, а за такива, пари нямаме.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 05 Юли 2013, 11:41

Maximilian-E46, като пипнеш W серйята леново ще разбереш, какво има предвид колегата jgf ;)

Към автора на темата - честито и много да те радва, може да пуснеш един 3d mark и да кажеш колко точки изкарваш :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Юли 2013, 17:21

Макси, как ще е кошник бря, то е фул хд , бро :ahah:
Все още чакам обяснението , щото иначе си яко компете и хората са "разбирачи" ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Юли 2013, 18:33

jgf написа:И колкото и да се опитваш да се НЕ се съгласиш с мене, мнението ти ме подкрепя напълно - много добър хардуер , но кофти изпълнение и визия. Напълно си прав - компютрите с такъв хардуер и добро изпълнение струват много повече, а за такива, пари нямаме.

Cyberloner написа:Maximilian-E46, като пипнеш W серйята леново ще разбереш, какво има предвид колегата jgf ;)

Към автора на темата - честито и много да те радва, може да пуснеш един 3d mark и да кажеш колко точки изкарваш :)

И аз така мисля :yes:

sent from ThinkPad T60p 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 05 Юли 2013, 22:24

bam-bam написа:Макси, как ще е кошник бря, то е фул хд , бро :ahah:
Все още чакам обяснението , щото иначе си яко компете и хората са "разбирачи" ;)

http://blog.chiliev.com/?p=3603 или в случая 15.6x 1920x1080.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 06 Юли 2013, 0:50

Макси, пределно ясно ми е какво е фул хд, радвам се, че вече и ти знаеш :D
Сега вече мисля ти е ясно, кое на лаптопа от темата не му е фул хд и другия път преди да пишеш глупости да се информираш поне за материята дето даваш съвети на хората и не ти е грам ясна ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 06 Юли 2013, 1:13

bam-bam написа:Макси, пределно ясно ми е какво е фул хд, радвам се, че вече и ти знаеш :D
Сега вече мисля ти е ясно, кое на лаптопа от темата не му е фул хд и другия път преди да пишеш глупости да се информираш поне за материята дето даваш съвети на хората и не ти е грам ясна ;)

Да ти кажа аз никак не говоря глупости.Ако не беше FULL HD резолюцията му щеше да е 1360x768,а не 1920x1080.На другия ми лап топ който е 15,6 инча е такава резолюцията и игрите на него изглеждат ужасно,една размазана картинка та се не трае,искам ти да ми обясниш какво според тебе е FULL HD.

п.с сега обърнах внимание на последния ти пост,а именно това в червено.Този лап топ (y500) имаше над 12 модификации,моя е с разделителна способност 1920x1080,така че май нещо не сме се разбрали,лап топа от темата НЕ Е FULL HD,защото в описанието пише 1360x768,а тук ставаше въпрос за моя :yes: Така,че в случая материята ми е пределно ясно,просто явно ти не си разбрал,че моя лап топ е друга модификация,но същия модел,и ако ти си беше направил труда да прочетеш темата,вместо да се хващаш за първия видян коментар нямаше да си приказваме глупости,а именно по назад в темата ->

Maximilian-E46 написа:
BABHOMED написа:В зависимуст от натоварването се превключва между двете карти (вградената и отделната)

Няма такъв филм колега тука тая карта не работи :yes: Аз съм с такъв лап топ колега и съм много доволен от него,а тая интелската карта изобщо не ми трябва :yes: Само че моя е FULL HD и цената беше 1900,ако не е FULL HD,лично за мен 15,6 с тази резолюция е кенеф тотален особено за игри :angel:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Предишна

Назад към Извън Темата