Магистрала Тракия ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Магистрала Тракия ?

Мнение от bmw_power_x5 » 07 Юли 2013, 21:20

Че, имаме, имаме миналата година, забравих да заредя на Пловдив и Пазарджик и карах повече от 50 км на бензин.Че няма да фалираме, няма, ама все пак разликата е по две и крака като е тежък, по успокуйтелно е на газ ;) Иначе, последния път заредих някъде към Чирпан и след това заредих на Петолъчката, обаче сега като пуснат цялата магистрала за Петолъчката колко, км ще трябва да се отклоняваме от магистрала и после да се върнеме обратно или тя, ще минава близо до Петолъчката?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 07 Юли 2013, 21:30

bmw_power_x5 написа:Че, имаме, имаме миналата година, забравих да заредя на Пловдив и Пазарджик и карах повече от 50 км на бензин.Че няма да фалираме, няма, ама все пак разликата е по две и крака като е тежък, по успокуйтелно е на газ ;) Иначе, последния път заредих някъде към Чирпан и след това заредих на Петолъчката, обаче сега като пуснат цялата магистрала за Петолъчката колко, км ще трябва да се отклоняваме от магистрала и после да се върнеме обратно или тя, ще минава близо до Петолъчката?!

10-тина километра в едната посока от магистралата до петолъчката! Те собствениците на заведенията на тези отклонения се надяват иначе ще пресъхнат :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 07 Юли 2013, 21:35

ukelichko написа:Няма ли да я отворят на 15-ти? Да се шибат тогава. Да я отворят зимата да им е..а майката. Нали била готова и трябвало само държавната приемателна комисия да я приеме. Ми да я приема, че половината сезон за море мина. Или на разните тъпи тлъсти изпотени бюрократчета, дето са преяли с пикантни кюфтета и все им е жега и не обичат да ходят на море, защото там е топло, не им дреме и хич не си дават зор.

Като гледам на къде отиват нещата, с това "експертно" правителство въобще се съмнявам и зимата да я пуснат :mhihi: А инак по 'новия' участък, дето го пуснаха 2008 (по спомен) между Чирпан и Стара Загора вече има коловози в дясната лента :clap: :banghead: Нова Загора до Ямбол като гледам, поне на външен вид, асфалта е същия , демек да очаквам и там да се околовози до 2-3 години :conf:
Последна промяна stefanoff на 07 Юли 2013, 21:58, променена общо 1 път
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Юли 2013, 21:36

bmw_power_x5 написа:Че, имаме, имаме миналата година, забравих да заредя на Пловдив и Пазарджик и карах повече от 50 км на бензин.Че няма да фалираме, няма, ама все пак разликата е по две и крака като е тежък, по успокуйтелно е на газ ;) Иначе, последния път заредих някъде към Чирпан и след това заредих на Петолъчката, обаче сега като пуснат цялата магистрала за Петолъчката колко, км ще трябва да се отклоняваме от магистрала и после да се върнеме обратно или тя, ще минава близо до Петолъчката?!

Бате с 20-30 кила газ ще стигнеш до Бургас. А това да се отбиваш до Петолъчката и обратно са поне 20км и няма никакъв смисъл според мен.

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_power_x5 » 07 Юли 2013, 22:32

Kris написа:

Бате с 20-30 кила газ ще стигнеш до Бургас. А това да се отбиваш до Петолъчката и обратно са поне 20км и няма никакъв смисъл според мен.

Недей така, не ми се бута, :mhihi: че тоя 6-так си папка 13-15 газ :mhihi: зависимост как го газиш !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Юли 2013, 23:00

bmw_power_x5 написа:
Kris написа:

Недей така, не ми се бута, :mhihi: че тоя 6-так си папка 13-15 газ :mhihi: зависимост как го газиш !!!

Не ми казвай че за разликата в парите на 3л гориво си готов да изминеш 20км напразни и минимум 40 мин. време ??? ( което май излиза повече като пари, по сметки на ум)

Аватар

Мнение от F3P » 07 Юли 2013, 23:23

Трай бе- важното е да е в далаверата с тая газ :mhihi: Баси, и аз съм на газ заради икономията ама забрави да се отбивам от магистралата за да заредя- като свърши газта тъкмо ще имам повод да нахраня табуна с бензин и да смачкам газта колкото може... И това за едни 10лв. разлика...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 08 Юли 2013, 0:52

Няма да се косите! Както е тръгнало с пускането на магистралата,петолъчката ще се минава по задължение :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Юли 2013, 7:28

Нали на 12-ти ще я пуснат?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 08 Юли 2013, 8:01

По новините казаха, че нямало да я пуснат до края на месеца. А това с приемателната комисия - може би проблемът е в това, че в момента МРРБ от едно работещо министерство с е превърна в НЕработещо, защото го отделят и оттам именно тия инфраструктурните проекти ще пострадат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Юли 2013, 8:46

((:BuKcu:)) написа:По новините казаха, че нямало да я пуснат до края на месеца. А това с приемателната комисия - може би проблемът е в това, че в момента МРРБ от едно работещо министерство с е превърна в НЕработещо, защото го отделят и оттам именно тия инфраструктурните проекти ще пострадат.

Специално този проект вече е одобрен,парите са дадени и е затворена страница,аз лично се надявам да им изпраскат яки глоби за това че не са свършили в срок обекта,въобще не искам да ставам заложник на някоя политическа групировка в битката с друга за политически дивиденти.

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Юли 2013, 9:51

Кога казаха? Аз миналата седмица чух, че на 12 е откриването и още следобед ще се пътува по магистрала. Тогава била на 94% готова което според мен означава, че не е сложена някоя друга мантинела
Иначе аз често пътувам от Ст. Загора към Бургас и забелязах, че отсечката на Трейс е под всякаква критика - нова магистрала, а люлее като черен път (почти) :lol: докато при Гърците е супер, дано и новата част е такава.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 08 Юли 2013, 16:35

((:BuKcu:)) написа:По новините казаха, че нямало да я пуснат до края на месеца.

ще видим магистрала при това правителство ама друг път. Тоя филм го гледам вече не знам колко години.
Преди 1 седмица, на връщане от бургас минах през с.Железник дето е на 150м от магистралата и още полагаха асфалт. Нито мантинела беше готова, нито ограда да не говорим за маркировка... :bang: инаше лош бойко, лош
Последна промяна ineedmoney на 08 Юли 2013, 16:36, променена общо 1 път
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 08 Юли 2013, 16:36

Пускат я след седмица. :driving: А дано!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1112713
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Юли 2013, 16:38

ineedmoney написа:
((:BuKcu:)) написа:По новините казаха, че нямало да я пуснат до края на месеца.

ще видим магистрала при това правителство ама друг път. Тоя филм го гледам вече не знам колко години.
Преди 1 седмица, на връщане от бургас минах през с.Железник дето е на 150м от магистралата и още полагаха асфалт. Нито мантинела беше готова, нито ограда да не говорим за маркировка... :bang: инаше лош бойко, лош

Политическата тема е друга,смятам че нито бойко,нито който и да е политик полага асфалт че да става бързо,освен това си има чудесни неща като договори и неустойки по договорите когато някой се бави!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата