Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите

Мнение от Е.Димитров » 06 Юли 2013, 22:17

Само да кажа,понеже стана въпрос за таксита,няма по-поддържани автомобили от немски таксита,имах познат преди години който си беше взел мерцедес ,което е бил такси в германия-отличен автомобил на много километри.
Не всички таксита са такива де,в италия са пълна развалина.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Юли 2013, 22:34

Е.Димитров написа:Само да кажа,понеже стана въпрос за таксита,няма по-поддържани автомобили от немски таксита,имах познат преди години който си беше взел мерцедес ,което е бил такси в германия-отличен автомобил на много километри.
Не всички таксита са такива де,в италия са пълна развалина.

Баща ми скоро си купи едно такова. На ниска цена, но ние си очаквахме проблеми. Опел Зафира на заводски метан. Нов съединител след 50 000, нови дюзи(1000 лв.)след 30 000, свещи и бобини. Но сега поне има кола, която е със сменени най-бързо износващи се части за модела. Аз самия имам такава, но моята си е Италианка, не е била такси никога и навъртях 200 000 като също смених някои неща, но нищо фрапиращо. Знам и за други Немски таксита закупени и карани, но според мен е невъзможно да купиш такова и да няма неща за сменяне. Обаче пък цената си е по-ниска. Имайте предвид обаче, че Немско такси по принцип за 3 години е на 300 000 километра, без значение какво пише. Но е факт, че има хубави.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Юли 2013, 23:38

kik666 написа:
bum_bum написа:
top написа: преди време имаше и S класата на Хелмут Кол :D

Явно и седмица е имал, щот съм се возил на нея :mhihi:

kik666 написа:Днес на Горубляне слезе от италиянски автовоз Е60 2008г само на 864238км чисто ново :mrgreen:

Аз не знам как вярват на това, че една кола била на тоя или оня или че са по на 10 години и 150 000км ама не знам и кой вярва, че има кола която е карана 5 години и за това време всеки божи ден е въртяла има- няма 450км. Няма събота, няма неделя, няма празник, няма отпуска, няма ремонт.. Някак си ми е трудно да повярвам.

Иво,а сивата ти 20-ка дето я купи от Пламенчо на колко мислиш слезе от камиона :mhihi: :mhihi: предположи

Не знам ама ме боли фара. То така или иначе от тая кола останаха само ламарините оригинал :mhihi: Ясно ми стана тоя Пламенчо що за човек е след като се оказа, че "новите" гуми от обявата са на 8 години, шпера е всъщност от тия отворените шперове и "недокоснатата" кожа има дупка :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 07 Юли 2013, 1:58

И да знаете и друго. Джиповете в чужбина не се карат изобщо. Едно че много горят, второ че не могат лесно да се паркират. Най-много два три пъти в годината собственикът да отиде с джипа на ски и това е.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Юли 2013, 7:28

То по тази логика всички Х5 въртят там по максимум 10 000 годишно. :mhihi:
Ама "странно" как старата Х5 тогава като дойде в БГ и почват ремонтите, особено на автомат 3.0д. Някак няма да е ползван само толкова.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 07 Юли 2013, 10:01

Всеки купувач сам си избира какъв таралеж да си сложи в гащите :mhihi:

И най-обичам клиенти от сорта: Тоя мерцедес много ми е евтин :mhihi: и отива и си купува уникален от Горубляне - това по негови думи - пази боже сляпо да прогледа е казал поета :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Глупостите в обявите ги има щото клиентите ни си ги желаят!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Юли 2013, 10:08

С цел продажба в България се вкарват НАЙ-ГОЛЕМИТЕ кочини на Европа, които са купени на най-ниската цена от там.

Такъв си ни е пазара . Покарай мен в последните 2-3 години около 15 човека си навзимаха коли и като се влезе в карс-а ВИНАГИ се гледа НАЙ-ЕВТИНОТО . И аз им обяснявам , че от 200 обяви не е хубаво да се хвърлят на най-евтината , ама нъцки - добре, ясно , прав си ... давам им номер на човек за диагностика и ... те си купуват най-евтиния котор и после ги е страх да го закарат на диагностика . Най-много в сервиза на бай ху* с голф 3ката, дет им казва като тропа , да си увеличат музиката :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 07 Юли 2013, 10:19

Отдавна се бях сетил да дам линк към една дискусия , но се въздържах. Обаче наистина линка съдържа ЦЯЛОСТНАТА картинка на мисленето на българина. Той винаги е "една стъпка напред", "всичко знае" и никога няма да го "минат".
Като му дадеш съвет, не слуша. Като му покажеш, не вижда. Винаги всичко знае и от всичко разбира.

Цитати не съм вадил , ако някой му се занимава може да сложи в темата със смешките.

http://www.bulforum.com/index.php?showt ... 903&page=2 - Търсенето на кола за 10 хил лева, която е лъскачка, която да не харчи, която да не се разваля и която да е ЕВТИНА, но да е нова и да е фул екстри

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 07 Юли 2013, 11:39

.
Последна промяна jordanpar на 12 Юли 2013, 1:34, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Юли 2013, 11:55

Абсолютно сън съгласен . Също така бъка от хора които мразят живота си и държат да заразят останалите с хейтърската си визия за живота . В БГ е тъпкано с генератори на негативна енергия, държащи да я разпространят на всевъзможни места - приятели,колеги ... съфорумници

Даже като се замисля, тук обсъжданите обяви ме развеселяват и не веднъж са ставали повод за бурен смях :ok: Помислете си колко бисери нямаше да ги има , ако всичко се пишеше коректно .

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 07 Юли 2013, 12:13

.
Последна промяна jordanpar на 12 Юли 2013, 1:34, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Юли 2013, 13:40

madpetio написа:Всеки купувач сам си избира какъв таралеж да си сложи в гащите :mhihi:

И най-обичам клиенти от сорта: Тоя мерцедес много ми е евтин :mhihi: и отива и си купува уникален от Горубляне - това по негови думи - пази боже сляпо да прогледа е казал поета :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Глупостите в обявите ги има щото клиентите ни си ги желаят!!!

Вярно е,преди години намирам обява че се продава един автомобил 2001г. за 6500,когато на пазара бяха по 10-11к и то 1999-2000г. на 250к километра (така пише в обявата)питам го по телефона продавача,обяснява ми че в обявата всичко е истина,отивам (в провинцията на 50-60 км от София),виждам автомобила,леко натиснат калник,палиме го,никакви проблеми,няма пушеци няма грижи и със всички екстри за модела,няма хлоп,няма троп,сервизната книжка беше свършила от поддръжка и бяха добавяни страници,дадох на човека капаро и да ми я докара до София на репатрак,поиска само 50 лева от горе,през цялото време звънеше телефона му за конкретната кола,обясняваше им и с това се приключваше,накрая обяви че е продадена,обясни ми пича че от седмица я продава и никой не е дошъл да я гледа,само се обаждаха и до там,докара ми я,смених и масла,консумативи и гумите и нямаше никакви проблеми,във сервизната книжка пишеше че и турбината е сменяна и какво ли не и наистина беше така...Просто не беше я маскирал за продажба и му трябваха спешно пари (после може да се каже че станахме приятели,много културен и точен пич).
Иначе пък на пазара се продават почти всички без никаква сервизна книжка,което е странно,защото автомобила има задължителна книжка,поне докато е в гаранция да се попълват данните,когато няма,значи вече има нещо съмнително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 07 Юли 2013, 21:43

аз мисля да си взема Ауди Кулатро,Кватро,Щар по Щар или както там му викат в обявите :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 08 Юли 2013, 19:45

Е.Димитров написа:...
Сервизната книжка на автомобил сменил 5-6 собственика над 10години няма как да има то добре че пак има един ключ :mhihi: Аз имам автомобил 95г произведен и има сервизна книжка,но е бил в две жени като кажа и всички почват айде горублянски приказки... Сега за мен си взех автомобил 2004г и няма книжка вече дадох 3000лв за части и ремонти,ама не се оплаквам :yes: Вярно платих го с 2000евра под цената в цяла Европа,но сега си го реставрирам. Обаче ако го дам на краен клиент щеше вече да съм в "некоректните" щото крайния клиент тия 2000евра си мисли че ги е уцелил от джакпота :smoke:
Сега като го пусна в Обявите и напиша че е обслужен (в скоба частите са за 2200лева), - Кой ти вярва? Като цената му е по-висока от тези в Дупница,Враца,Монтана и т.н. КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ да го купи? Тия същите "клиенти" каде после ми звънят да ги "оправям" :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 08 Юли 2013, 21:58

аз скоро ходих да гледам един бус бенц на 115к 2008г. перфектен
оказа се, че е бил на 137к през 2009, а е произведен 2006.
и това само по мъдрещата се в жабката сервизна книжка, която не си бяха направи труда дори да изхвърлят.
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата