Пребоядисвате ли колите си?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Пребоядисвате ли колите си?
Темата нещо отива в грешна посока ми се струва...
В началото на лятото мислех да я боядисам бяла, но май трябва да се сменя и талона и се отказах
Пък и после ходи обяснявай, че си я боядисвал само защото ти е било топло през лятото 
Иначе следващата ми кола задължително ще е бяла, чисто бяла, не сива или нещо подобно. Толкова ми е омръзнало това черно, че не искам да погледна повече такава, ако ще и да е супер запазена

Иначе следващата ми кола задължително ще е бяла, чисто бяла, не сива или нещо подобно. Толкова ми е омръзнало това черно, че не искам да погледна повече такава, ако ще и да е супер запазена
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз съм много доволен откакто я боядисах бяла..незнам какво те плаши смяната на талона за1 час става
освен ако си нередовен де,както са повечето бмв у бг 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Плаши ме само продажбата после. Надявам се няма да трябват нови номера?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кво и е на продажбата,в мойта м5ца се огледаха у швабско,а преди 2 години продадох пак там едно м3 дет беше черно,а го боядисах бяло....номера не трябва да сменяш

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
30-40лв и малко висене в кат, това е.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Смяна на цвят е като да си купиш дъвки, що се отнася за регистрация.
И аз бяха така, ама като се насочих към модел и се оказаха голяма част черни. Две години след модела почват яко да купуват нови бели, но уви аз нямах късмет. И все пак Силвърстуна е къде, къде по-жив от черното. Онова такава скука наистина, че...не е за коментиране даже. Било с перли, било с не знам си какво. И с хиляда перли да е, пак е черно. То защото е много хубаво, та затова се почудиха какви ли не перли да му ръгат, че да стена малко по-така.
Бялото си е бяло, не ми трябват нито перли, нито мерли. Като го видиш отдалеч още и те грабва ако не е някоя стара боя. Черното някой трябва да ми покаже колата, че да я видя.
Имам един приятел дизелджия, който имаше доскоро едно синьо(монте Карло ли беше как се водеше там на Е90), той също не ще да чуе за черно и не защото се поддържа трудно(невъзможно в БГ ако не си през два часа на мивка), ами просто защото е...черно.
Та черен мат ли не се мъчиха да го правят, та да го съживят, та не знам си какво. На голяма, ОГРОМНА лимузина може и да ходи(в случай, че не е бяла разбира се
), ако е леко грозна обаче, ама на кола е просто традиция.
© написа:В началото на лятото мислех да я боядисам бяла, но май трябва да се сменя и талона и се отказахПък и после ходи обяснявай, че си я боядисвал само защото ти е било топло през лятото
И аз бяха така, ама като се насочих към модел и се оказаха голяма част черни. Две години след модела почват яко да купуват нови бели, но уви аз нямах късмет. И все пак Силвърстуна е къде, къде по-жив от черното. Онова такава скука наистина, че...не е за коментиране даже. Било с перли, било с не знам си какво. И с хиляда перли да е, пак е черно. То защото е много хубаво, та затова се почудиха какви ли не перли да му ръгат, че да стена малко по-така.
Бялото си е бяло, не ми трябват нито перли, нито мерли. Като го видиш отдалеч още и те грабва ако не е някоя стара боя. Черното някой трябва да ми покаже колата, че да я видя.

Имам един приятел дизелджия, който имаше доскоро едно синьо(монте Карло ли беше как се водеше там на Е90), той също не ще да чуе за черно и не защото се поддържа трудно(невъзможно в БГ ако не си през два часа на мивка), ами просто защото е...черно.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Teodor40 написа:Борис_Малинов написа:UBAH5 написа:И аз боядисвах. За две години обаче вече пак си има бая кусури1300лв ми излезна и си имаше кусури, от същия виден форумен бояджия, като на колегата 8 поста над мен
Та кой е въпросния бояджия?
Автосервиз М Техник - Иво Семов ...този донесе много разочарование на няколко потребители във форума,естествено срещу доста пари,защото бил невероятно добър специалист и точен към клиентите си!
За съжаление понякога стават издънки, одеве боядисвах една предна броня на Зефира. Стана идеално освен, че на едно място ми тръгна лака( да се улива), в старанието си да наклоня бронята в притовоположната страна за да спра уливането взех, че е изтървах и прас на земята

BMW Power ACM написа:Бялото си е бяло, не ми трябват нито перли, нито мерли. Като го видиш отдалеч още и те грабва ако не е някоя стара боя.
В момента има страшно ефекти бои, като тази. До дни ще боядисам една цялостно и ще видя как изглежда. Друг, въпрос е колко и изобщо дали ще стане на мода...
Иначе има едно невероятно бяло. Цветът се казва "Аляска уайт" на джипките Роувър.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
BMW Power ACM написа:Смяна на цвят е като да си купиш дъвки, що се отнася за регистрация.© написа:В началото на лятото мислех да я боядисам бяла, но май трябва да се сменя и талона и се отказахПък и после ходи обяснявай, че си я боядисвал само защото ти е било топло през лятото
Бялото си е бяло, не ми трябват нито перли, нито мерли. Като го видиш отдалеч още и те грабва ако не е някоя стара боя. Черното някой трябва да ми покаже колата, че да я видя.![]()
Имам един приятел дизелджия, който имаше доскоро едно синьо(монте Карло ли беше как се водеше там на Е90), той също не ще да чуе за черно и не защото се поддържа трудно(невъзможно в БГ ако не си през два часа на мивка), ами просто защото е...черно.Та черен мат ли не се мъчиха да го правят, та да го съживят, та не знам си какво. На голяма, ОГРОМНА лимузина може и да ходи(в случай, че не е бяла разбира се
), ако е леко грозна обаче, ама на кола е просто традиция.
В грешка си за черното. Губела се колата бла-бла, я сега си помисли малко на кой цвят най-добре изпъкват и се открояват хромираните детайли и хубавите джанти? Ако не се сещаш веднага ще ти дам жокер - най-малко е сивото

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Хром? Искаш да кажеш негърската мания?
Ами на бялото също да супер. Това, ще с черното КОНТРСТИРАТ най-силно не значи, че на цветовете от дъгата не се открояват също.
Ако говориш за хващане на око, дали с някое ярко, перлено лилаво(примерно), няма да се открояваш повече? Към 1500 пъти повече от...черно.

Ами на бялото също да супер. Това, ще с черното КОНТРСТИРАТ най-силно не значи, че на цветовете от дъгата не се открояват също.
Ако говориш за хващане на око, дали с някое ярко, перлено лилаво(примерно), няма да се открояваш повече? Към 1500 пъти повече от...черно.

In God we trust, all others we track.

- Teodor40
- Потребител
-
- Кара: E 30-ки
- Мечтае да кара: с безплатен бензин
- Детайли за колата: дърт бандит!
... примерно Е30 Даймънд Шварц с хромираните лайстни и полирани джанти изглежда доста стилно!А бе общо взето черното БМВ си е черно БМВ-класика.Има и други цветове ,които изглеждат добре на различни модели....аз харесвам само сребристо сиви е36 да речем.Въпрос на вкус, колеги! 

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
По темата за мен има 2 варианта:
1. Колата ти е лъскачка, държиш я в гараж, паркинг, и вкъщи и на работа (или в по-тежкия случай се кара само събота и неделя само лятото). Поддържаш всичко маниашки. Тогава има смисъл да боядисваш след всяка по-сериозна драскотина по боя, джанти и всичко.
2. Примиряваш се че караш скраперия. Паркираш където видиш. Завираш се по тесните улички в центъра. Пак може да си поддържаш перфектно техническо състояние. Боядисваш само ако е ударена или има ръжда.
По принцип това зависи и от модела на автомобила. Аз моята в БГ я взех с испанска регистрация, с изгоряла от слънцето боя, без ръжда. Оправих и проблемите, но нямам намерение да се занимавам с външния вид. Не е БМВ, не е с рядко силен мотор и дори да я направя перфектна никой няма да ми го оцени при продажба. Нямам гараж и нерви да се треса на желязо от 2 бона, да дам още 2, за да и взема после 2500. Затова си се радвам на вървежа и возията и не барам нищо.
1. Колата ти е лъскачка, държиш я в гараж, паркинг, и вкъщи и на работа (или в по-тежкия случай се кара само събота и неделя само лятото). Поддържаш всичко маниашки. Тогава има смисъл да боядисваш след всяка по-сериозна драскотина по боя, джанти и всичко.
2. Примиряваш се че караш скраперия. Паркираш където видиш. Завираш се по тесните улички в центъра. Пак може да си поддържаш перфектно техническо състояние. Боядисваш само ако е ударена или има ръжда.
По принцип това зависи и от модела на автомобила. Аз моята в БГ я взех с испанска регистрация, с изгоряла от слънцето боя, без ръжда. Оправих и проблемите, но нямам намерение да се занимавам с външния вид. Не е БМВ, не е с рядко силен мотор и дори да я направя перфектна никой няма да ми го оцени при продажба. Нямам гараж и нерви да се треса на желязо от 2 бона, да дам още 2, за да и взема после 2500. Затова си се радвам на вървежа и возията и не барам нищо.
Черното си е класика, но да не ти е на колата. Става за някоя изложба на сянка
А пък най-гадната комбинация е черна кола с бяла кожа - 5 години при мен. От тогава не искам и да чуя за кожен салон

А пък най-гадната комбинация е черна кола с бяла кожа - 5 години при мен. От тогава не искам и да чуя за кожен салон
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Вчера замина за боя. Отново космосшварц, но с по-едра перла 

ATR-42/72
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
...бе то перлите са същите, ма зависи бояджията как ще ги "наръси".

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4