Мнения за Opel Insignia?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Мнения за Opel Insignia?
boksioraE39 написа:Няма да споря с теб дали Е39 било отживелица или за огромния "чар" на Е60...![]()
Нали е важното да вярваш в себе си!!!![]()
Остави убеждаването че нежното Е60 е дъ бест пред колегите на гарата.![]()
Недей с лошото де. Ти ги захапа и аз ти отвърнах подобаващо. Просто заформен спор.
На мен ми е много интересно просто защо толкова хора(не само ти), оплювате Е60 вместо да го признаете най-после? Не оплювате грозната предница на 7-цата на Бенгъл, целия компакт Е46 и цялото първо Х3, ами все Е60 ви е в устата при положение, че то издигна нагоре марката и определен беше крачка напред.

Последна промяна Top Gun Maverick на 13 Май 2014, 21:07, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
BMW Power ACM написа:boksioraE39 написа:Няма да споря с теб дали Е39 било отживелица или за огромния "чар" на Е60...![]()
Недей с лошото де. Ти ги захапа и аз ти отвърнах подобаващо. Просто заформен спор.
На мен ми е много интересно просто защо толкова хора(не само ти), оплювате Е60 вместо да го признаете най-после? Не оплювате грозната предница на 7-цата на Бенгъл, цели компакт Е46 и цялото първо Х3, ами все Е60 ви е в устата при положение, че то издигна нагоре марката и определен беше крачка напред.
В момента карам едно Е65 740д и честно казано ми хареса и бих си купил,нито ми е грозна нито и се оглеждам... Далеч съм от това да оплювам Е60 просто някой неща в нея адски ме дразнят... (това си е мое мнение де) Просто Е60 ми идва малко хюндайско...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Is. написа:П.С. а пък мненията за '' Алуминиева / пластмасова Инсигния '' и '' Държавният тип работа в оторизираните сервизи на Опел в България '' са точно толкова безумни и безпочвени ,колкото сравнението на Опел с БМВ.
Това второто го казвам от опит човече, не ми се иска но е факт

Това всичкото в софия ауто, в дженеръс са една идея по-добре. Признавам си по другите не съм обикалял, но честно казано не вярвам да са по-добре.
ОН: Колегата пусна мухата и ни остави да си пишем

- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Тука някой се е объркал с исузо моторите...
Супер здрав докато излезе от гаранция или "не му дойде времето" и после стискаш палци ама на краката...

Супер здрав докато излезе от гаранция или "не му дойде времето" и после стискаш палци ама на краката...
Е след генералната грешка да си купи нова кола и да я кара извън гаранцията е нормално да се обърка човек и за мотора 

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
boksioraE39 написа:BMW Power ACM написа:boksioraE39 написа:Няма да споря с теб дали Е39 било отживелица или за огромния "чар" на Е60...![]()
На мен ми е много интересно просто защо толкова хора(не само ти), оплювате Е60 вместо да го признаете най-после? Не оплювате грозната предница на 7-цата на Бенгъл, цели компакт Е46 и цялото първо Х3, ами все Е60 ви е в устата при положение, че то издигна нагоре марката и определен беше крачка напред.
В момента карам едно Е65 740д и честно казано ми хареса и бих си купил,нито ми е грозна нито и се оглеждам... Далеч съм от това да оплювам Е60 просто някой неща в нея адски ме дразнят... (това си е мое мнение де) Просто Е60 ми идва малко хюндайско...Е60 преди фейс стоково никога няма да ми хване окото пред свалено,изтупано Е39...Вече с М-пакета е друга бира.... Доколкото знам караш М5,но сам знаеш предполагам че то няма нищо общо с опърпаните Е60тки по 12-хиляди лева... X3,Е46 компот няма да коментирам... Карал съм Е60 (не за едно кръгче,или до Пловдив) имам лична представа как е като автомобил (Не съм карал Е60 М5) ами 535д и бях впечатлен но само от към вървеж... Както казваше един познат марката е една другото е избор на модел... И защото каза за Е39,май вече ако петицата е под Е60 си някакъв цървул....нищо че тя струва повече от масовите Е60тки "нов внос"
Караш Е65, ама фейслифт, което и ти не бива да бъркаш с онази оръфана предница преди фейса.

Преди да си купя това М5 бях загледал едно бяло 535д, фейсово с пълен М-пакет(и окачване), бяла кожа, бял волан, огромни джанти, стойка, сервизна история на 100-на хиляди километра, абе чудо беше. Не знам коя Е39-ка ще ми хване така окото, дори и чиста М-ка Е39.

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
BMW Power ACM, извинявай, но предполагам си запознат, че има някой мотори, които се слагат и на Е39 и на Е60. 
а за обикновения волан на е60 по добре да не отваряме дума

а за обикновения волан на е60 по добре да не отваряме дума

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Грозен е и той, да.
Да, първите мотори както при всеки следващ модел за същите. И все пак мисля от средните бензинови и дизелови само на 530и, 525д и...май толкова. Ама не ставаше дума толкова за моторите, а за външен вид. Аз затова говорех, че всичко е въпрос на вкус, ама не и да се зачерква всичко ново.
По принцип е нормално по-новия дизайн да е по-хубав.

Да, първите мотори както при всеки следващ модел за същите. И все пак мисля от средните бензинови и дизелови само на 530и, 525д и...май толкова. Ама не ставаше дума толкова за моторите, а за външен вид. Аз затова говорех, че всичко е въпрос на вкус, ама не и да се зачерква всичко ново.

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Имам преки наблюдения върху Инсигния, купена чисто нова в Италия и карана само там. 39 К евро я плати човека, дизел с доста екстри. За 3 г. и около 150 к км са му сменили 2 дюзи заради вибрации, брава на багажника, модула на навигацията, няколко датчика на парктроника, рейка, фаровете са сменени но защо не разбрах точно, ел. проблеми някакви, карета и 4-5 пъти е влизала в сервиза защото е минавала на авариен режим. Не са му казвали защо, но си я взимал след 1 ден - нищо толкова сериозно, но все пак добре, че всичко е по гаранция. Смятам, че има какво да се желае още от чисто нова кола, не е имал проблеми с дилъра и не е плащал нищо, бързо са реагирали, но за мен е нереално това. Все пак Опел за 80 к лева...вярно е висок клас, но бих се насочил другаде с тези пари. Сега си кара Волво В50 а тази Инсигния може и да кръстосва България вече.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
frizzante написа:Имам преки наблюдения върху Инсигния, купена чисто нова в Италия и карана само там. 39 К евро я плати човека, дизел с доста екстри. За 3 г. и около 150 к км са му сменили 2 дюзи заради вибрации, брава на багажника, модула на навигацията, няколко датчика на парктроника, рейка, фаровете са сменени но защо не разбрах точно, ел. проблеми някакви, карета и 4-5 пъти е влизала в сервиза защото е минавала на авариен режим. Не са му казвали защо, но си я взимал след 1 ден - нищо толкова сериозно, но все пак добре, че всичко е по гаранция. Смятам, че има какво да се желае още от чисто нова кола, не е имал проблеми с дилъра и не е плащал нищо, бързо са реагирали, но за мен е нереално това. Все пак Опел за 80 к лева...вярно е висок клас, но бих се насочил другаде с тези пари. Сега си кара Волво В50 а тази Инсигния може и да кръстосва България вече.
Да внимава с това Волво,че в съседна тема става ясно че карат до 130к километра

За сервизите на опел мога да потвърдя че не са от най-честните.
Една вектра вдигаше самоволно обороти,след "тест" в единият сервиз ,взеха ми парата за диагностика и след 2 дена излезнаха със становището че компютъра е заминал,някакъв рециклиран можело да поръчат за 1700 лева,казах им че ще си помисля и право...в друг сервиз на опел,където пък след 45 минути ми се обадиха че е готова срещу 45 лева,оказа се един маншон дето бил скъсан и от там смуче въздух...
Доволен от този сервиз,след няколко месеца отивам като европеец,без да имам проблем да ми прегледат автомобил ,с който ще пътувам до морето,с една омега,след направен оглед,смяна на масло и оставям не малко количесто пари,но нали съм "европеец" ,тръгвам към варна и на 45 километра по късно,колата казва "бух" и мотора блокира,като всичко е в масло,аре на репатрак до сервиза,там казват че не могат да разберат от къде е изтекло маслото,сега,историята е истинска дами и господа,2 дена търсят от къде е изтекло маслото,оказва се че ...една биела се е показала от блока...щото колата малко е бачкала без масло...пък нали го смених

Ремонт,набиване на ризи,нови бутала,биели,колянов вал,блока ремонт,което е равно на една торба пари...взимам колата,карам около 100 километра и ...почва нещо да трака в двигателя,м-да,трака,отивам и се оказва че еднa гайка се е развъртяла и скочила в цилиндъра ,естествено,поискаха ми пари да отварят мотора,ама не им се получи,как и да е,това все пак беше отдавна ,може и да е са се поправили...ама надали

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Абе как може да се сравнява стара кола със нова??? Ако трябва да избирам между нов опел ил бенц/ауди на над 100 000 км ще избера опела, все пак новото си е ново. Но е60 според мен е по-добрия варянт, но мнението ми е пристрастно:). Имаме Ауди а6 купено от Италия на 60 000 км реални и няма такава кошница просто. Хубава кола е, но предишния собственик и е разлазал играта. Взехме си едно пежо 4008 със всички екстри на цената на базова X5-ца и вече 4 години само консумативи сменяме. Затова бих избрал нова кола, колкото и лоша марка да е, пред стара луксозна кола. Всичко е въпрос на късмет де, но на Горубляне май шанса клони към 0.
zafirovp написа:...Затова бих избрал нова кола, колкото и лоша марка да е, пред стара луксозна кола...
По-кротко със сравненията, че утре ще ти кажем да си купиш нов китаец за 45 бона вместо Е70 за същите пари и ще ревеш, че ти е голяма устата

Пък и аз не видях някъде да се говори за нова ръжда и старо Е60- ония празноглавия просто изтърси, че ръждата е на цената на Е60 и се покри като бит пед****т...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
zafirovp написа: Затова бих избрал нова кола, колкото и лоша марка да е, пред стара луксозна кола ...

Колкото до Инсинията, иам няква наблюдения чрез близък, но ще се въздържа от коментар, щото ние жените кво ли разбираме от коли

Apassionata написа:...Само ще кажа, че това не е кола...
Това е- може да закривате темата

Аз и на врага си не бих препоръчал да си вземе скъп Опел- да купиш Корса за в града как да е, да купиш Зафира щото е миниван също, за Астра може и да измисля причина за покупка макар и трудно. И то говорейки за ниските нива на оборудване- и без друго са боклуци, поне да са евтини такива. Ама да купиш ръжда за 40-50+ бона трябва да си луд. Доказано луд. А да сравняваш ръждата с Е60 щото били на еднакви цени трябва да си избягал от лудницата...