Препоръчайте ми семеен автомобил
Модератор: Общи модератори
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Препоръчайте ми семеен автомобил
И мен Грандис-а ме радва много отдавна, ама някой да каже що за возило е туй нящо 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Витото и аз щях да го предложа, но видях, че колегата бяга от ванове и комбита, та за това го пропсутнах 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
daddy_ написа:И мен Грандис-а ме радва много отдавна, ама някой да каже що за возило е туй нящо
Един комшия има такова . Търкаля го вече 3-та година и не е имал проблеми , а той кара и то много .
btw Автора да ако може да извади 22 хиляди лева да скача на това http://sales.bcpea.org/bg/auto/item3446.html . После го продава за 30тина бона и си купува нова кола . Има много добри оферти при КСЧИ .
едит:
randity написа:Витото и аз щях да го предложа, но видях, че колегата бяга от ванове и комбита, та за това го пропсутнах
Видях , че колегата пише за семейна кола . Мисля , че това е най-добрият избор - място фул (тъкмо като се отиде на почивка ще има място за 3те куфара на жената и багажа на децата) . Само не е казал колко е голямо семейството .
Не знам как са данъците в София , но тук в Плевен ако минеш 150 коня си е е***о мамата . Един приятел си купи Audi A3 2.0 Тди 2009-та и го зарадваха 915 лева данък .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
КОЛЕГА, ''фиат мултипла ''? Отпред е малко като куче, ама имам братовчед дето го ползва за служебна кола като му плащат разходите и ремонтите,защото е ефтино . Вярно , малко е необичайно за каране и като седнеш в него и много люлее по завоите ама иначе всичко си е ефтинко и издръжливо , а и е доста широко ....
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Старата Мултипла е много грозна, но на новата са и докарали що-годе някакъв вид:

Е, пак си е грозна, ма пък поне тия фарове са изчезнали

Е, пак си е грозна, ма пък поне тия фарове са изчезнали

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Мултипа е е**ти смешката. За да се кача в такова някой трябва сериозно да ме е подкупил 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
TheKiller написа:BMW X5 3.0i LPG
пий си хапчетата навреме колега

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
e61 520d по възможност след 2007 година (LCI)
Или W212 E200 CDI (след 2009 година) ама ще е ex-taxi за цената която търсиш.
Или W212 E200 CDI (след 2009 година) ама ще е ex-taxi за цената която търсиш.
е38 730d или някой v8-мак на газ- представителна и комфортна семейна кола ;-)
е320 cdi комби 2004 + на Бенц също би влезнало в б'джета- но тогава не мисля че тук е правилният форум относно тази марка ;-)
е320 cdi комби 2004 + на Бенц също би влезнало в б'джета- но тогава не мисля че тук е правилният форум относно тази марка ;-)
Имам колега с Мултипла (1,9) дизел и е много доволен.
Ако търсиш по-добра визия, комфорт и проходимост вземи си СЮВ (тук изборът е безкраен, таванът са единствено парите)
Ако търсиш по-добра визия, комфорт и проходимост вземи си СЮВ (тук изборът е безкраен, таванът са единствено парите)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За тия пари, че и по-малко може да се вземе Б класа дизел. Нищо не харчи, данъците няма да са кой знае кво, върви доволно, достатъчно широка и удобна е и не е кенеф като повечето в тоя клас. Управлява се доста лесно. Хавтомата сменя перфектно. Ускорява и спира прилично. Висока и проходима е и имаш добра видимост. Има доволен багажник и без да падат седалките.
Другия вариант за който бих мислил е R класа ама там разхода ще е по-голям, както и данъците.
Другия вариант за който бих мислил е R класа ама там разхода ще е по-голям, както и данъците.
Икономично откъм данъци и застраховки + приличен разход за мен означава нещо около 2 литра мотор и до 150 коня. Което пък е далеч от добър избор за ГОЛЯМ семеен автомобил.
Я се огледай за читаво е38 730д- за половината от бюджета го купуваш и поне ще караш кола. Аз лично не бих купил нов модел, ама това съм аз...
Send using Tapatalk
Я се огледай за читаво е38 730д- за половината от бюджета го купуваш и поне ще караш кола. Аз лично не бих купил нов модел, ама това съм аз...
Send using Tapatalk
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
-Злой- написа:Имам колега с Мултипла (1,9) дизел и е много доволен.
Избора на SUV може да е безкраен, но аз понятие си нямам, що за автомобили са. Бях се загледал в Гранд Витара след 2005-та, но прочетох 1 тема в нета, където 1 човек си купил чисто нова такава 2.4 бенз и беше писал, че седалките са толкова не ергономични, че за 10 мин. може да хванеш дископатия. Неможело този мотор да тръгва с леко гас и плавно, за това трябва да я натискаш повече като тръгваш от светофарите (което си го представям някакъв ужасен от пушек и форсаж

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Явор написа:TheKiller написа:BMW X5 3.0i LPG
пий си хапчетата навреме колега
Кво му е на Х-а

/// 6>4