Честито Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Re: Честито Пулев

Мнение от Wolf4 » 26 Авг 2013, 14:49

И отново БРАВО КОБРА! Радвам се от все сърце на успеха ти! Слушай само себе си и напред към световната титла!

Интервюто на Кубрат на българска земя: http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2759414
Are you M enough...?!

Потребител
Аватар
Кара: Е46,Е34,Е39
Мечтае да кара: Само БМВ

Мнение от ChernoBMWsjanti18ki » 26 Авг 2013, 17:43

:bgflag: Честито на Кобрат Пулев,България се гордее с него!Пожелавам му да разбире Кличко и да стане световен шампион!
Последна промяна ChernoBMWsjanti18ki на 26 Авг 2013, 19:56, променена общо 1 път
Freude am Fahren ! Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 26 Авг 2013, 18:45

Apassionata написа:"Гледам ранглистата и не мога да повярвам на очите си - първи Владимир Кличко, втори брат му, а аз - трети."[/i]

Аха.... ама у най-куцата IBF ранглиста :mhihi: Нещо WBC, WBA или барем WBO ама там сме надолу. Ся между другото никой не отрича, че има някакъв успех, но да си затворя очите пред фактите и с телешки възторг да подскачам нема как да стане. Още повече, че стила му е грозен и скучен, и както споменаха НЕатрактивен. Просто не е нокаутьор ама то такива като Тайсън ги нема в Зауерланд :mhihi: За Кличковците мнението ми е същото, тези хора просто вредят на по принцип най-атрактивната категория и я направиха посредствено зрелище между застаряващи чички. От което разбира се най-много спечелиха мексиканците :mrgreen:
И между другото Кобрата си има дебел спонсор ама сега нещо се е установил у Дубай, та на г-н Христофор Аманатидис не му е много до български бокс :mrgreen: :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Аватар
Кара: Е46 330xd
Мечтае да кара: E92 M3
Детайли за колата: Икономична

Мнение от cave troll » 26 Авг 2013, 20:23

E34 написа:
Apassionata написа:"Гледам ранглистата и не мога да повярвам на очите си - първи Владимир Кличко, втори брат му, а аз - трети."[/i]

Аха.... ама у най-куцата IBF ранглиста :mhihi: Нещо WBC, WBA или барем WBO ама там сме надолу. Ся между другото никой не отрича, че има някакъв успех, но да си затворя очите пред фактите и с телешки възторг да подскачам нема как да стане. Още повече, че стила му е грозен и скучен, и както споменаха НЕатрактивен. Просто не е нокаутьор ама то такива като Тайсън ги нема в Зауерланд :mhihi: За Кличковците мнението ми е същото, тези хора просто вредят на по принцип най-атрактивната категория и я направиха посредствено зрелище между застаряващи чички. От което разбира се най-много спечелиха мексиканците :mrgreen:
И между другото Кобрата си има дебел спонсор ама сега нещо се е установил у Дубай, та на г-н Христофор Аманатидис не му е много до български бокс :mrgreen: :mrgreen:

е то такъв като таисън няма да има още 100 години
иначе си прав за ИБФ-то
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 26 Авг 2013, 20:34

E34 написа:Аха.... ама у най-куцата IBF ранглиста :mhihi: Нещо WBC, WBA или барем WBO ама там сме надолу. Ся между другото никой не отрича, че има някакъв успех, но да си затворя очите пред фактите и с телешки възторг да подскачам нема как да стане. Още повече, че стила му е грозен и скучен, и както споменаха НЕатрактивен. Просто не е нокаутьор ама то такива като Тайсън ги нема в Зауерланд :mhihi: За Кличковците мнението ми е същото, тези хора просто вредят на по принцип най-атрактивната категория и я направиха посредствено зрелище между застаряващи чички. От което разбира се най-много спечелиха мексиканците :mrgreen:

За съжаление, като цяло си прав. Относно последния му мач, според мен това беше един от слабите му мачове - прекалено предпазлив, леко скован. Силно се надявам, ако се състои мач срещу Кличко, да е доста по-свеж и да покаже повече.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 27 Авг 2013, 7:29

vanci88 написа:
E34 написа:Мноо грозен мач, заспивах 3 пъти. Некви мазни чички се разхождаха и джиткаха бой със сянка :mrgreen: Накрая по-младата чичка спечели, едва ли учуди някого! Владимир казвате, а...или Поветкин?! Ма тия двамата чички не са кат тия вчерашните...така ми се струва. А защо никой не иска с наш'та чичка да играе ли, ми защото нема кой да извади наградния фонд. Ся бат Мишо ако сбере неколко милиона и теа евреите от Зауерланд да изкарат некой друг отгоре може и да има мач между чичките ама теа украинските без пара не одат и до кенефа бе! Та така, тоа Зауерландския бокс много отдавна не е бокс и само тука си го гледаме :mrgreen: :mrgreen:

гадно племе сме си обаче...

За съжаление си прав...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 27 Авг 2013, 8:21

~Мишо~ написа:
vanci88 написа:
E34 написа:Мноо грозен мач, заспивах 3 пъти. Некви мазни чички се разхождаха и джиткаха бой със сянка :mrgreen: Накрая по-младата чичка спечели, едва ли учуди някого! Владимир казвате, а...или Поветкин?! Ма тия двамата чички не са кат тия вчерашните...така ми се струва. А защо никой не иска с наш'та чичка да играе ли, ми защото нема кой да извади наградния фонд. Ся бат Мишо ако сбере неколко милиона и теа евреите от Зауерланд да изкарат некой друг отгоре може и да има мач между чичките ама теа украинските без пара не одат и до кенефа бе! Та така, тоа Зауерландския бокс много отдавна не е бокс и само тука си го гледаме :mrgreen: :mrgreen:

гадно племе сме си обаче...

За съжаление си прав...

Не гадно направо сме отвратително племе .....да помоля някой или да я заключи или да я премести малко по на горе в "тема на срама"
:dummy:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 27 Авг 2013, 12:14

Вуйчовците,Чичовците,Разбирачите,HEpазбирачите и така нататък ,да ви попитам нещо, ако може .Толкова ли е трудно да кажете БРАВО без да мaжете без да цапате ,това просто е уникална глупост!Кубрат Пулев e Герои той прославя България .
Покажете малко уважение! (Освен ако вие не ще прославили България повече ). Гледал съм го на живо как се бие уникален е и вместо да се гордеете с него .....вие пишете глупости .

Eто ви малко инфо относно това кой е Кубрат Пулев .
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1% ... 0.BA.D0.B8

Нещо много интересно ми направи впечатление Team Sauerland носят български гербове на екипите си само екипа на Кубрат.Защото той се състезава за БЪЛГАРИЯ!Евала му правя че развява знамето ни след всяка победа,четох че са му предлагали огромна сума за да развява Hемското знаме ,но той е отказал!Такива хора уважавам,чиито ценности не се купуват с пари .
Та какво казваxтe? ....
39470

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 27 Авг 2013, 12:34

Като четох някои от мненията по-горе, цинично гаврещи се с Кубрат Пулев и неговата победа изведнъж се запитах защо в ада няма дяволи край българският казан. И знаете ли какво ми хрумна? Защо не искат да се цапат...
Are you M enough...?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 27 Авг 2013, 12:40

Ама не е честно някак си ,ако ви се плюе много и не мое се запрете плюйте чалгата , :kuku:
39470

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 27 Авг 2013, 12:48

Wolf4 написа:Като четох някои от мненията по-горе, цинично гаврещи се с Кубрат Пулев и неговата победа изведнъж се запитах защо в ада няма дяволи край българският казан. И знаете ли какво ми хрумна? Защо не искат да се цапат...

винаги ще има едни такива малки вредни завистливи душици......който смятам че не заслужават да са коментират даже
Успеха му е много голям на Кобрата :bowdown: :bowdown: попадна на правилното място и точните хора.18 победи в 18 мача ако не са лъжа. Пуветкин и Кличко са много сериозни съперници.
успех Кобра :yes: :yes: :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 28 Авг 2013, 1:10

Човека ви пише аргументирани мнения, защо Пулев не е в класата на Кличко, вие го плюете защо не уважава героя български.

Поне защитете тезата си, разкажете със спортна аргументация защо Пулев е най-гоуемия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Авг 2013, 10:11

Petrolhead написа:Човека ви пише аргументирани мнения, защо Пулев не е в класата на Кличко, вие го плюете защо не уважава героя български.

Поне защитете тезата си, разкажете със спортна аргументация защо Пулев е най-гоуемия.

На теб ти е простено,до колкото знам не си българин и не може да разбереш защо Пулев е номер едно,а класа или не класа,аз съм разговарял 2-3 пъти лично с Пулев и мога да ти кажа че има много добър изказ,скромен е и симпатяга,това което се вижда от телевизията на интервютата между впрочем...
Освен това е трети в световната ранг листа,което ,според твоето мнение първият не е в класата на вторият и вторият не е в класата на третият...и за това те така си остава за винаги тая класация :clap: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 28 Авг 2013, 13:32

Аз от бокс не разбирам. Затова като прочета мнение подкрепено със спортни аргументи, му имам доверие.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Авг 2013, 13:37

Petrolhead написа:Аз от бокс не разбирам. Затова като прочета мнение подкрепено със спортни аргументи, му имам доверие.

Първи претендент ли Е? Първи е - какво трябва да ти се обяснява повече.
във време където като изключим волейбола нямаме абсолютно никакъв спорт Пулев е направо чудо.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата