Имате ли по-специално отношение към марката на пътя?
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Имате ли по-специално отношение към марката на пътя?
Ko?-НE!

Huku написа:сички с БМВ са пичаги и слизам в движение да ги поздравя лично

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Клима - 85
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 328i
към марката не ама към пилотите от женски пол ДА
Достъпните климатици! http://www.klima85-klimatici.com/index.php
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Явор написа:винаги ги минавамче мноо мразя да ме засичат
+1

Не разделям колите по пътищата на марки, модели или цени. Всички са равни по значимост (все е мпс- кво е и колко пари е дал за него собственикът му - не е моя работа)
Специално отношение има само към Де Сото или подобни.
Специално отношение има само към Де Сото или подобни.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
При най-лекото съмнение за някой, че не знае какво прави, къде ходи и в кое платно стои
веднага му давам предимство
Марката няма значение. Все пак размера има значение
Все имам чувството, че съм невидим за камиони, рейсове и т.н., та и те са с предимство 

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
TNT написа:При най-лекото съмнение за някой, че не знае какво прави, къде ходи и в кое платно стои
Нещо такова, ама в движение:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Моето поведение на пътя не го променям според марките автомобили около мен.
Но видя ли класика-вдигам палец, присветвам, ухилвам се като олигофрен до уши... не е само за БМВ-тата някоя 128ца или например като идвах последния път към София от Ихтиман се гонихме с една стара Алфа уникална бяла двуврата човека беше много готин вътре с каскет на светофара на СФА бяхме кола до кола махнахме си и продължихме в различни посоки.
Но видя ли класика-вдигам палец, присветвам, ухилвам се като олигофрен до уши... не е само за БМВ-тата някоя 128ца или например като идвах последния път към София от Ихтиман се гонихме с една стара Алфа уникална бяла двуврата човека беше много готин вътре с каскет на светофара на СФА бяхме кола до кола махнахме си и продължихме в различни посоки.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
А да,както колегата каза,видя ли класика...ама не Е30 или нещо от тоя род,а автомобил поне на 60 години и то някоя марка,как да нямам отношение...
Винаги си поглеждам скоростомера ! в повечето случай са полиция ,цивилни и заредени с радари в необозначени коли или пенсионери-та и в двата случая е опасно
А и обикновените хора с около 6-7 000 месечен доход рядко посягат към премиум марка като БМВ,та възможността да отнеса някоя глоба е реална
А за класиките ,често се заговарям със собствениците им ,ако има възможност

А и обикновените хора с около 6-7 000 месечен доход рядко посягат към премиум марка като БМВ,та възможността да отнеса някоя глоба е реална

А за класиките ,често се заговарям със собствениците им ,ако има възможност

by ''kompleksa''
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Гледам да съм колегиален, тъй като ми става мега готино, когато видя такова поведение спрямо мен. От малоумници се пазя, че ако ме нацели някой, сигурно язва ще хвана от нерви. Забелязвам, че хората искат да се състезават с мен (може и да е внушение). Е не пропускам да мигна
на някой с BMW, е така за ego boost както се вика.

- VanDal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д
- Мечтае да кара: Е24S
Kris написа:VanDal написа:Нека изкажа друга гледна точка - различно е когато си карам бмв-то (е46 330д) и когато си карам пасата (б5 комби с китайски ксенон).
При бмв-то повечето се местят...
Виждаш ли че има разлика, ако хората те видеха в Е46 320d и пасата не беше комби с китайски ксенон - щеше да е еднакво отношението.![]()
Нали се сещате че няма никакво значение, че колата е 330-ска??? А и да има то е написано отзад, и вече е късно за жестове.
Съгласен! Между другото скоро верно ще минавам на 320, ама ще му изтържа буквите отзаде, че да ме мислят все едно съм с 330

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Нямам по-специално отношение към различните марки,щом мога да пропусна някой без да спъвам движението,го пропускам,защото когато някой направи същото и ме улесни,когато чакам някъде,ми става много драго,трябва си колегиалност.
Друг е момента,че живея в сравнително малък град и всички се знаем,и който не ми е симпатичен,много ясно ,че няма да го пропусна.
Иначе,когато се размина с някоя фенска Е30ска,винаги присветвам или свирвам,забелязал съм,че колегите с Е30ските са по-колеги от другите фенове на марката,когато се размина с някоя интересна Е36ца или Е46 ,никаква реакция от тяхна страна,но с Е30ските е друга бира,засичал съм се с непознат колега на светофар,само се спогледахме и двамата се ухилихме до уши,затова обичам и карам този модел,защото носи духа на марката,не че Е36 и Е46 и сие не са хубави коли,напротив,но са много масови и ги кара щяло и нещяло.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Kris написа:Аз не пускам никой, щото като ме мине Явор на бул.България (докато се опитвам да му махна за здрасти и си оставам сам на като идиот) и после получавам комплекси и ставам хейтърче.![]()
![]()
Явно си му е практика на Явор...и при мен се случи, ама на Цариградско....Светках и тръгнах да го гоня, ама тцъ. След няколко дена му го казах, а той вика...Брат, изобщо не съм те видял....

Та общо взето и аз поздравявам и правя път на колеги.
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3