Градушка !!!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
На мен също ми прати Л.С. да се успокоя, но и двете Л.С.-та /и твойто и мойто/ са 1 час, след като той ми се оплака. Вземи го проумей. Не виждам никакъв проблем в себе си.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Иво написа:Frenz0 написа:Къв ти е проблема бе ??????? питам хората защото преди 2 години едно лято пра страшна градушка и на половината коли беха яко с вдлъбнатини сега 2 години по-късно вече имам лична кола и тези проблеми почват да ме вълнуват !!!!
Явно в отговора на Френцо се разбира, че и той знае, че се "шегуваш" само с него. Като гледам не реагира като на шега. И пак ти казвам мен въобще не ме излагаш. Излагаш себе си.
айде сега, като не слушаш и като два пъти ти казах да прочетеш първо модераторския вдигни малко по-нагоре и прочети какво ми е написал на ЛС.
Ако сам се излагах ти едва ли щеше да имаш две страници проблем с това;)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Значи аз казах на Иво той взе отношение , а иначе ати ми казвал много пъти на ICQ че се шегувал и в случея аз не се издразних на него ми на хората дето почнаха да се мазнат това ме дразни определено много както и други юзери който са с бан защото не се правят на мазници това и ати го казва
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Иво написа:На мен също ми прати Л.С. да се успокоя, но и двете Л.С.-та /и твойто и мойто/ са 1 час, след като той ми се оплака. Вземи го проумей. Не виждам никакъв проблем в себе си.
пробелмът е, че вместо и ти да ми пратиш едно ЛС, ако не затова, че сме модератоски екип поне затова, че имаме ебати идиотските спомени заедно, да питаш - абе този потребител не мисли, че се майтапиш или абе не си прав, я да видим какво можем да нарпавим, ти предпочете пред всички във форума да ме изтипосаш и то за нещо, за кеото аз от самото начало ти повтарям, че става въпрос за недоразумение.
Ако искаш ще ти посоча и грешките с пръст:
1. Не ми повярва
2. Не пожела да погледнеш проблема с мен, при положение, че аз също съм страна на проблема
3. реши да си решаваш личните проблеми с мен публично.
Ако беше поставил нещата на ЛС щеше да видиш, че е недоразумение и нямаше да има проблем.
Но аз далеч не съм този, който да те учи;)
Аз имам къде да отида и не ме е стах да казвам какво мисля, когато ме провокират и публично. Опитах се да ти го спестя и няколко пъти ти писах да четеш, но ти не пожела - аз проблем с това нямам:)
Само не разбрах последно - ще се виждаме ли да ми ги кажеш тези неща наживо?
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
ati написа:Иво написа:Frenz0 написа:Къв ти е проблема бе ??????? питам хората защото преди 2 години едно лято пра страшна градушка и на половината коли беха яко с вдлъбнатини сега 2 години по-късно вече имам лична кола и тези проблеми почват да ме вълнуват !!!!
Явно в отговора на Френцо се разбира, че и той знае, че се "шегуваш" само с него. Като гледам не реагира като на шега. И пак ти казвам мен въобще не ме излагаш. Излагаш себе си.
айде сега, като не слушаш и като два пъти ти казах да прочетеш първо модераторския вдигни малко по-нагоре и прочети какво ми е написал на ЛС.
Ако сам се излагах ти едва ли щеше да имаш две страници проблем с това;)
Ати
Сега ще ти го налея с фуния на порции:
1. Влизам в ай си кю и поолучавам оплакване от френцо за ати, който го е нападна; несправедливо.
2. Отварям темата и поглеждам обиди от всички и за капак от теб.
3. В началото помислих, че сте го нападнали, защото е пуснал дублираща тема на тази на Чочо, но впоследствие се оказа, че не е това, А пък неговата тема даже беше първа, но явно това не е от значение сега.
4. Гледам една тема, по която може да се дискутира и три глупави мнения подиграващи се с човека. Ми как искате да го вкараме в релсите като го ядете във всяка тема?
5. Не нападам никой, а споделям мнение, че не сте прави и преценявам, че обидата си се дължи на вашите проблеми. Съвсем логично нали? Моля ви да си решавате личните конфликти на живо или на Л.С.
6. Лоудрайвъра прочете и прецени като мен. Не мисля, че бъркам повтарям ти го.
7. Нямам лични проблеми с теб, имам душевни със себе си. Но не си позволявам да се карам с приятелите си като теб публично, Сега просто ми кипна.
8. Ще се видиме, даже ще ти кажа още неща наживо.
9. Излизам навън да се видя с ПРИЯТЕЛИ

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3