Качествено БМВ на добра цена ?
Модератор: Общи модератори
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Re: Качествено БМВ на добра цена ?
Мислих да попитам защо никой не е предложил е38...но видях, че един колега се е сетил. Само не казвайте, че за тези пари не може да се намери хубава е38... преди месец продадох моята 740и за 6к.. и нека колегата който я взе да каже дали е пипнал нещо по нея... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Dirty M5 driveR написа:И на моето не свирехаЗасилвате човека към машини, дето не се купуват ей така. Ние първо не знаем на колко е, дали работи, има ли някакви доходи. На това е38 само 1000лв. са му летните гуми...
Защото викаш не може да си намери наистина ХУБАВИ втора ръка за 200 лева 4-те ли?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Е38 дори и вече поостаряло като модел не е за всеки. Вярно части втора употреба на супер цени има, но като цяло ако не искаш да работиш само за колата, то Е38 не е вариант. Зависи от човека де, но определено ако искаш колата да ти е идеална си трябват доходи. Разхода на гориво е отделна тема 

- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Автора дали чете каквото пишете? Че не пише е видно...
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Ся, не искам да обидя собствениците на Е36, ама купето което карах беше със сменени уплътнения около стъклото и пак си вее ... В сми самият му принцип на сваляне и качване си оказва влияние ! Сравнявам го с Е34-ката, и мисля че не е много удачно ... Определено обаче си представям какво е като не се прибира както трябва, или в задният си край е "отворено" да речем !
Така - стигнахме до извода че Е38 е скъп автомобил ... Че Е39 да не е евтина ? Повечето са с разбити уши на задните шенкели, почва едно тропане ... Масово им текат рейките ! Не са редки и проблемите със стъклоповдигачите ... Е38 е автомобил от най-висок клас ! Реално е мислен малко повече отколкото 39 ! Също както Е34 и Е32 ! Еднакви на пръв поглед, но същевременно толкова различни !
Та моят съвет е да се качи на изброените модели, и което си хареса ... Мисля обаче че Е38 ще е фаворит
Ми дали чете или не - после ще си е за него
Така - стигнахме до извода че Е38 е скъп автомобил ... Че Е39 да не е евтина ? Повечето са с разбити уши на задните шенкели, почва едно тропане ... Масово им текат рейките ! Не са редки и проблемите със стъклоповдигачите ... Е38 е автомобил от най-висок клас ! Реално е мислен малко повече отколкото 39 ! Също както Е34 и Е32 ! Еднакви на пръв поглед, но същевременно толкова различни !
Та моят съвет е да се качи на изброените модели, и което си хареса ... Мисля обаче че Е38 ще е фаворит

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ивчо написа:Ся, не искам да обидя собствениците на Е36, ама купето което карах беше със сменени уплътнения около стъклото и пак си вее ... В сми самият му принцип на сваляне и качване си оказва влияние ! Сравнявам го с Е34-ката, и мисля че не е много удачно ... Определено обаче си представям какво е като не се прибира както трябва, или в задният си край е "отворено" да речем !
Колега престани с тия глупости за Е36. Има значение как се сменят уплътненията, отзад особено. Що на моята не вее от никъде и сериозно ли мислиш БМВ от 90те година да е така лошо направено? Не си от вчера тука и точно във форум някой да си вади генерални заключения като е седнал на първата изтърбушена 20ка за 2 дена е неправилно. Е34 пък е уникална кола, отвътре супер интериор, чак пра баба ми я намира за остаряла. Тва са стари котори и е36 и е34 казвам ти го като собственик, но и 2те коли са събирани правилно, няма смисъл от глупави сравнения.
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
iliew написа:Мислих да попитам защо никой не е предложил е38...но видях, че един колега се е сетил. Само не казвайте, че за тези пари не може да се намери хубава е38... преди месец продадох моята 740и за 6к.. и нека колегата който я взе да каже дали е пипнал нещо по нея...
Няма ядове колата спи

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Купуваш си каквото и да е BMW,даваш още два пъти по-толкова да започне да ти харесва и по-едно време разбираш че колата ти струва 20-бона а разбирачите ти казват "батеее ми те вървят по 6-7" 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
B1ZzY_BMW написа:iliew написа:Мислих да попитам защо никой не е предложил е38...но видях, че един колега се е сетил. Само не казвайте, че за тези пари не може да се намери хубава е38... преди месец продадох моята 740и за 6к.. и нека колегата който я взе да каже дали е пипнал нещо по нея...
Няма ядове колата спи![]()
![]()
![]()

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колегата по-горе каза нещо много вярно.
Сяда човека в колата и я усеща как му е - удобна / не удобна.
Много харесвах е36 преди дойде време да купувам седнах в няколко и грам не ме светна че това е моята кола.
Седнах в две три е34ки и ми хареса много повече нищо че е по-стара генерация кола.(всеки с вкуса си)
Много е важно автомобила да е удобен и да е СПОРЕД НУЖДИТЕ на човека, който го купува!
приветствам мерака на колегата да си вземе BMW. Нека не се плаши колите са страхотни.
В отделните раздели има бая писано кое колко струва като ремонти нека се почете малко (затова е форума все пак)
и да се прецени:
Имам такива и такива пари - е38 ми идва скъпо щото месечния ми доход е Хлв.
Ама я да видим е39 - е тука нещата са приемливи щото от моя Хлв. доход мога да заделям такава и такава сума.
Я да сравним е46 - тука нещата са еди какви си .
Темата не е с лоша идея но ще запонат да се изливат още бая неща.
Към Автора: Помисли си какво ще правиш с тая кола, ако търсиш евтина евридейка с много нисък разход е едно, ако търсиш комфорт за дълъг път или мощен мотор за кеф и изпълнения съвсем разлино второ и трето.
Сяда човека в колата и я усеща как му е - удобна / не удобна.
Много харесвах е36 преди дойде време да купувам седнах в няколко и грам не ме светна че това е моята кола.
Седнах в две три е34ки и ми хареса много повече нищо че е по-стара генерация кола.(всеки с вкуса си)
Много е важно автомобила да е удобен и да е СПОРЕД НУЖДИТЕ на човека, който го купува!
приветствам мерака на колегата да си вземе BMW. Нека не се плаши колите са страхотни.
В отделните раздели има бая писано кое колко струва като ремонти нека се почете малко (затова е форума все пак)
и да се прецени:
Имам такива и такива пари - е38 ми идва скъпо щото месечния ми доход е Хлв.
Ама я да видим е39 - е тука нещата са приемливи щото от моя Хлв. доход мога да заделям такава и такава сума.
Я да сравним е46 - тука нещата са еди какви си .
Темата не е с лоша идея но ще запонат да се изливат още бая неща.
Към Автора: Помисли си какво ще правиш с тая кола, ако търсиш евтина евридейка с много нисък разход е едно, ако търсиш комфорт за дълъг път или мощен мотор за кеф и изпълнения съвсем разлино второ и трето.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Каде го засилвате да дава 7к пара за е34,е36 та тва са над 20 годишни дърти кочини.Е39 и Е46 преспокойно може да си намери читава,или поне такава дето ще набие още 1000 лв и ще има да си кара и да си свирка.Верно всички искаме дъртия нужник да държи цена ама трябва да се мисли малко реално.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
boksioraE39 написа:Купуваш си каквото и да е BMW,даваш още два пъти по-толкова да започне да ти харесва и по-едно време разбираш че колата ти струва 20-бона а разбирачите ти казват "батеее ми те вървят по 6-7"

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Да правилно, къде го засилвате да дава тия пари за 19-20 годишно Е36 или Е34 като може да си вземе 17 годишно Е39 или 15 годишно Е46 

Като се замисля със 7 бона човек се класира за фейса и на Е39, и на Е46- къде ги видя тея 15-17 години
И жокер- тея цифри говорят ли ви нещо
Ама вие си спорете де, няма лошо

И жокер- тея цифри говорят ли ви нещо

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
че автора никога няма да прочете, кой за какво се бори в тази тема...
иначе аз си взех точно за 7к
много приятен модел

иначе аз си взех точно за 7к
много приятен модел

You said: "Time will change!" What if it changes you?