Кола спряна от движение за АЛКОХОЛ
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Re: Кола спряна от движение за АЛКОХОЛ
Я да използвам темата да попитам, за тея дрегери дето ги продават по интернет, някой купувал ли си е, и вършат ли някаква работа ?
Пълен ташак са,аз си купих некъв български(били по-добри),освен,че не верен спрямо полицейския(или обратното),като духнех му се запотяваше стъклото и не можех да видя показанията.
- KingstonBaby
- Потребител
-
- Кара: 330d
- Мечтае да кара: Сувалка...Бе Ме Ве
Re: Кола спряна от движение за АЛКОХОЛ
Ето и малко светлина в тунела ...
Сега се върнах от кат и разбрах , че колата ми е спряна за 30 дена
а по закон трябва да са 15 (защото аз нямам нищо общо освен, че колата е на мое име)
И така колеги ако някога попаднете в ситуацията в която съм аз (да не дава господ, шото си е голяма мъка да не можеш да си караш колата) ще трябва да изчакате 15 дена (освен ако и вас не ви прее*ат с 30) след което да отидете в кат и да пуснете заявление за пускане в движение.Доколкото разбрах глоба нямам, освен някви такси (не разбрах за кво става върпсо ама предполагам ше е от сорта на 20-30 лв.)
И те така......чАкаме сега
Сега се върнах от кат и разбрах , че колата ми е спряна за 30 дена

И така колеги ако някога попаднете в ситуацията в която съм аз (да не дава господ, шото си е голяма мъка да не можеш да си караш колата) ще трябва да изчакате 15 дена (освен ако и вас не ви прее*ат с 30) след което да отидете в кат и да пуснете заявление за пускане в движение.Доколкото разбрах глоба нямам, освен някви такси (не разбрах за кво става върпсо ама предполагам ше е от сорта на 20-30 лв.)
И те така......чАкаме сега

Пали гуми, НЕ душата си !
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3