Кола спряна от движение за АЛКОХОЛ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Re: Кола спряна от движение за АЛКОХОЛ

Мнение от МИТАКА1654 » 21 Ное 2013, 14:33

Я да използвам темата да попитам, за тея дрегери дето ги продават по интернет, някой купувал ли си е, и вършат ли някаква работа ?

Пълен ташак са,аз си купих некъв български(били по-добри),освен,че не верен спрямо полицейския(или обратното),като духнех му се запотяваше стъклото и не можех да видя показанията.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 21 Ное 2013, 15:15

За да му се изпоти джама сигурно си бил над 10 :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: 330d
Мечтае да кара: Сувалка...Бе Ме Ве

Мнение от KingstonBaby » 25 Ное 2013, 19:54

Ето и малко светлина в тунела ...
Сега се върнах от кат и разбрах , че колата ми е спряна за 30 дена :shock: а по закон трябва да са 15 (защото аз нямам нищо общо освен, че колата е на мое име) :censored:

И така колеги ако някога попаднете в ситуацията в която съм аз (да не дава господ, шото си е голяма мъка да не можеш да си караш колата) ще трябва да изчакате 15 дена (освен ако и вас не ви прее*ат с 30) след което да отидете в кат и да пуснете заявление за пускане в движение.Доколкото разбрах глоба нямам, освен някви такси (не разбрах за кво става върпсо ама предполагам ше е от сорта на 20-30 лв.)

И те така......чАкаме сега :(
Пали гуми, НЕ душата си !

Предишна

Назад към Извън Темата