Имате ли бухалка в колата?
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Имате ли бухалка в колата?
Kroki написа:Преди носех в ладата, една домашно производство.. Ама в БМВ-то не съм слагал. Все забравям.. По-добре да седи там, да знам че имам, пък нека не се налага да се вади.
и аз така мисля , нека си седи там и дано не се налага ма ако се наложи тогава вече някой ше го отнесе

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Koenig specials написа:K_Ilkov написа:BMW_POWER написа:...
гласувах ...
Мен пък ми е интересно ти защо питаш?
Прави според мен статистика и по другите форуми и според това колко процента "НОСЯ" и "НЕ НОСЯ" събере ще реши дали да си носи каска в колата
Майтапа настрана, но аз в багажника от половин година разнасям каска, ръкавици и наколенки

Иначе лятото нося палатка, чувал, дъждобран, въдици, брадва, скара ... Зимата нося лопата. Бухалка - не!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мен ми подариха една... и сега имам... не за друго, ми още я возя в багажника... 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Не от както един път полицията искаше да я конфискува 

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Да, дървена, изрисувана с пирограф 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
K_Ilkov написа:Аз за тва питах автора за чии я е пуснал тая тема
щото освен да се произведат няколоко страници глупости нищо друго няма да излезе ...
Ма при него още е нощеска та може и да ни осветли по-късно ...
Качвам се в маршрутка. Краен софийски Ж.К. Тя е на последна спирка, седи и чака. Трябва да тръгне след броени минути. Отстрани място за три камиона да се разминат, че и за два малки Фиата. Не пречи на никого. В един момент отзад спира кола и започва да надува клаксона. Маршрутката и пречи. Спрялата на стоянка по всички бг-закони и чакаща маршрутка пречи

Та гледам анкетата, 1 от 4 има бухалка. Като прибавим другите атрибути, то невоъръжени почти не останаха

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
В колата всеки има по нещо, бухалка, лопата, тръби... Виж с ножките се оказа, че сме пак 25% т.е. 1 на всеки 4 носи нож.
Мисля си обаче, че тук па и в Русия (където има клипове излизат от колите с брадви, бухалки и мачете и оня отзад дава заден веднага) много малко хора са въоражени с огнестрелно оръжие и тоя номер с бухалката или мачетето стряска опонента и минава номера, ама дано не се случва някой бияч надъхан да излиза от колата с бухалка, мачете или брадва а оня в другата кола панически да извади пистолет и да тръгне да защитава живота си, че после могат и да го осъдят ама бабаита с бухалката ще е мъртъв
Мисля си обаче, че тук па и в Русия (където има клипове излизат от колите с брадви, бухалки и мачете и оня отзад дава заден веднага) много малко хора са въоражени с огнестрелно оръжие и тоя номер с бухалката или мачетето стряска опонента и минава номера, ама дано не се случва някой бияч надъхан да излиза от колата с бухалка, мачете или брадва а оня в другата кола панически да извади пистолет и да тръгне да защитава живота си, че после могат и да го осъдят ама бабаита с бухалката ще е мъртъв

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
НЕ,но ти колега ИМАШ.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
stefanoff написа:ryan83 написа:Мисля да си взимам, бокса също не е лоша идея
Бе и аз така си мислех, ма като ми излезнаха с манивела, изядох 3-4 топалки, без да успея да му вкарам нито един бокс. Добре че са ми здрави кокалите, та нямах нищо счупено![]()
А инак по темата - не нося за какво ми е ? Това си е нападателно оръжие от всякъде, а аз нямам намерения да нападам никойАко някой тръгне да ви бие, нямате голям шанс да я извадите бухалката
Барво!!! Ти си първия от целия форум на нинджи и биткаджии, който си признава, че има загубен двубой.

нямам бата, но се намира едно фолдърче на бай Беър е така за зор заман. Я някое кабелче да се заголи, я доматки, я шпека...

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
rottweiler написа: нямам бата, но се намира едно фолдърче на бай Беър е така за зор заман. Я някое кабелче да се заголи, я доматки, я шпека...
А ти даде ли своя глас в анкетата за ножовете?

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Имам колкото да не е без хич
Не се е налагало да влиза в употреба, понеже съм спокоен шАфьор. Ама като се замисля качествена телескопична палка е по-добре от бухалка.

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
нямам , ама все се каня един нож да си оставя да имам , не са самоотбрана или нападения , ми много пъти ми се налага да срежа нещо и все нямам за такива неща
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4