X-factor

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: X-factor

Мнение от don_gori » 14 Дек 2013, 11:27

Останалите 2 изпълнения на Нелина и оназ кривоноската бяха в пъти по-добре от "рапирането" на Наско. А тея "уж" смаени погледи на журито незнам от какво са съпроводени .... пари :dunno:
Верно момчето е малко още , доста труд полага , но според мен е грешно толкова много да му вдигат самочувствието.
За мен Жана е най-завършения певец от всички , Ана има нещо специфично във звученето , но има още какво да учи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Дек 2013, 12:06

Vanqu1sh написа:Не знам как можеш да критикуваш пеенето на едни и в същото време да подкрепяш някой където не е изпял една песен :kuku:

Чудя се как не съм видял, тема още след първия пост , да ти кажа нещо което 500 пъти се натърти в шоуто - ТОВА Е Х ФАКТОР :idea: Търси се човек който да разпалва публиката , звезда иначе казано - машинка за пари . Наско е точно това ! Не може да пее - че кой му дреме ? Сега тоя стил музика е мега развит . Мен не ме кефи - какво значение има . Имало добри гласове - че то има поне 1000 човека САМО в БГ които могат да пеят . Мадона може ли да пее ? лейди гаРга може ли да пее ? Лил уейн,уиз калифа и тем подобни шимпанзета могат ли да пеят ? Предполагам вече ти се запълва картинката . Разбирам, че не те кефи тоя стил , ама чак да пускаш тема в БМВ форума заради възмущението си :kuku:
Лични мнения :

Иван Радуловски - перфектен артист , добър изпълнител - ще пробие това момче . Тъпото е че след силното му изпълнение на песента на юту , го забиха с малоумни песнички .

момчето (уж) с плочките - ще го забравят след месец ... те вече го забавиха .

Ана Мария - най-мощния глас , никакво присъствие на сцената , още е малка за звезда. Ако не се ориентира в друг тип песнички , ще бъде 55тия талант, който ще остане никому неизвестен.

Жана - не знам защо е тук . Нали е била на финал в дания - по колко пъти ще участва ? Ако това не се вземе предвид е победител . . . Което е малко тъпо, щото догодина пак да се яви , пак ли ще пее до финала ... А и тя не е ли нещо като професионален артист ?

Теодора и Нелина - слагам ги на едно, щото са еднакво зле . Нелина може да пее само праисторически баладки, другата тихичка , скромничка , грозничка - и 3ти път да се яви в шоуто, извън него няма да си намери място .

Таня - ей много ме кефи как пее тая . Дано не си остане по рок клубовете

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 14 Дек 2013, 13:20

acho.rs написа: Чудя се как не съм видял, тема още след първия пост , да ти кажа нещо което 500 пъти се натърти в шоуто - ТОВА Е Х ФАКТОР :idea: Търси се човек който да разпалва публиката , звезда иначе казано - машинка за пари . Наско е точно това ! Не може да пее - че кой му дреме ? Сега тоя стил музика е мега развит . Мен не ме кефи - какво значение има . Имало добри гласове - че то има поне 1000 човека САМО в БГ които могат да пеят . Мадона може ли да пее ? лейди гаРга може ли да пее ? Лил уейн,уиз калифа и тем подобни шимпанзета могат ли да пеят ? Предполагам вече ти се запълва картинката . Разбирам, че не те кефи тоя стил , ама чак да пускаш тема в БМВ форума заради възмущението си :kuku:

Каква машинка за пари е Наско колега ? Темата я пуснах защото ми се вижда супер лицемерна цялата тази работа. Гледат го като писано яйце и никой не смее да каже лоша дума за него. Моите гласови възможности не са по различни от на Наско. Да зема и аз догодина да купя 50 000 карти от Ментел и да взема да стана "Гласът на България", мога да ида на Евровизия или направо да спечеля Мис България :mhihi: То това момче ако пееше поне малко като Лил Уейн щях да съм ок да е в предаването. Ама той и да рапира не може. Сложили 3 момиченца на по 12 години с плакати и вече разпалва публиката. Като гледам колко яко го бутат след 2 седмици ще почнат да ми го пускат по радиото :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Дек 2013, 13:41

Аз на предната страница какво ви казах :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Успех на поп звездите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

PS Te баш певците не пеят на микрофон обичайно. :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 14 Дек 2013, 16:11

Vanqu1sh написа:
acho.rs написа: Чудя се как не съм видял, тема още след първия пост , да ти кажа нещо което 500 пъти се натърти в шоуто - ТОВА Е Х ФАКТОР :idea: Търси се човек който да разпалва публиката , звезда иначе казано - машинка за пари . Наско е точно това ! Не може да пее - че кой му дреме ? Сега тоя стил музика е мега развит . Мен не ме кефи - какво значение има . Имало добри гласове - че то има поне 1000 човека САМО в БГ които могат да пеят . Мадона може ли да пее ? лейди гаРга може ли да пее ? Лил уейн,уиз калифа и тем подобни шимпанзета могат ли да пеят ? Предполагам вече ти се запълва картинката . Разбирам, че не те кефи тоя стил , ама чак да пускаш тема в БМВ форума заради възмущението си :kuku:

Каква машинка за пари е Наско колега ? Темата я пуснах защото ми се вижда супер лицемерна цялата тази работа. Гледат го като писано яйце и никой не смее да каже лоша дума за него. Моите гласови възможности не са по различни от на Наско. Да зема и аз догодина да купя 50 000 карти от Ментел и да взема да стана "Гласът на България", мога да ида на Евровизия или направо да спечеля Мис България :mhihi: То това момче ако пееше поне малко като Лил Уейн щях да съм ок да е в предаването. Ама той и да рапира не може. Сложили 3 момиченца на по 12 години с плакати и вече разпалва публиката. Като гледам колко яко го бутат след 2 седмици ще почнат да ми го пускат по радиото :kuku:

Явно имаш някаква лична причини да плюеш по момчето :kuku: Кви 500000000 карти кви пет лева . ананаско изглежда добре , прави се (и изглежда) скромен , добре рапира - съставките са налице , рецептата е забъркана .
Успех на поп звездите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

PS Te баш певците не пеят на микрофон обичайно. :twisted:

кажи го на колегата дето е пуснал темата, че нещо се е вкарал във филма повече и от слави трифонов :mhihi:

ПС:къде са 15-16 годишните момичета ,дето пееха по-добре уитни хюстън от самата уитни хюстън . Дали някой от вас си ги спомня от гласа на българия и тн ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Дек 2013, 17:41

Нищо няма да обяснявам, гледайте си мега звездите. Те хората теоремата са я доказали преди хиляди години - Хляб и зрелища.
Блаженни са невежите :winky:

Мисля че автора ми беше писал ЛС с линк към някакъв такъв "певец"
Разберете едно - пеят тия дето не им трябва микрофон, акапелно. Има ли намесен тонрежисьор, и овцата може да пропее.
Останалото е "забавление" (загуба на време) за масата.

ПС Трябва да се поровя, но подобно мнение май ви пиша г/д всяка година.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 14 Дек 2013, 18:54

Е линка дето ти го дадох съм го постнал по назад в темата, и понеже разбрах че не го гледаш предаването, да ти кажа че това е въпросният Наско. Факт е че той и с тонрежисьор не е пропял :mhihi: Който не го може, не го може. Единствените причини поради който го плюя е че е невероятен бездарник, а всички го представят за мега талант. Абе може и моя телевизор да е развален и аз нещо да го чувам по друг начин :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 14 Дек 2013, 19:30

Vanqu1sh написа:Е линка дето ти го дадох съм го постнал по назад в темата, и понеже разбрах че не го гледаш предаването, да ти кажа че това е въпросният Наско. Факт е че той и с тонрежисьор не е пропял :mhihi: Който не го може, не го може. Единствените причини поради който го плюя е че е невероятен бездарник, а всички го представят за мега талант. Абе може и моя телевизор да е развален и аз нещо да го чувам по друг начин :dunno:

абе нети е развален телевизора,тоя наско си е бездарник аз на трезно пея по добре от него,каква публика какви фенове нали след 2 год нема да го знае никой ... изпълненията на Нелина и Теди бяха като на световно ниво спрямо тоя насран рапър

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 14 Дек 2013, 19:37

vanko 318i написа:... аз на трезно пея по добре от него...

ти да ме чуеш мен на пияно :mhihi:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 15 Дек 2013, 5:09

не го гледам това предаване и следя тази тема по задължение,
но предния ден съвсем случайно чух как пее тоя малчуган ииии
също като някои от вас смятам,че пеенето му не струва
ама грам :roll:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a

Мнение от The Heartlistener » 15 Дек 2013, 10:32

Като човек който се е занимавал с музика /казвам-музика, не чалга/, ще си позволя да изкажа мнение по въпроса.
Според мен проблемът не е в предаванията от рода на X-factor, не е в "побутването" на този или онзи напред, не е в откровените понякога манипулации, че някой бил свърхкадърен, роден за артист и т.н. шашми...Това го е имало и ще го има навсякъде, такъв е шоубизнеса...
Истинският проблем е какво се случва след това...Добре, някой печели, амбициите на този или онзи са постигнати, почва истинската "цедка" на доказването. Но поне неангажираната финансово муз.гилдия си е направила изводите кой има истински гласови данни, па макар и отлюспен доста по-рано от т.н. публика. Намират се доброжелатели, малко пари, младежа се вкарва в студио за запис на първа песен /сингъл :mhihi: /....И.....какво става?...
...Макар че момчето или момичето има страхотен глас, на бял свят се пръква някаква безхаберна, безлична, неангажиращо лековата песньовка в стил "и да я чуеш сто пъти пак нема да докачиш нищо". Следва безплоден напън за популяризиране на това творение по разните музикални канали, радия и т.н. В някое уредено участие ще се вмъкне изпяване на песньовката и младата "звезда" ще попелтечи какви грандиозни планове има за бъдещето си...Така...И нататък?...Хората /слушателите/ чакат музика, чакат песен, хит....нещо което да ги впечатли,разтърси, нещо което да си припяват още с първо слушане...Те са последната инстанция...и упорито не искат да им се натрисат безстилни бози, като им се вменява че това е каймака на музиката в БГ...
Та...опираме до същината - тоталнатата липса на композитори. Хората с мелодии в главите, силния гръб на певеца...Хората които сътворяват тоталния хит...А младото човече с гласа просто го изпява по най-добрия начин.
Според мен това е проблемът за "неслушаемост" на младите "звезди" у нас, СЕГА....През 90-те се сътвориха доста силни неща - и в рока и в поп-музиката...Това са и песните които останаха. Те се пеят и от хората родени по това време, децата ни.
А предаванията могат да ни лансират всичко, стига да има клакьори. ;)
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 15 Дек 2013, 13:19

The Heartlistener написа:Като човек който се е занимавал с музика /казвам-музика, не чалга/, ще си позволя да изкажа мнение по въпроса.
Според мен проблемът не е в предаванията от рода на X-factor, не е в "побутването" на този или онзи напред, не е в откровените понякога манипулации, че някой бил свърхкадърен, роден за артист и т.н. шашми...Това го е имало и ще го има навсякъде, такъв е шоубизнеса...
Истинският проблем е какво се случва след това...Добре, някой печели, амбициите на този или онзи са постигнати, почва истинската "цедка" на доказването. Но поне неангажираната финансово муз.гилдия си е направила изводите кой има истински гласови данни, па макар и отлюспен доста по-рано от т.н. публика. Намират се доброжелатели, малко пари, младежа се вкарва в студио за запис на първа песен /сингъл :mhihi: /....И.....какво става?...
...Макар че момчето или момичето има страхотен глас, на бял свят се пръква някаква безхаберна, безлична, неангажиращо лековата песньовка в стил "и да я чуеш сто пъти пак нема да докачиш нищо". Следва безплоден напън за популяризиране на това творение по разните музикални канали, радия и т.н. В някое уредено участие ще се вмъкне изпяване на песньовката и младата "звезда" ще попелтечи какви грандиозни планове има за бъдещето си...Така...И нататък?...Хората /слушателите/ чакат музика, чакат песен, хит....нещо което да ги впечатли,разтърси, нещо което да си припяват още с първо слушане...Те са последната инстанция...и упорито не искат да им се натрисат безстилни бози, като им се вменява че това е каймака на музиката в БГ...
Та...опираме до същината - тоталнатата липса на композитори. Хората с мелодии в главите, силния гръб на певеца...Хората които сътворяват тоталния хит...А младото човече с гласа просто го изпява по най-добрия начин.
Според мен това е проблемът за "неслушаемост" на младите "звезди" у нас, СЕГА....През 90-те се сътвориха доста силни неща - и в рока и в поп-музиката...Това са и песните които останаха. Те се пеят и от хората родени по това време, децата ни.
А предаванията могат да ни лансират всичко, стига да има клакьори. ;)

Много верни неща казваш, но от гледна точка на човек с музикална култура . В момента това което се слуша и продава е пълна пумия - уникално безлична поп-боза и негър-златен зъб-е*ач-карач-бияч хитове . Струва ми се че за популяризиране на подобни неща не трябва композитори а имидж мейкъри и медийни босове :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a

Мнение от The Heartlistener » 15 Дек 2013, 13:54

...Точно това имах предвид, но не искам да употребявам по-тежки изрази... Инфантилен междустилов миш-маш, безидейно полурапиране, полуприпяване на фона на ритъмбокс, .....както щеш го наричай...Истината е че заради упоритото лансиране на тези недомислици, т.н. млад певец си вкарва класически автогол и постепенно потъва в забвение, като човек който "толкова си може"... А хората мислещи музика постепенно се отказаха под натиска и се заеха с други дейности...
...В момента лансьорите се мъчат да ни убедят колко е важно да си "модернистичен" и колко абстрактна музикална мисъл трябва да притежаваш за да разбираш това "творчество". Е, аз не го разбирам... И не съм само аз, то е видно от това как се приема т.н. БГ музика сред масовата публика. А после някой "родолюбец" ще изплаче от екрана "Ама хора, слушайте българска музика, бе!"...Е, айде, искаме...
Но всеки е свободен да усеща нещата според собствения си мироглед :winky:. Светът е достатъчно голям.
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 15 Дек 2013, 16:25

Абсолютно съм съгласен с всичко казано от колегата The Heartlistener :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 15 Дек 2013, 20:29

acho.rs написа: Чудя се как не съм видял, тема още след първия пост , да ти кажа нещо което 500 пъти се натърти в шоуто - ТОВА Е Х ФАКТОР :idea:

Изненада :!: :!: :idea: :idea: - в България, Х-Факторът се нарича ПАРИ (или в случая - корупция). Съжалявам, но това момче, дори и да има някакъв талант, той очевидно не е достатъчен, и това може да усети всеки, който няма проблеми със слуха. Заслушай се в коментарите на журито, и ще разбереш, че той тенденциозно си е "побутван" напред. Дори във фейсбук-страницата на х-фактор имаше над 1000 коментара след като оставиха Наско на финала, 99% от които бяха, цитирам: :ranting:

Както се казва, каквато ни държавата, такъв ни и х-фактора. Съмнявам се да са толкова нагли, че да го оставят да спечели, но дори и факта, че този стигна до тук, си е жалък сам по себе си.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата