X-factor
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: X-factor
Останалите 2 изпълнения на Нелина и оназ кривоноската бяха в пъти по-добре от "рапирането" на Наско. А тея "уж" смаени погледи на журито незнам от какво са съпроводени .... пари
Верно момчето е малко още , доста труд полага , но според мен е грешно толкова много да му вдигат самочувствието.
За мен Жана е най-завършения певец от всички , Ана има нещо специфично във звученето , но има още какво да учи.

Верно момчето е малко още , доста труд полага , но според мен е грешно толкова много да му вдигат самочувствието.
За мен Жана е най-завършения певец от всички , Ана има нещо специфично във звученето , но има още какво да учи.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Vanqu1sh написа:Не знам как можеш да критикуваш пеенето на едни и в същото време да подкрепяш някой където не е изпял една песен
Чудя се как не съм видял, тема още след първия пост , да ти кажа нещо което 500 пъти се натърти в шоуто - ТОВА Е Х ФАКТОР

Лични мнения :
Иван Радуловски - перфектен артист , добър изпълнител - ще пробие това момче . Тъпото е че след силното му изпълнение на песента на юту , го забиха с малоумни песнички .
момчето (уж) с плочките - ще го забравят след месец ... те вече го забавиха .
Ана Мария - най-мощния глас , никакво присъствие на сцената , още е малка за звезда. Ако не се ориентира в друг тип песнички , ще бъде 55тия талант, който ще остане никому неизвестен.
Жана - не знам защо е тук . Нали е била на финал в дания - по колко пъти ще участва ? Ако това не се вземе предвид е победител . . . Което е малко тъпо, щото догодина пак да се яви , пак ли ще пее до финала ... А и тя не е ли нещо като професионален артист ?
Теодора и Нелина - слагам ги на едно, щото са еднакво зле . Нелина може да пее само праисторически баладки, другата тихичка , скромничка , грозничка - и 3ти път да се яви в шоуто, извън него няма да си намери място .
Таня - ей много ме кефи как пее тая . Дано не си остане по рок клубовете
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
acho.rs написа: Чудя се как не съм видял, тема още след първия пост , да ти кажа нещо което 500 пъти се натърти в шоуто - ТОВА Е Х ФАКТОРТърси се човек който да разпалва публиката , звезда иначе казано - машинка за пари . Наско е точно това ! Не може да пее - че кой му дреме ? Сега тоя стил музика е мега развит . Мен не ме кефи - какво значение има . Имало добри гласове - че то има поне 1000 човека САМО в БГ които могат да пеят . Мадона може ли да пее ? лейди гаРга може ли да пее ? Лил уейн,уиз калифа и тем подобни шимпанзета могат ли да пеят ? Предполагам вече ти се запълва картинката . Разбирам, че не те кефи тоя стил , ама чак да пускаш тема в БМВ форума заради възмущението си
![]()
Каква машинка за пари е Наско колега ? Темата я пуснах защото ми се вижда супер лицемерна цялата тази работа. Гледат го като писано яйце и никой не смее да каже лоша дума за него. Моите гласови възможности не са по различни от на Наско. Да зема и аз догодина да купя 50 000 карти от Ментел и да взема да стана "Гласът на България", мога да ида на Евровизия или направо да спечеля Мис България

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Аз на предната страница какво ви казах
Успех на поп звездите

PS Te баш певците не пеят на микрофон обичайно.

Успех на поп звездите

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Vanqu1sh написа:acho.rs написа: Чудя се как не съм видял, тема още след първия пост , да ти кажа нещо което 500 пъти се натърти в шоуто - ТОВА Е Х ФАКТОРТърси се човек който да разпалва публиката , звезда иначе казано - машинка за пари . Наско е точно това ! Не може да пее - че кой му дреме ? Сега тоя стил музика е мега развит . Мен не ме кефи - какво значение има . Имало добри гласове - че то има поне 1000 човека САМО в БГ които могат да пеят . Мадона може ли да пее ? лейди гаРга може ли да пее ? Лил уейн,уиз калифа и тем подобни шимпанзета могат ли да пеят ? Предполагам вече ти се запълва картинката . Разбирам, че не те кефи тоя стил , ама чак да пускаш тема в БМВ форума заради възмущението си
![]()
Каква машинка за пари е Наско колега ? Темата я пуснах защото ми се вижда супер лицемерна цялата тази работа. Гледат го като писано яйце и никой не смее да каже лоша дума за него. Моите гласови възможности не са по различни от на Наско. Да зема и аз догодина да купя 50 000 карти от Ментел и да взема да стана "Гласът на България", мога да ида на Евровизия или направо да спечеля Мис БългарияТо това момче ако пееше поне малко като Лил Уейн щях да съм ок да е в предаването. Ама той и да рапира не може. Сложили 3 момиченца на по 12 години с плакати и вече разпалва публиката. Като гледам колко яко го бутат след 2 седмици ще почнат да ми го пускат по радиото
Явно имаш някаква лична причини да плюеш по момчето

Успех на поп звездите![]()
![]()
кажи го на колегата дето е пуснал темата, че нещо се е вкарал във филма повече и от слави трифонов

ПС:къде са 15-16 годишните момичета ,дето пееха по-добре уитни хюстън от самата уитни хюстън . Дали някой от вас си ги спомня от гласа на българия и тн ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Нищо няма да обяснявам, гледайте си мега звездите. Те хората теоремата са я доказали преди хиляди години - Хляб и зрелища.
Блаженни са невежите
Мисля че автора ми беше писал ЛС с линк към някакъв такъв "певец"
Разберете едно - пеят тия дето не им трябва микрофон, акапелно. Има ли намесен тонрежисьор, и овцата може да пропее.
Останалото е "забавление" (загуба на време) за масата.
ПС Трябва да се поровя, но подобно мнение май ви пиша г/д всяка година.
Блаженни са невежите

Мисля че автора ми беше писал ЛС с линк към някакъв такъв "певец"
Разберете едно - пеят тия дето не им трябва микрофон, акапелно. Има ли намесен тонрежисьор, и овцата може да пропее.
Останалото е "забавление" (загуба на време) за масата.
ПС Трябва да се поровя, но подобно мнение май ви пиша г/д всяка година.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Е линка дето ти го дадох съм го постнал по назад в темата, и понеже разбрах че не го гледаш предаването, да ти кажа че това е въпросният Наско. Факт е че той и с тонрежисьор не е пропял
Който не го може, не го може. Единствените причини поради който го плюя е че е невероятен бездарник, а всички го представят за мега талант. Абе може и моя телевизор да е развален и аз нещо да го чувам по друг начин 

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
Vanqu1sh написа:Е линка дето ти го дадох съм го постнал по назад в темата, и понеже разбрах че не го гледаш предаването, да ти кажа че това е въпросният Наско. Факт е че той и с тонрежисьор не е пропялКойто не го може, не го може. Единствените причини поради който го плюя е че е невероятен бездарник, а всички го представят за мега талант. Абе може и моя телевизор да е развален и аз нещо да го чувам по друг начин
абе нети е развален телевизора,тоя наско си е бездарник аз на трезно пея по добре от него,каква публика какви фенове нали след 2 год нема да го знае никой ... изпълненията на Нелина и Теди бяха като на световно ниво спрямо тоя насран рапър
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
vanko 318i написа:... аз на трезно пея по добре от него...
ти да ме чуеш мен на пияно

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
не го гледам това предаване и следя тази тема по задължение,
но предния ден съвсем случайно чух как пее тоя малчуган ииии
също като някои от вас смятам,че пеенето му не струва
ама грам
но предния ден съвсем случайно чух как пее тоя малчуган ииии
също като някои от вас смятам,че пеенето му не струва
ама грам

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
Като човек който се е занимавал с музика /казвам-музика, не чалга/, ще си позволя да изкажа мнение по въпроса.
Според мен проблемът не е в предаванията от рода на X-factor, не е в "побутването" на този или онзи напред, не е в откровените понякога манипулации, че някой бил свърхкадърен, роден за артист и т.н. шашми...Това го е имало и ще го има навсякъде, такъв е шоубизнеса...
Истинският проблем е какво се случва след това...Добре, някой печели, амбициите на този или онзи са постигнати, почва истинската "цедка" на доказването. Но поне неангажираната финансово муз.гилдия си е направила изводите кой има истински гласови данни, па макар и отлюспен доста по-рано от т.н. публика. Намират се доброжелатели, малко пари, младежа се вкарва в студио за запис на първа песен /сингъл
/....И.....какво става?...
...Макар че момчето или момичето има страхотен глас, на бял свят се пръква някаква безхаберна, безлична, неангажиращо лековата песньовка в стил "и да я чуеш сто пъти пак нема да докачиш нищо". Следва безплоден напън за популяризиране на това творение по разните музикални канали, радия и т.н. В някое уредено участие ще се вмъкне изпяване на песньовката и младата "звезда" ще попелтечи какви грандиозни планове има за бъдещето си...Така...И нататък?...Хората /слушателите/ чакат музика, чакат песен, хит....нещо което да ги впечатли,разтърси, нещо което да си припяват още с първо слушане...Те са последната инстанция...и упорито не искат да им се натрисат безстилни бози, като им се вменява че това е каймака на музиката в БГ...
Та...опираме до същината - тоталнатата липса на композитори. Хората с мелодии в главите, силния гръб на певеца...Хората които сътворяват тоталния хит...А младото човече с гласа просто го изпява по най-добрия начин.
Според мен това е проблемът за "неслушаемост" на младите "звезди" у нас, СЕГА....През 90-те се сътвориха доста силни неща - и в рока и в поп-музиката...Това са и песните които останаха. Те се пеят и от хората родени по това време, децата ни.
А предаванията могат да ни лансират всичко, стига да има клакьори.
Според мен проблемът не е в предаванията от рода на X-factor, не е в "побутването" на този или онзи напред, не е в откровените понякога манипулации, че някой бил свърхкадърен, роден за артист и т.н. шашми...Това го е имало и ще го има навсякъде, такъв е шоубизнеса...
Истинският проблем е какво се случва след това...Добре, някой печели, амбициите на този или онзи са постигнати, почва истинската "цедка" на доказването. Но поне неангажираната финансово муз.гилдия си е направила изводите кой има истински гласови данни, па макар и отлюспен доста по-рано от т.н. публика. Намират се доброжелатели, малко пари, младежа се вкарва в студио за запис на първа песен /сингъл

...Макар че момчето или момичето има страхотен глас, на бял свят се пръква някаква безхаберна, безлична, неангажиращо лековата песньовка в стил "и да я чуеш сто пъти пак нема да докачиш нищо". Следва безплоден напън за популяризиране на това творение по разните музикални канали, радия и т.н. В някое уредено участие ще се вмъкне изпяване на песньовката и младата "звезда" ще попелтечи какви грандиозни планове има за бъдещето си...Така...И нататък?...Хората /слушателите/ чакат музика, чакат песен, хит....нещо което да ги впечатли,разтърси, нещо което да си припяват още с първо слушане...Те са последната инстанция...и упорито не искат да им се натрисат безстилни бози, като им се вменява че това е каймака на музиката в БГ...
Та...опираме до същината - тоталнатата липса на композитори. Хората с мелодии в главите, силния гръб на певеца...Хората които сътворяват тоталния хит...А младото човече с гласа просто го изпява по най-добрия начин.
Според мен това е проблемът за "неслушаемост" на младите "звезди" у нас, СЕГА....През 90-те се сътвориха доста силни неща - и в рока и в поп-музиката...Това са и песните които останаха. Те се пеят и от хората родени по това време, децата ни.

Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
The Heartlistener написа:Като човек който се е занимавал с музика /казвам-музика, не чалга/, ще си позволя да изкажа мнение по въпроса.
Истинският проблем е какво се случва след това...Добре, някой печели, амбициите на този или онзи са постигнати, почва истинската "цедка" на доказването. Но поне неангажираната финансово муз.гилдия си е направила изводите кой има истински гласови данни, па макар и отлюспен доста по-рано от т.н. публика. Намират се доброжелатели, малко пари, младежа се вкарва в студио за запис на първа песен /сингъл/....И.....какво става?...
Много верни неща казваш, но от гледна точка на човек с музикална култура . В момента това което се слуша и продава е пълна пумия - уникално безлична поп-боза и негър-златен зъб-е*ач-карач-бияч хитове . Струва ми се че за популяризиране на подобни неща не трябва композитори а имидж мейкъри и медийни босове

- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
...Точно това имах предвид, но не искам да употребявам по-тежки изрази... Инфантилен междустилов миш-маш, безидейно полурапиране, полуприпяване на фона на ритъмбокс, .....както щеш го наричай...Истината е че заради упоритото лансиране на тези недомислици, т.н. млад певец си вкарва класически автогол и постепенно потъва в забвение, като човек който "толкова си може"... А хората мислещи музика постепенно се отказаха под натиска и се заеха с други дейности...
...В момента лансьорите се мъчат да ни убедят колко е важно да си "модернистичен" и колко абстрактна музикална мисъл трябва да притежаваш за да разбираш това "творчество". Е, аз не го разбирам... И не съм само аз, то е видно от това как се приема т.н. БГ музика сред масовата публика. А после някой "родолюбец" ще изплаче от екрана "Ама хора, слушайте българска музика, бе!"...Е, айде, искаме...
Но всеки е свободен да усеща нещата според собствения си мироглед
. Светът е достатъчно голям.
...В момента лансьорите се мъчат да ни убедят колко е важно да си "модернистичен" и колко абстрактна музикална мисъл трябва да притежаваш за да разбираш това "творчество". Е, аз не го разбирам... И не съм само аз, то е видно от това как се приема т.н. БГ музика сред масовата публика. А после някой "родолюбец" ще изплаче от екрана "Ама хора, слушайте българска музика, бе!"...Е, айде, искаме...
Но всеки е свободен да усеща нещата според собствения си мироглед

Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Абсолютно съм съгласен с всичко казано от колегата The Heartlistener 

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
acho.rs написа: Чудя се как не съм видял, тема още след първия пост , да ти кажа нещо което 500 пъти се натърти в шоуто - ТОВА Е Х ФАКТОР![]()
Изненада

Както се казва, каквато ни държавата, такъв ни и х-фактора. Съмнявам се да са толкова нагли, че да го оставят да спечели, но дори и факта, че този стигна до тук, си е жалък сам по себе си.
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4