Какво бихте направили вие?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Re: Какво бихте направили вие?

Мнение от devent » 06 Дек 2013, 13:06

taratora написа:Te точно затова не се намесвам квото ще да става. Отделно, че може да е скалъпена сценка, целяща да те ограбят или приспят и отвлекат за органи например. Отминавам с 300. И на 112 не бих звъннал, щото ще е детска игра да те намерят кой си, какъв си. Сори, ама тва си е истината. Късмет им желая на всички бойсакути, къде са категорични, че ще се намесят :mhihi:

:lol: :lol:
Колега, кажи сериозно, че ще подминеш ситуацията защото ще те отвлекат за органи??

Ако искаха да ме отвличат и съм им пикантен(и без това не пия и не пуша, май съм перфектен), много по-лесно ще им е да ме причакат във входа на блока, в който живее приятелката ми, където лампа не е светвала от години и да ме цапнат с нещо по главата, даже няма да разбера от къде ми е дошло, вместо да ме упояват и отвличат на публична спирка през деня пред погледите на десетки хора.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 06 Дек 2013, 13:12

Първо клипа наистина е много нагласен, ето ви един доста по реален.

А в тази ситуация какво бихте направили, ако сте случаен пътник в метрото ;)

Аз съм на принципа всеки сам да се оправя, щото като се намесиш, шанса да помогнеш е около 10%, а да пострадаш и да влошиш ситуацията - 90% - и за себе си и за околните. Плюс това във форума, колкото и да сте нинджи, в реална ситуация сработват инстинктите за самосъхранение и човек започва да се прави на ударен и да гледа в обратна посока ;). Изключвам варианта с алкохола, щото тогава всички ставаме безсмъртни нинджи, ама в такава ситуация е много трудно да прецениш кой е добър и кой лош и само повече може да сговнясаш нещата :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 06 Дек 2013, 13:17

drago_pavlov написа:
taratora написа:A как мислиш действа мафията за органи,

:shock: :shock: :shock:
Наистина трябва да спреш с филмите...

Може и да действа така, ама в Азия или Африка...

Викаш в България и Европа като цяло няма отвличания за органи и няма безследно изчезнали хора, а? :clap:

devent написа:....много по-лесно ще им е да ме причакат във входа на блока, в който живее приятелката ми, където лампа не е светвала от години и да ме цапнат с нещо по главата, даже няма да разбера от къде ми е дошло...

Е дай адреса па може нещо да измислят хората :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 06 Дек 2013, 13:33

larbi написа:Викаш в България и Европа като цяло няма отвличания за органи и няма безследно изчезнали хора, а? :clap:

Като цяло има, но ги отвличат извънземните, я за да им боднат някой имплант, я за да правят генни модификации :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Дек 2013, 13:35

Ето друг пример.. Тук, поне повече хора се намесиха.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 06 Дек 2013, 13:48

drago_pavlov написа:
larbi написа:Викаш в България и Европа като цяло няма отвличания за органи и няма безследно изчезнали хора, а? :clap:

Като цяло има, но ги отвличат извънземните, я за да им боднат някой имплант, я за да правят генни модификации :mhihi:

Имаш ли доказателства? :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 06 Дек 2013, 14:05

larbi написа:
drago_pavlov написа:

Имаш ли доказателства? :kuku:

Аз не, но ти имаш - твое беше твърдението, че хората са генно модифицирани (от извънземни) маймуни. А другия капацитет wolf4 беше пускал клипчета как се вади имплант поставен от извънземни :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 06 Дек 2013, 14:21

devent написа::lol: :lol:
Колега, кажи сериозно, че ще подминеш ситуацията защото ще те отвлекат за органи??

Знаех си, че за това най-много ще се заядете :mhihi: Разбрахте ме какво искам да кажа по принцип, тва с органите беше един от многото примери просто, не се правете на ударени с'я :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Дек 2013, 14:48

Наистина трябва МНОГО добре да прецениш ситуацията преди да се намесиш. Скоро едно лапе направо виждах къв шамар изяжда по врата :mhihi: , обаче навреме прецених, че се лигавят :lol: Като се замисля... винаги са били цели футболни агитки, когато съм виждал така по-сериозно :mhihi: Единия път биеха всичките мангали в Градската градина в Пловдив и направо им се кефех :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П. Пак осрахте темата с простотии за извънземни :lol:
Изображение

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 06 Дек 2013, 14:53

От всички случаи на които съм попадал досега през живота си едно е сигурно-при вида на нож в ръка над половината от ''героите'' са дотам.При огнестрелно оръжие съм виждал мъж планина от мускули с извинение да се напикае въпреки, че заплахата не беше насочена пряко в неговата посока.
Гледката на цвъртяща кръв от човешко тяло не понася на повечето и най-заклети смелчаци и културисти във фитнес залата.Урбанистичния начин на живот е довел до там, че едно градско чедо няма да понесе и заколването на една кокошка,камо ли на цяло прасе ,а има хора с цяла фотосесия във фейсовете си след поредния прасешки касаплък :mhihi:
Разбира се,не ми пречи с удоволствие да чета мнения изпълнени със смелост и храброст.Поне желание имате,ако не друго и се молете да не попадате в реална обстановка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от joreto007 » 06 Дек 2013, 15:42

Аз ще разкажа една случка. Прибираме се от дискотека на морето приятно почерпени :) , та какво да видиш срещу нас 3 мом4ета си вървят и зад тях още 5тима ние бяхме 3 . Виждаме ,че тия петимата се заяждат с другите момчета и 2 ма им налитат с плесници . Трите момчета нищо не правеха явно се бяха стреснали . От там последва нахлуване на моята дружинка с плесници и шутове понабихме ги и като се огледахме тия 3 мата ги нямаше вече . Та бих казал ,че бих реагирал каквото да става .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 06 Дек 2013, 16:15

rosendaal написа:От всички случаи на които съм попадал досега през живота си едно е сигурно-при вида на нож в ръка над половината от ''героите'' са дотам.При огнестрелно оръжие съм виждал мъж планина от мускули с извинение да се напикае въпреки, че заплахата не беше насочена пряко в неговата посока.

Аз пък съм виждал как човек, извадил нож, припада след 5 секудни от тупаница в зъбите... Виждал съм и как човек с брадва след 1 час го откарват с линейка... Въобще много интересни неща можеха да се видят едно време в селските дискотеки :mhihi:
Та всеки си намира майстора ми е мисълта.

В повечето случаи, нинджите дето вадят ножовете са сополиви льольовци, дето без нож са по-ниски от тревата и си мислят че ножа ги прави големи мъже. Успеваемостта им е съмнителна и то само срещу подобни на тях, за съжаление последствията понякога са фатални. В повечето случай обаче ядат бой и то два пъти повече, отколкото ако не бяха вадили нож...

П.П.: Да поясня, че само съм бил свидетел на подобни случки, не участник.

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 06 Дек 2013, 16:36

Моооже.Аз 3 години бях персонална охрана,включая и на лица с ограничена подвижност.
толкова можах да изкарам само,а и достатъчно неща видях.
Та по въпроса-има си органи за целта или оторизирани лица.Има си спешни телефони-звъннете на тях.Изключвайки насилие над клошари,деца и животни,всичко друго е на битова или хулиганска основа-да се оправят.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 06 Дек 2013, 16:37

drago_pavlov написа:
В повечето случаи, нинджите дето вадят ножовете са сополиви льольовци, дето без нож са по-ниски от тревата и си мислят че ножа ги прави големи мъже. Успеваемостта им е съмнителна и то само срещу подобни на тях, за съжаление последствията понякога са фатални. В повечето случай обаче ядат бой и то два пъти повече, отколкото ако не бяха вадили нож...

П.П.: Да поясня, че само съм бил свидетел на подобни случки, не участник.

Точно льольовци са били тия дето са вадили нож с идеята да всеят респект. Тотална грешка! Има едно правило и то гласи, че пистолет и нож се вадят само ако ще се използват. В останалите случай не 2 ами 20 пъти повече бой ще яде човек.

rosendaal написа:Изключвайки насилие над клошари,деца и животни,всичко друго е на битова или хулиганска основа-да се оправят.

Именно! Да се оправят! На мене ми дойде акъла в главата по трудния начин и за тва сега не бих се намесил ако не е животинче. До преди 2-3 години и аз бях тръгнал да оправям света, то не беше навиране в работата на хората що се бият, що се карат, що един какво си... После винаги излизам виновен. Повече не мерси. В тоя ред на мисли разбирам повечето които казват, че ще се правят на спасители в ръжта.
Има и друг момент - гледате, че някой го тозмозят и решавате "че са ви в категорията" (Хайде не си кривете душата в повечето случай се намесвате щото се чувствате 30-60 килограма повече и съответно големи бабанки, а тормозещия изглежда под вас :mhihi: ) обаче оня или вади нещо остро и ви пробива далака примерно или след време ви хваща неподготвени "ае ти кво се напрай на герой оня път, ся падна ли ми е супермен" тогава кво прайм? Колко случай има на нинджи като оня багата супер боец и после едвам оживя щото не е могъл да направи могъщия суперменски токат в зъбите :mhihi: Супер-герои има само във филмите и каквото и да стане, те накрая на филми са живи, ама в реалния живот те карат или в Пирогов или на Малашевци...
Последна промяна Larbi на 06 Дек 2013, 17:01, променена общо 2 пъти
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 06 Дек 2013, 16:39

И този, който ще се бие откъде да знае този, който е извадил нож и пистолет колко акъл има в главата и дали няма да ги използва ? Всичко опира до психика и на 2-те страни...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата