Какво бихте направили вие?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Re: Какво бихте направили вие?
taratora написа:Te точно затова не се намесвам квото ще да става. Отделно, че може да е скалъпена сценка, целяща да те ограбят или приспят и отвлекат за органи например. Отминавам с 300. И на 112 не бих звъннал, щото ще е детска игра да те намерят кой си, какъв си. Сори, ама тва си е истината. Късмет им желая на всички бойсакути, къде са категорични, че ще се намесят

Колега, кажи сериозно, че ще подминеш ситуацията защото ще те отвлекат за органи??
Ако искаха да ме отвличат и съм им пикантен(и без това не пия и не пуша, май съм перфектен), много по-лесно ще им е да ме причакат във входа на блока, в който живее приятелката ми, където лампа не е светвала от години и да ме цапнат с нещо по главата, даже няма да разбера от къде ми е дошло, вместо да ме упояват и отвличат на публична спирка през деня пред погледите на десетки хора.
Първо клипа наистина е много нагласен, ето ви един доста по реален.
А в тази ситуация какво бихте направили, ако сте случаен пътник в метрото
Аз съм на принципа всеки сам да се оправя, щото като се намесиш, шанса да помогнеш е около 10%, а да пострадаш и да влошиш ситуацията - 90% - и за себе си и за околните. Плюс това във форума, колкото и да сте нинджи, в реална ситуация сработват инстинктите за самосъхранение и човек започва да се прави на ударен и да гледа в обратна посока
. Изключвам варианта с алкохола, щото тогава всички ставаме безсмъртни нинджи, ама в такава ситуация е много трудно да прецениш кой е добър и кой лош и само повече може да сговнясаш нещата 
А в тази ситуация какво бихте направили, ако сте случаен пътник в метрото

Аз съм на принципа всеки сам да се оправя, щото като се намесиш, шанса да помогнеш е около 10%, а да пострадаш и да влошиш ситуацията - 90% - и за себе си и за околните. Плюс това във форума, колкото и да сте нинджи, в реална ситуация сработват инстинктите за самосъхранение и човек започва да се прави на ударен и да гледа в обратна посока

Не Мы такие, Жизнь такая
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
drago_pavlov написа:taratora написа:A как мислиш действа мафията за органи,
![]()
![]()
![]()
Наистина трябва да спреш с филмите...
Може и да действа така, ама в Азия или Африка...
Викаш в България и Европа като цяло няма отвличания за органи и няма безследно изчезнали хора, а?

devent написа:....много по-лесно ще им е да ме причакат във входа на блока, в който живее приятелката ми, където лампа не е светвала от години и да ме цапнат с нещо по главата, даже няма да разбера от къде ми е дошло...
Е дай адреса па може нещо да измислят хората

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
larbi написа:Викаш в България и Европа като цяло няма отвличания за органи и няма безследно изчезнали хора, а?
Като цяло има, но ги отвличат извънземните, я за да им боднат някой имплант, я за да правят генни модификации

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ето друг пример.. Тук, поне повече хора се намесиха.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Larbi
- Потребител
-
drago_pavlov написа:larbi написа:Викаш в България и Европа като цяло няма отвличания за органи и няма безследно изчезнали хора, а?
Като цяло има, но ги отвличат извънземните, я за да им боднат някой имплант, я за да правят генни модификации
Имаш ли доказателства?

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
larbi написа:drago_pavlov написа:larbi написа:Викаш в България и Европа като цяло няма отвличания за органи и няма безследно изчезнали хора, а?
Имаш ли доказателства?
Аз не, но ти имаш - твое беше твърдението, че хората са генно модифицирани (от извънземни) маймуни. А другия капацитет wolf4 беше пускал клипчета как се вади имплант поставен от извънземни

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
devent написа::lol:![]()
Колега, кажи сериозно, че ще подминеш ситуацията защото ще те отвлекат за органи??
Знаех си, че за това най-много ще се заядете

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Наистина трябва МНОГО добре да прецениш ситуацията преди да се намесиш. Скоро едно лапе направо виждах къв шамар изяжда по врата
, обаче навреме прецених, че се лигавят
Като се замисля... винаги са били цели футболни агитки, когато съм виждал така по-сериозно
Единия път биеха всичките мангали в Градската градина в Пловдив и направо им се кефех

П.П. Пак осрахте темата с простотии за извънземни

П.П. Пак осрахте темата с простотии за извънземни

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
От всички случаи на които съм попадал досега през живота си едно е сигурно-при вида на нож в ръка над половината от ''героите'' са дотам.При огнестрелно оръжие съм виждал мъж планина от мускули с извинение да се напикае въпреки, че заплахата не беше насочена пряко в неговата посока.
Гледката на цвъртяща кръв от човешко тяло не понася на повечето и най-заклети смелчаци и културисти във фитнес залата.Урбанистичния начин на живот е довел до там, че едно градско чедо няма да понесе и заколването на една кокошка,камо ли на цяло прасе ,а има хора с цяла фотосесия във фейсовете си след поредния прасешки касаплък
Разбира се,не ми пречи с удоволствие да чета мнения изпълнени със смелост и храброст.Поне желание имате,ако не друго и се молете да не попадате в реална обстановка.
Гледката на цвъртяща кръв от човешко тяло не понася на повечето и най-заклети смелчаци и културисти във фитнес залата.Урбанистичния начин на живот е довел до там, че едно градско чедо няма да понесе и заколването на една кокошка,камо ли на цяло прасе ,а има хора с цяла фотосесия във фейсовете си след поредния прасешки касаплък

Разбира се,не ми пречи с удоволствие да чета мнения изпълнени със смелост и храброст.Поне желание имате,ако не друго и се молете да не попадате в реална обстановка.
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
Аз ще разкажа една случка. Прибираме се от дискотека на морето приятно почерпени
, та какво да видиш срещу нас 3 мом4ета си вървят и зад тях още 5тима ние бяхме 3 . Виждаме ,че тия петимата се заяждат с другите момчета и 2 ма им налитат с плесници . Трите момчета нищо не правеха явно се бяха стреснали . От там последва нахлуване на моята дружинка с плесници и шутове понабихме ги и като се огледахме тия 3 мата ги нямаше вече . Та бих казал ,че бих реагирал каквото да става .

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
rosendaal написа:От всички случаи на които съм попадал досега през живота си едно е сигурно-при вида на нож в ръка над половината от ''героите'' са дотам.При огнестрелно оръжие съм виждал мъж планина от мускули с извинение да се напикае въпреки, че заплахата не беше насочена пряко в неговата посока.
Аз пък съм виждал как човек, извадил нож, припада след 5 секудни от тупаница в зъбите... Виждал съм и как човек с брадва след 1 час го откарват с линейка... Въобще много интересни неща можеха да се видят едно време в селските дискотеки

Та всеки си намира майстора ми е мисълта.
В повечето случаи, нинджите дето вадят ножовете са сополиви льольовци, дето без нож са по-ниски от тревата и си мислят че ножа ги прави големи мъже. Успеваемостта им е съмнителна и то само срещу подобни на тях, за съжаление последствията понякога са фатални. В повечето случай обаче ядат бой и то два пъти повече, отколкото ако не бяха вадили нож...
П.П.: Да поясня, че само съм бил свидетел на подобни случки, не участник.
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Моооже.Аз 3 години бях персонална охрана,включая и на лица с ограничена подвижност.
толкова можах да изкарам само,а и достатъчно неща видях.
Та по въпроса-има си органи за целта или оторизирани лица.Има си спешни телефони-звъннете на тях.Изключвайки насилие над клошари,деца и животни,всичко друго е на битова или хулиганска основа-да се оправят.
толкова можах да изкарам само,а и достатъчно неща видях.
Та по въпроса-има си органи за целта или оторизирани лица.Има си спешни телефони-звъннете на тях.Изключвайки насилие над клошари,деца и животни,всичко друго е на битова или хулиганска основа-да се оправят.
- Larbi
- Потребител
-
drago_pavlov написа:
В повечето случаи, нинджите дето вадят ножовете са сополиви льольовци, дето без нож са по-ниски от тревата и си мислят че ножа ги прави големи мъже. Успеваемостта им е съмнителна и то само срещу подобни на тях, за съжаление последствията понякога са фатални. В повечето случай обаче ядат бой и то два пъти повече, отколкото ако не бяха вадили нож...
П.П.: Да поясня, че само съм бил свидетел на подобни случки, не участник.
Точно льольовци са били тия дето са вадили нож с идеята да всеят респект. Тотална грешка! Има едно правило и то гласи, че пистолет и нож се вадят само ако ще се използват. В останалите случай не 2 ами 20 пъти повече бой ще яде човек.
rosendaal написа:Изключвайки насилие над клошари,деца и животни,всичко друго е на битова или хулиганска основа-да се оправят.
Именно! Да се оправят! На мене ми дойде акъла в главата по трудния начин и за тва сега не бих се намесил ако не е животинче. До преди 2-3 години и аз бях тръгнал да оправям света, то не беше навиране в работата на хората що се бият, що се карат, що един какво си... После винаги излизам виновен. Повече не мерси. В тоя ред на мисли разбирам повечето които казват, че ще се правят на спасители в ръжта.
Има и друг момент - гледате, че някой го тозмозят и решавате "че са ви в категорията" (Хайде не си кривете душата в повечето случай се намесвате щото се чувствате 30-60 килограма повече и съответно големи бабанки, а тормозещия изглежда под вас

Последна промяна Larbi на 06 Дек 2013, 17:01, променена общо 2 пъти
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
И този, който ще се бие откъде да знае този, който е извадил нож и пистолет колко акъл има в главата и дали няма да ги използва ? Всичко опира до психика и на 2-те страни...

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4