Четирима с БМВ - на място...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Re: Четирима с БМВ - на място...

Мнение от shark1986 » 11 Дек 2013, 13:53

Няма какво толкова да го мислите.!Виновника е задкормилното устройство и убиец на тримата пътника!Е от такива като тоя където баща му е купил на синчето си мощен автомобил за да се фука пред момиченца са загинали не малко хора. :ranting:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 11 Дек 2013, 14:35

Мир на праха...
А "критиците" от темата няма да обсъждам... :censored:

П.П Съмнявам се да е М5 както някой каза,защото джантите ми се виждат малки...но това няма никакво значение вече...
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 11 Дек 2013, 14:58

Адмирации за притеклите се на помощ-браво хора :bowdown: :bowdown: ,това се случва все по рядко.
Завчера гледах скрита камера постановка-контролирано пресъздаваха запалване на автомобил в движение за да видят колко ще се притекат на помощ-познайте :|
За съжаление по този случай всички са се удавили ,а не са загинали от удара-много неприятно.
Браво за адекватната намеса и от страна на стопанисващите съоръжението институции -били са отворени шлюзовете за да спадне нивото на водата но уви................
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 11 Дек 2013, 16:12

Водеща кола (да се направиш на тия зад тебе), жени в колата (няма проблеми, ти си Фетел), 8-ми декември в допълнение... истината е, че сигурно 90 процента от форума на 21-22 са/сме ги правили такива в даден момент, с пренебрежение за цената, а тя независимо в е30 или е60 може да е жестока. Снощи като прочетох за инцидента, особено от разказа на очевидеца изтръпнах все едно съм бил там. На тая възраст не можеш или просто откaзваш да осъзнаеш, че когато возиш пълна кола в повечето случаи това е най-близкото ти обкръжение и те всички в тоя момент индиректно разчитат на теб и е безумие да ги предаваш за пет минути слава на "рацер". RIP
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Дек 2013, 16:25

Кво като е М5 и е мощна... То и с 1,1 двигател могат да се утрепят :dunno: Бързата кола може и бавно. А и не е било много почистено, защото както споменах вече 30мин. преди това минавах от там (и аз слизах от празнуване на 8-ми декември) и имаше какво да се желае, а снеговалежа се засилваше. Точно на излизане от Пампорово беше ужас. Буквално се търкаляше в сняг/киша. С 20-30км/ч се караше. Не беше и единствената катастрофа. Аз видях 3, докато стигнем Пловдив. :dunno: Просто тази е по-тежка със смъртни случаи. През целия път се нагледах на изпреварвания на "тъмно", засичания, скачания на спирачки и т.н. Включително и един селянин даде газ, когато тръгнахме да го изпреварваме... Да, мантинелите и по-добрата поддръжка на пътя много биха подпомогнали, но основната причина са задкормилните устройства.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Дек 2013, 16:59

drago_pavlov написа:Ясно е, че вината е на задкормилното устройство, но типично по нашенски държавата ни е виновна за абсолютно всичко...

класическа ситуация. Мацки на задната седалка, мощна кола, вероятно недоспал след купона, рискови условия за неопитен шофьор, кой знае с кви гуми е бил....резултата е налице. Мир на праха им!
Това че са загинали обаче, не означава че не можем да извадим поуките от ситуацията и да не критикуваме тези които са същите като този млад шофьор просто не са се блъснали още. Миналата година се прибирахме след 8-ми по същия път и тогава нямаше абсолютно никъде мантинели. Мога да ви кажа че нямаше БМВ/по-ново алУди/мерц, които да караха нормално. То не бяха засичания, рискови изпреварвания и т.н. Просто няма КОНТРОЛ това е. След такъв празник по пътя до магистралите трябва да има през няколко км патрулки докато се научи тоя овчи народ. :banghead:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Дек 2013, 17:12

Не е така. Бая време се движихме зад едно Ауди РС5. Човека си чакаше права с видимост, нищо че има 400-500 коня под капака. После направо заора асфалта на изпреварването де :mhihi: , но доста други "шофьори", които "познават пътя" с разни бегачки по 90 коня правеха баси изпреварванията :banghead: Най-много простотии лично видях от СМ регистрации. А за контрола... наистина очаквах да има много патрулки, да проверяват за алкохол и т.н., ама нищо. То като пиеш до 5ч. сутринта, не е много умно в 11 да тръгнете да слизате в кофти условия.

П.П. Колега, някъде по статиите си пишеше, че колата е била с нови гуми, подарени от баща му.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535d
Мечтае да кара: F90 M5

Мнение от enerdjy » 11 Дек 2013, 17:17

След като не познавате момчето, защо говорите така за него ?? Без да имате каквато и да е информация за него.Може пък да е бил свястно момче, просто е имало да стане...Мир на праха му и на останалите в колата.Не е хубаво така да нападате момчето, аз съм на 18 имам книжка от 4-5 месеца.И на мен баща ми ми подари BMW, но когато ходихме с момичета да празнуваме винаги съм карал съобразително и не съм се фукал пред тях.Вярно е, имало е ситуации, в които искам да се изфукам но гледам да се спирам и да внимавам в пътя, защото после последствията са големи..
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Дек 2013, 17:24

enerdjy написа:След като не познавате момчето, защо говорите така за него ?? Без да имате каквато и да е информация за него.Може пък да е бил свястно момче, просто е имало да стане...

Никой не казва, че момчето не е свястно... Просто постъпката му е била тъпанарска - такива постъпки правят и свястните момчета.
Когато завърших гимназия, един познат от съседната Математическа гимназия, се утрепа с мотор. И той беше свястно момче - пълен отличник по диплома и на кандидат студентските, много приятен човек, точен отвсякъде. Заради многото 6-тици, лятото му купиха мотор техните, и след 2 месеца се утрепа - говореше се че се е блъснал с 160 км/ч, и това в града. Типичен пример за олигофренска постъпка от свястно момче...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 11 Дек 2013, 17:33

Замислите се че на всеки един от нас не се знае кога ще напише последното си мнение в форума.. ;)
Изображение
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 11 Дек 2013, 17:39

boksioraE39 написа:Замислите се че на всеки един от нас не се знае кога ще напише последното си мнение в форума.. ;)

Аз съм се замисляла ... ако се закрие форума, иначе и от горе и от долу пак ше ви тормозя :mhihi: :ok:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Дек 2013, 17:51

boksioraE39 написа:Замислите се че на всеки един от нас не се знае кога ще напише последното си мнение в форума.. ;)

Е затова казвам, че и на свестните се случва...
Cпомням си преди 4-5 години една сграда на Алабин се срина върху паркирана кола и уби момичето, което е било вътре...
Никой не е застрахован...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 11 Дек 2013, 17:55

drago_pavlov написа:

Е затова казвам, че и на свестните се случва...
Cпомням си преди 4-5 години една сграда на Алабин се срина върху паркирана кола и уби момичето, което е било вътре...
Никой не е застрахован...

Офф:
Момичетата бяха две,познат купи размазаната кола...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 11 Дек 2013, 23:12

Бог да ги прости. :cry:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 12 Дек 2013, 12:17

Ivo_Borisov написа:Наистина на много места няма мантинели. Даже нагоре преди Чепеларе има остри завои а мантинелата липсва, надолу пропаст. Но пътя е в ремонт, изгражда се трасето и се поставят нови мантинели. Друг е въпроса че не трябва да ги оставят така без нищо.

може ли да покажете мястото на гугъл стрийт вю :idea: :arrow:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата