Видео проектор.
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Видео проектор.
Почвате да се изхвърляте ми се струва
Темата беше за друго!

Темата беше за друго!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Вече ме комплексирахте тотално. Верно ли имате такива апаратури вкъщи, защото аз имам някакъв ресивър Ямаха за нема и 800 кинта с колони Джамо, предполагам най-ниския клас, защото са ми подарък, некакъв умрел проектор, некакъв краден от Италия екран, където изобщо никой не го знае какъв е и това ми е.
И най-трагичното е че страшно много ме кефи и звука и образа и всичко.

bum_bum написа:Добрия звук е доста субективно понятие и ...
Започва с качественият източник- всичко друго е подробности и зависи от парите в джоба.
Но определено 1000лв. и "добро озвучаване" трудно вървят заедно- освен ако не купуваш втора ръка ресийвър + порядъчни колони. Дори и тогава за под 1300лв. ще е трудно и с компромиси. За нови от магазина- от едно 3к нагоре. и таван на сумата НЯМА...
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
ukelichko написа:Вече ме комплексирахте тотално. Верно ли имате такива апаратури вкъщи, защото аз имам някакъв ресивър Ямаха за нема и 800 кинта с колони Джамо, предполагам най-ниския клас, защото са ми подарък, некакъв умрел проектор, некакъв краден от Италия екран, където изобщо никой не го знае какъв е и това ми е.
Спокойно, и аз съм със същия сетъп

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е, Таной престиж предполагам никой от нас няма
Аз имам Кантон Хроно СЛС, кажи-речи приличен клас колони и висок клас за 2013-та година рисивър на Денон. Акустиката ми обаче клони към нулата заради огромното помещение и неправилната му форма в което са та в общи линии опропастявам малко цялата работа.
Живот и здраве като се позамогна ще ги сменя с Piega и рисивър Arcam.
Важно е да те кефи. Мен ми се струва, че имам баси музиката пък на някой разбирач ще каже че е пълго говно и така..

Живот и здраве като се позамогна ще ги сменя с Piega и рисивър Arcam.

Важно е да те кефи. Мен ми се струва, че имам баси музиката пък на някой разбирач ще каже че е пълго говно и така..
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Maverick_VS написа:За мен марката за проектор е една и тя е Epson, ама пък цените на хубавите им модели са си...мамси джейс.... Виж този модел - Epson PowerLite Home Cinema 2030, е на малко по-прилична цена, но дано не е за сметка на качеството. Иначе да използваш проектор вместо ТВ /в смисъл на нон стоп гледане на всичко, а не само на мачове примерно/ е малко, как да кажа, пресилено - един 55-60 инчов телевизор е доста по-добра инвестиция
. За мен проектора си е само за домашно кино и за филмови маниаци
Мерси за инфото, по принцип телевизора изпитана работа, ама като отидеш на размери 60 инча нагоре и като чели дори и скъпия проектор става добра алтернатива.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Kaто сме почнали и малко виш пилотаж....
http://www.christiedigital.com/en-us/business/products/projectors/pages/default.aspx

http://www.christiedigital.com/en-us/business/products/projectors/pages/default.aspx
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Като сме почнали, ето едно сравнение между ДЛП и 3 ЛСД прожектори. Ако разбирате руски.
http://www.youtube.com/watch?v=v4hBs297qWI
http://www.youtube.com/watch?v=iPBYA4qS3eg тук вижте края на клипа
http://www.youtube.com/watch?v=v4hBs297qWI
http://www.youtube.com/watch?v=iPBYA4qS3eg тук вижте края на клипа
Tи се набута сега по тънката "роднинска" лайсна с не FHD проектор за 1800лв. и се опитваш да убедиш аудиторията как си ударил "джакпота"(в преносен смисъл) с тая LCD шитня ли 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Кината са с DLP както писах по-рано... какво има повече да коментираме
Съмнявам се, че в България са по-различни.
Това интро трябва да ви е познато.

Това интро трябва да ви е познато.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе то хубаво си ги говорим тука,ама мене по ме притеснява това че трябва да се купуват лампи по на често ако го ползваме и за телевизор....а там идва малко дебелинаааа 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
taratora написа:Tи се набута сега по тънката "роднинска" лайсна с не FHD проектор за 1800лв. и се опитваш да убедиш аудиторията как си ударил "джакпота"(в преносен смисъл) с тая LCD шитня ли
Не просто пуснах две клипчета. Намерих и едно защо ДЛП е по-добро за домашно кино, но при толкова разбирачи не е нужно да го пускам. Тука освен АЛКС дето даде една препратка към един сайт, все конструктивни мнения прочетох. Иначе съм се преебал откакто съм се родил. Дееба и шибания ми късмет, че се не родих нинджа, с много пари, марков отсекъде. Щях да си шибам Летисия Каста, да си карам Ферарито в Калифорния, да си купувам колони за домашното аудио по 36 бона, часовници по 80 бимбирици в евра, да пребивам по 10 въоръжени бандита с голи ръце и от време на време да печеля по някоя нобелова награда по ядрена физика. Сега е времето да обясня номера "едно приятелче има..." Малко ми прилича на оная история, където едно циганче чуло, че било много хубаво да се ядат кебапчета....Та аз съм се преебал, айде снимайте вашите домашни кина, да изплакнем очите.
ПС. Не че има връзка с темата, но резачката ми е професионален Щил с професионална твърдосплавна верига и струва повече от проектора

ПС
И сега ще се почне едно храннееее.....

Sent from...космоса от кораба майка.....

Последна промяна ukelichko на 05 Яну 2014, 22:19, променена общо 1 път
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
ukelichko написа:taratora написа:Tи се набута сега по тънката "роднинска" лайсна с не FHD проектор за 1800лв. и се опитваш да убедиш аудиторията как си ударил "джакпота"(в преносен смисъл) с тая LCD шитня ли
Не просто пуснах две клипчета. Намерих и едно защо ДЛП е по-добро за домашно кино, но при толкова разбирачи не е нужно да го пускам. Тука освен АЛКС дето даде една препратка към един сайт, все конструктивни мнения прочетох. Иначе съм се преебал откакто съм се родил. Дееба и шибания ми късмет, че се не родих нинджа, с много пари, марков отсекъде. Щях да си шибам Летисия Каста, да си карам Ферарито в Калифорния, да си купувам колони за домашното аудио по 36 бона, часовници по 80 бимбирици в евра, да пребивам по 10 въоръжени бандита с голи ръце и от време на време да печеля по някоя нобелова награда по ядрена физика. Сега е времето да обясня номера "едно приятелче има..." Малко ми прилича на оная история, където едно циганче чуло, че било много хубаво да се ядат кебапчета....Та аз съм се преебал, айде снимайте вашите домашни кина, да изплакнем очите.
ПС. Не че има връзка с темата, но резачката ми е професионален Щил с професионална твърдосплавна верига и струва повече от проектораТе да имам и аз нещо марково в тоя скапан животец...
Нещо да кажете по темата Щил срещу Хускварна? Или д отварям нова тема за резачки?
ПС
И сега ще се почне едно храннееее.....![]()
Хахаха див си дееба

Аз немам спомен да съм казал,че нещо не ти е наред покупката

Жив и здрав и честито за придобивката,със здраве да си я ползваш и много дръва да нарежеш със Stihl -a

ukelichko написа:taratora написа:Tи се набута сега по тънката "роднинска" лайсна с не FHD проектор за 1800лв. и се опитваш да убедиш аудиторията как си ударил "джакпота"(в преносен смисъл) с тая LCD шитня ли
ПС. Не че има връзка с темата, но резачката ми е професионален Щил с професионална твърдосплавна верига и струва повече от проектораТе да имам и аз нещо марково в тоя скапан животец...
Нещо да кажете по темата Щил срещу Хускварна? Или да отварям нова тема за резачки?
ПС
И сега ще се почне едно храннееее.....![]()
Хах, ама ти яко запали нещо

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4