.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: За мъглата в София

Мнение от cod-cdbp » 22 Дек 2015, 11:37

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Дек 2015, 14:12

Все по-нещо да сме на 1-во място, браво!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Дек 2015, 14:45

Който има дизел без филтър за частици или изтърбушен да спре да кара, ама завинаги.
Аз не смятам...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2015, 15:06

Да ама и да си го изтърбушил, щото си си надскочил възможностите и като му дойде времето не можеш да го поддържаш и в същото време да викаш "ебал съм я в мъглата, ще си карам за кеф"..
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Дек 2015, 15:34

Гняс пълна е. Като си оставя колата сутрин и пусна чистачките се стича чернилка по стъклото. Това си го дишаме :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Дек 2015, 16:06

А уж в София са най-богатите и умните, но май живеят най-зле

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 22 Дек 2015, 16:10

alekangg написа:А уж в София са най-богатите и умните, но май живеят най-зле

Нито са най-богатите, нито най-умните, но със сигурност живеят в един от най-мръсните градове в България.

Като бях дете не беше така, а това не беше толкова отдавна...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 22 Дек 2015, 16:28

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 10:26, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 22 Дек 2015, 17:27

Аз също съм ТВЪРДО `ЗА` много строг контрол при ГТП-тата и да не казвам голяма дума - ама поне едно 30% от превозните средства ще отидат към НАДИН..
Трагедия е, включае и сума си автобуси и бусове, които просто ТРОВЯТ..

Такъв протест бих посетил с кеф!

Относно - кой крив и кой прав - това е въпрос на самосъзнание.. Хората не могат да разберат, че и техните деца ще живеят тук - ама не, дай да цапаме, хвърляме фасове и подобни.. :censored:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 22 Дек 2015, 17:52

Bexim написа:
Относно - кой крив и кой прав - това е въпрос на самосъзнание.. Хората не могат да разберат, че и техните деца ще живеят тук - ама не, дай да цапаме, хвърляме фасове и подобни.. :censored:

:bowdown:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 22 Дек 2015, 18:43

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 10:25, променена общо 1 път

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Дек 2015, 19:05

bum_bum написа:Да ама и да си го изтърбушил, щото си си надскочил възможностите и като му дойде времето не можеш да го поддържаш и в същото време да викаш "ебал съм я в мъглата, ще си карам за кеф"..

Не толкова, че си надскочил възможностите, колкото това че никой не те контролира. Дали си с филтър или не - какво от това. Пак минаваш преглед, всичко е ОК. Всички около теб са изтърбушили всичко възможно по колата и си карат, но ти трябва да си моралист и да го поддържаш - малко хора ще се вържат. То още като се купува колата се знае, че този филтър въобще не е проблем защото се изтърбушва и всичко е ОК. Никой не смята разходи по поддръжка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Дек 2015, 19:13

Самите общини са виновни до голяма степен, защото аз като ходих за данъка на кола на която пише, че е с катализатор не и го признаха защото искаха бележка, че го има. Обаче бележка от кого и те не знаеха. Ходих до ГТП пункта и от там ми казаха, че не могат да дадат такова нещо. :dunno: Питах пак тия в общината и те ми викат- ми от пункт за ГТП. Е кво правим, хем имам катализатор, хем плащам данък все едно нямам.

Ама не са само колите проблема и все ми се иска поне този път държавата да тръгне по обратния път- от големите промишлени замърсители, пък като се оправи с тях да стегне и автомобилния транспорт.

Колкото до самосъзнание.. аз не очаквам, че човек който пръска с глифозати ливадката си ще има самосъзнанието да пази въздуха от замърсяване. Не е до самосъзнание, а до знание и незнание.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Дек 2015, 20:02

bum_bum написа:Ама не са само колите проблема и все ми се иска поне този път държавата да тръгне по обратния път- от големите промишлени замърсители, пък като се оправи с тях да стегне и автомобилния транспорт.

:yes: :yes:

http://news.plovdiv24.bg/605461.html
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 22 Дек 2015, 20:23

:yes:
Ако почнат да ни бъркат в джоба щем не щем ще се изучим .Ама нали сме големи демократи.Жалко за децата и внуците .
А между другото мъглите занапред ще зачестяват с увеличаването на влажността/глобалното затоплянето.Ходейки по света ми е правило впечатлени в азиатските страни където влажността на въздуха е висока ,как сутрин всички пешеходци и велосипедисти са със маски.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата