Opel Astra-J 1.6 мнения

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Re: Opel Astra-J 1.6 мнения

Мнение от skipper » 13 Яну 2014, 16:56

С този двигател съм запознат от Astra H Classic , малко муден е според мен . Ако ще купуваш Astra J гледай за 1.4 NET (1.4 турбо съз заводска газ ).
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 13 Яну 2014, 18:00

dmxl написа:каквото и да ми говорите Опела едно време беше евтин и здрав, вярно е че гниеше, но сегашните им модели са много далеч от тези две понятия

Не е само Опел с калпаво качество на материалите. Няма вече безпроблемни марки. Всяка има по един модел дето дава много дефекти.
Всички марки поеха пътя на големи печалби чрез все по-често често купуване на части. Проблема е все по надутите цени.

Ей сега гледам опелският смарт моделът Адам - 28 хиляди лева за тоя курник....изтрещели са напълно :bang:
Тая Астра също е 34 000 лв....тъй че много по-добре 3 годишна наполовина иповече цена.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 13 Яну 2014, 23:43

Демирев написа:
dmxl написа:Не е само Опел с калпаво качество на материалите. Няма вече безпроблемни марки. Всяка има по един модел дето дава много дефекти.
Всички марки поеха пътя на големи печалби чрез все по-често често купуване на части. Проблема е все по надутите цени.

Ей сега гледам опелският смарт моделът Адам - 28 хиляди лева за тоя курник....изтрещели са напълно :bang:
Тая Астра също е 34 000 лв....тъй че много по-добре 3 годишна наполовина иповече цена.

Малко Офф за цените: Как ли изглежда цената на един Опел Адам, на един работник на минимална заплата в Люксембург, която чух преди малко, била 1800 ойро.... :ok:

Астра Джей е измислен модел, но не и в комбинация с 1.6XER :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 14 Яну 2014, 20:35

MadChicken написа:
Та колеги убедете ме колко е хубава - лоша, бавна - бърза, здрава - чупеща се и т.н.

Ето я колата: http://www.mobile.bg/11387253890302117

Колега, карам такава и имам 65к км опит и в ескпозе:
- Двигател - нищо не мога да кажа, защото съм 1,7 дизел;
- Всичко останало - направо си е добре.

В момента съм на 65к км и колата я чувствам в отлично здраве. Демек не тропа/дрънка/свети по таблото.
Като ниво на оборудване е супер / мойта е със същото, дори салона е еднакъв/

Има коментари на колеги, които дори не ми се коментират.
Недостатък на купето е страничните греди на предното стъкло, които ограничават видимостта, но не е нещо фатално.

Общо погледнато е добър избор.

Ако те интересува нещо конкретно - питай.

Поздрави!

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 15 Яну 2014, 16:29

Колата беше удярна явно сериозно - цялата и лява страна е пребоядисвана некадърно заедно с багажника.
Съответно продавача се кълнеше, че не е вярно :no:
Отделно маркучите на водата бяха твърди като камък.
Благодаря на всички за мненията. Тази я пропускаме.
Only dead fish follow the stream...

Предишна

Назад към Извън Темата