Малко нощен дрифт
Модератор: Общи модератори
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
Re: Малко нощен дрифт
Кауфланд овча купел сега се прибирам идеално е, преди това бях горе на Витоша пътя беше идеален за дрифт, а за въпростните червени очички на е60-ката, снощи на прав път ме засече с дрифт.. не ги разбирам такива хора 

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
ДО преди малко бяхме горе до Алеко. Перфе си е !
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DaveBG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
- Мечтае да кара: М3
Хора на ВЕЦ-а на панчерево не е ли лош асфалта? Има дупки и дънери а да не говорим че е и доста тясно все пак.
Иначе и на Витоша е хубаво ама там е път и ако излезеш от него което често ми се случва и има щета
За този Битак до илиенци не се сещам къде е , може ли да дадете адрес или GPS кординати?
Иначе ходих пред няколко магазина с големи площади отпред но общо взето не е удобно много много ако избощо намеря по широко свободно място, пък и има хора които гледат лошо. Някой може ли да препоръча голяма гладка площадка с равен асфалт в София където няма да си нацепя джантите и наоколо няма реки и каньони в които може да се озове човек?
Освен това е хубаво и да не дебнат ченгетата постоянно там, въпреки че не се прави нищо незаконно... Много хора съм питал и никой не знае за такова местенце, но само тук остана да видя дали все пак като хора с BMW-та не сте намерили
Иначе и на Витоша е хубаво ама там е път и ако излезеш от него което често ми се случва и има щета

За този Битак до илиенци не се сещам къде е , може ли да дадете адрес или GPS кординати?
Иначе ходих пред няколко магазина с големи площади отпред но общо взето не е удобно много много ако избощо намеря по широко свободно място, пък и има хора които гледат лошо. Някой може ли да препоръча голяма гладка площадка с равен асфалт в София където няма да си нацепя джантите и наоколо няма реки и каньони в които може да се озове човек?

Освен това е хубаво и да не дебнат ченгетата постоянно там, въпреки че не се прави нищо незаконно... Много хора съм питал и никой не знае за такова местенце, но само тук остана да видя дали все пак като хора с BMW-та не сте намерили
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
DaveBG написа:Хора на ВЕЦ-а на панчерево не е ли лош асфалта? Има дупки и дънери а да не говорим че е и доста тясно все пак.
Битака е в Орландовци,а в Илиянци има подобно на полигон до петролната база.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Много ме изкушава Витоша, но при последните ми опити горе беше като изхода на София по празници...
Never mistake motion for action...
- rhase
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Много ме изкушава Витоша, но при последните ми опити горе беше като изхода на София по празници...
И при мен така. Тръгнахме с едно приятелче в Събота нагоре... на места беше като в задръстване. Тръгнахме надолу да изчакаме да се поприберат - някакъв джип на жандармерията паркирал и мятат да слизаш бавно (и да не се връщаш)

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Аз почнах да ходя на пистата на Павел Жеков до Чепинци.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- rhase
- младши ентусиаст
-
Да, там е мястото. Аз също им писах онзи ден
Условията как са? Като гледам по снимките е перфектно за начинаещи, а и цената е супер 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Снощи към Алеко ходихме 2 коли, беше около 12. Много хубаво каране направихме, нашия шофер му беше за пръв път(на този път) и се разминахме леко с драснат калник на слизане.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DaveBG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
- Мечтае да кара: М3
(bubsa) написа:Битака е в Орландовци,а в Илиянци има подобно на полигон до петролната база.
А кое от двете места е с по хубав асфалт и по широко?

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Какви са условията на пистата на Павел Жеков?Става въпрос да отидеш със собствената ти кола да покараш.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
DaveBG написа:(bubsa) написа:Битака е в Орландовци,а в Илиянци има подобно на полигон до петролната база.
А кое от двете места е с по хубав асфалт и по широко?
На мен на Илиянци ми харесва повече,но не съм ходил от поне 2 години там и нямам прясна информация.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
(bubsa) написа:Какви са условията на пистата на Павел Жеков?Става въпрос да отидеш със собствената ти кола да покараш.
50 кинта и караш колкото искаш

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Явор написа:(bubsa) написа:Какви са условията на пистата на Павел Жеков?Става въпрос да отидеш със собствената ти кола да покараш.
50 кинта и караш колкото искаш
Доста по-добре и по-безопасно от Витоша

ПС Равна ли е или има бобуни?