Претапициране на салон с кожа
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Претапициране на салон с кожа
bum_bum написа:vicho написа:вече дори на новите BMW-та кожения салон е изкуствена кожа
Не е точно така май. Нали ги шият тук в Мусачево част от салоните и една позната ми разправяше, че дори кравите от които са кожите се гледат специално за това със съответните храни, а мерките за качеството са изключително високи.
Сенсатек-а е изкуствената кожа, тези по 4-5 000 са си напълно естествени.
Never mistake motion for action...
- Rezashki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46/330xd
Peter Angelov написа:Здрасти, много съм доволен от Марто и неговия брат! Първата кола ми правеха през 2008 г. изключително доволен, включваше рекаро салон, кори шити,волан и т.н.
Втората кола която са ми правели е таван, колонки и т.н. с алкантара нивото е изключително високо:
[img][/img]
Трета кола преди няколко месеца на мой приятел, много кофти цвят на кожа на салона + волан в пъти по хубаво от оригинала!
След месец още една моя кола ще мине за алкантата - таван, колонки и т.н.
Момчетата са много точни и готини пичове!
Поздрави
Привет, можеш ли да дадеш телефон за връзка с въпросните братя?
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти, имаш на лично съобщение телефона на момчетата!
Поздрави
Поздрави
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
ивчо написа:Явор написа:Юли на бул България и Гоце Делчев...0887631880
Точно за него говорех, но не исках да е "реклама" !
там првихме топка на скорости /цяла с маншона в едно/ и ище един два детайла на една ц класа - перфектна работа
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
В дианабад ми искаха за претапициране на една седалка 1200лв. Същата я претапицирах при един местен тапицер за 280лв и стана доооста добре.
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Здравей колега.
Наистина е яко да ти направят поръчков салон, но не си струва инвестицията според мен
По повод темата написах салон 308 в олх и виж какво изкочи: http://olx.bg/kozhen-salon-za-peugeot-308-i67231884
Може и да ти свърши работа. Да подчертая, че не е моя обявата и не съм никакъв продавач или посредник(ако някой си го помисли)!
Поздрави!
Наистина е яко да ти направят поръчков салон, но не си струва инвестицията според мен

По повод темата написах салон 308 в олх и виж какво изкочи: http://olx.bg/kozhen-salon-za-peugeot-308-i67231884
Може и да ти свърши работа. Да подчертая, че не е моя обявата и не съм никакъв продавач или посредник(ако някой си го помисли)!
Поздрави!

- Stephan.peltekov
- Потребител
-
Rezashki написа:Peter Angelov написа:Здрасти, много съм доволен от Марто и неговия брат! Първата кола ми правеха през 2008 г. изключително доволен, включваше рекаро салон, кори шити,волан и т.н.
Втората кола която са ми правели е таван, колонки и т.н. с алкантара нивото е изключително високо:
[img][/img]
Трета кола преди няколко месеца на мой приятел, много кофти цвят на кожа на салона + волан в пъти по хубаво от оригинала!
След месец още една моя кола ще мине за алкантата - таван, колонки и т.н.
Момчетата са много точни и готини пичове!
Поздрави
Колега, като гледам добре са направили тавана , ще може ли да ми дадеш и на мен телефон, че имам една е39 за претапициране на таван. И само да питам, колко пари ти излезе тази глезотийка ?
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3