Top Gear сезон 21
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Top Gear сезон 21
Аз колкото съм научил за коли от ТопГиър, от никъде не съм научил. И честно казано всеки път като карам някой стара кошница дето са тествали преди 5-10 години нещата са си така, дори и за БМВ. Единствено хвалят британските малко повече, ама все пак някаква национална гордост имат хората. Сега това, че не може да отсее някой майтапа от сериозната информация...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Абе колеги гледам Топ гиър почти от началото казвам почти щото най първите сезони не съм ги гледал и много добре знам,че тва е комедийно предаване самият факт,че го гледам по скоро да се посмея отколкото да науча нещо.
Просто ми е чудно защо не пуснаха Ферарито на пистата щеше ми се да видя къде е сред другите коли за това казвам,че ме яд както ида е...
Ще видим дали Джереми ще си смени името на Дженифър по напред в шоуто
Просто ми е чудно защо не пуснаха Ферарито на пистата щеше ми се да видя къде е сред другите коли за това казвам,че ме яд както ида е...
Ще видим дали Джереми ще си смени името на Дженифър по напред в шоуто

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Spiro написа:Ще видим дали Джереми ще си смени името на Дженифър по напред в шоуто
никакъв шанс...
P1 е безумно бърз - има 6:47 на Ринга, което е с 10 сек по-бързо от Porsche 918 Spyder
даже се носят легенди, че P1 e направил 6:3*... нищо чудно!
Общо взето Макларън изкараха добра кола.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Spiro написа:Просто ми е чудно защо не пуснаха Ферарито на пистата щеше ми се да видя къде е сред другите коли за това казвам,че ме яд както ида е... Ще видим дали Джереми ще си смени името на Дженифър по напред в шоуто

vicho написа:Leon написа:Това е забавно предаване и мненията на водещите му са строго субективни, тоест точно обратното на класическите авто-списания. Голяма част от шоуто са именно споровете им за колите или подигравките с тях. Не очаквайте обективност, те са комици - или ги харесваш, или не.
Който не го е разбрал за 21 сезона и още 20 спешъла, няма да го разбере и сега... Приятелката ми, която допреди мен не беше гледала нито един епизод се зариби супер много по Топ Гиър и я кефи много. Имало е епизоди в които сме падали от смях. Пробвах наскоро да й пускам Фифт Гиър, заспа няколко пъти по време на серията и казва, че й е тъпо и няма майтапи...

Never mistake motion for action...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vicho написа:Spiro написа:Ще видим дали Джереми ще си смени името на Дженифър по напред в шоуто
никакъв шанс...
P1 е безумно бърз - има 6:47 на Ринга, което е с 10 сек по-бързо от Porsche 918 Spyder
даже се носят легенди, че P1 e направил 6:3*... нищо чудно!
Общо взето Макларън изкараха добра кола.![]()
То в тва предаване на тяхната писта и СЛР навремето би Карера ГТ , пък после не я би , та ... там има ардъм и бокстер да би Пагани

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Снощния епизод беше първия който ми хареса в този сезон. Дано оставащите да са на това ниво.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Може ли да дадете линкове към епизодите без първия?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Аз си свалих от Замунда и гледах първия епизод на 21-ви сезон. Много смешно беше как гръмват колите а на водещите нищо им няма.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Доста странно ми се видя в последния епизод Джереми как оплю БМВ-то защото се завъртя с него. Това за човек който от няколко десетилетия тества автомобили ми се вижда супер нагласено. Какво им става в това предаване, че да кажат че голфа по-добър щото е значително по-слаб и с предно

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Vanqu1sh написа:Доста странно ми се видя в последния епизод Джереми как оплю БМВ-то защото се завъртя с него. Това за човек който от няколко десетилетия тества автомобили ми се вижда супер нагласено. Какво им става в това предаване, че да кажат че голфа по-добър щото е значително по-слаб и с предно![]()
По същата логика, по която там могат да кажат: "Тази кола е по-добра от другата, защото е сребриста, а не синя"

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Еми изненадвам се точно защото никога не са били разумни и винаги предпочитат колата с задното/по-бързата/по-мощната и т.н. а не дават полезни зрителски съвети 

- thewhitestig
- кандидат ентусиаст
-
Vanqu1sh написа:Доста странно ми се видя в последния епизод Джереми как оплю БМВ-то защото се завъртя с него. Това за човек който от няколко десетилетия тества автомобили ми се вижда супер нагласено.
Понеже Top Gear винаги са били ненагласена и обективна медия.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Vanqu1sh написа:Доста странно ми се видя в последния епизод Джереми как оплю БМВ-то защото се завъртя с него. Това за човек който от няколко десетилетия тества автомобили ми се вижда супер нагласено. Какво им става в това предаване, че да кажат че голфа по-добър щото е значително по-слаб и с предно![]()
Да има сензация - според тебе като мерят 135и с Мпак и Голф ГТИ - кое ли е по-бързо ... освен това видя че после го смазаха от ебавки ... също както когато другия пенсионер , каза че Кейтърам 620Р е тъпа кола а 80 коньовия Кейтърам е най-добрата кола правена някого от британците - побъркаха го подигравки после. Не ми допадат тъп гиър , но на моменти наистина се счупвам от смях

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Видя ми се странно че се завъртя толкова балъщки, най-вероятно умишлено.. Явно вече съм много пристрастен като говорят за БМВ и се дразня на глупостите
Също бяха обещали да пуснат Поршето и Макларъна, а кво стана. Лятото евентуално щели да ги замерят.

70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5