Започва плащането на местни данъци и такси

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Re: Започва плащането на местни данъци и такси

Мнение от burnou7 » 05 Мар 2014, 14:04

И при мен има разлика :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 05 Мар 2014, 14:05

bobi_81xx написа:
Stoqnov_1979 написа:
bobi_81xx написа:
SheTrqa написа:Колеги, дайте линк, че не мога да намеря къде може да се проверят онлайн дължимите данъци за годината.

Заповядай !!!! http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html

Баси калкулатора,изкарва ми различен данък за к.с. и киловати! :roll: Аз на магарета ще я пиша :mhihi:

Не би трябвало.Да не грешиш някъде? :)

Получава се разлика от около 4 лв. Аз разбрах, че може това да се изчисли в сайта на столична община някъде...може и да съм се объркал. Благодаря за линка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бързо

Мнение от Teogop » 05 Мар 2014, 14:28

Stoqnov_1979 написа:
bobi_81xx написа:
SheTrqa написа:Колеги, дайте линк, че не мога да намеря къде може да се проверят онлайн дължимите данъци за годината.

Баси калкулатора,изкарва ми различен данък за к.с. и киловати! :roll: Аз на магарета ще я пиша :mhihi:

Това е защото си на границата на две категории мощности, и ако преобразуваш от к.с. в kW влизаш в друга категория. Затова смятай само в kW, защото наредбата е за kW.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 05 Мар 2014, 17:04

Противно на очакванията ми за намаленото таксуване под 74кв надолу на колите, баща ми вчера се наредил на опашката пред данъчното и платил за 163к.с. 2009г 267лв :shock: миналата година беше над 500 лв. Сега като ми каза направих сверка с данъчен калкулатор и дава пак над 500 лв явно са взели в предвид Евро 5 което го е пишело в талона.... София Триадица
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 05 Мар 2014, 17:07

bobi_81xx написа:

Този калкулатор специално за Варна е стар!!! Има предложение на кмета на Варна и одобрено от общинския съвет намаление на данъка!

Вече направих проверка и за моите коли е паднал сравнение с миналата година едната с близо 30 лв. на другата с около 50 лв. Отделно
и отстъпката идва по малко сравнение с предната над 130-140 лв.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Мар 2014, 18:09

spower написа:Противно на очакванията ми за намаленото таксуване под 74кв надолу на колите, баща ми вчера се наредил на опашката пред данъчното и платил за 163к.с. 2009г 267лв :shock: миналата година беше над 500 лв. Сега като ми каза направих сверка с данъчен калкулатор и дава пак над 500 лв явно са взели в предвид Евро 5 което го е пишело в талона.... София Триадица

Колата е станала над 5 годишна и затова е паднал данъка.

Предишна

Назад към Извън Темата