Цената на един живот.Е няма такава държава!!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Цената на един живот.Е няма такава държава!!!
bumer530 написа:Не знам.Не съм ходил и не съм се обаждал.Закъсах го с здравето и остана
на втори план.Тази седмица съм планувал да видя до къде са стигнали нещата с животинчето и ще пиша.
Ти да се оправяш бързо и успешно, а дано и с животинката всичко е наред

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Малко опресняване на темата и обещаните снимки.
Сърната са я преместили в Пазарджишкият зоопарк.Била добре,въпреки че лично на мен ,не ми е ясно как някой в клетка ще е добре....Там имало още една сърна е един сръндак.В момента прокарват система за осиновяване(за сега имало такава програма само в Софийският)Можело да се подпомогне със средства,за
изграждането на клетка(
) с по добри условия за живот и след време да се осинови.
Сърната са я преместили в Пазарджишкият зоопарк.Била добре,въпреки че лично на мен ,не ми е ясно как някой в клетка ще е добре....Там имало още една сърна е един сръндак.В момента прокарват система за осиновяване(за сега имало такава програма само в Софийският)Можело да се подпомогне със средства,за
изграждането на клетка(

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Боже колко сладка животинка
Аз предлагам управата на БМВ Клуб България да погледне темата и ако прецени да се направи нещо и сърничката да бъде осиновена от клуба. 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Доста интересна история. Постъпката ти заслужава уважение. Иначе не се учудвам, че не си получил кой знае какво съдействие от институциите. Аз лично познавам много хора /най-вече ловци/, които не биха се обаждали никъде, а след като са я прибрали в багажника никой нямаше да разбере нищо повече за нея. Предполагам и полицаите които си спрял ги е било яд, че не е в техния багажник. 
Тукашните ловци бракониерстват страшно. Много сърни падат от куршуми и нито ги изследват нито нищо
Моят случай от преди няколко години беше, че като се удари в колата и падна в отсрещната канавка веднага след мен спря камион и от вътре изскочи шофьора да ходи да я търси в храстите
За щастие нищо и нямаше и си избяга в гората.
Преди години по време на т.нар. комунизъм в Кърджали в градските паркове се разхождаха съвсем свободно между хората. Сега няма и помен от това.

Тукашните ловци бракониерстват страшно. Много сърни падат от куршуми и нито ги изследват нито нищо
Моят случай от преди няколко години беше, че като се удари в колата и падна в отсрещната канавка веднага след мен спря камион и от вътре изскочи шофьора да ходи да я търси в храстите

Преди години по време на т.нар. комунизъм в Кърджали в градските паркове се разхождаха съвсем свободно между хората. Сега няма и помен от това.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3