Лазерна операция на очите
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Лазерна операция на очите
doomy525 написа:stambo_81dg написа:Каква е цената за око в клиниката Eyestar в Истанбул, аз съм с астигматизъм и малко късогледство около 2 диоптера.
По думите на колегите ще е около 1600€ за двете очи (като явно не броим разходите - иначе казано около 2000€ с пътешествието до Турция ). Когато имам повече информация ще пиша за развитието на ситуациата и колко е стъпало всичко.
Ако всичко е така, както казват (не, че го подлагам на съмнение) си заслужава..все пак зрението е..зрение
Колега не си разбрал, тази цена е за България, за Турция е 1050Е за двете очи, вече самолета си е отделно.

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bum_bum написа:Понеже аз дадох първо идеята за Турция- фкосна баклава ан остата ми
А направо ми се е втръснала, един познат постоянно ми носеше турска баклава http://www.farukgulluoglu.com.tr/ невероятна е но неискам да я видя вече.
Аз доста отдавна имам мерак viewtopic.php?f=4&t=144437 но все не остават излишни, но сега като видях темата и се надъхах пък и някои лев има.
bum_bum написа:Понеже аз дадох първо идеята за Турция- фкосна баклава ан остата ми
всичко да мине наред, тва е най-лесното

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Недей, че няма да е био.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ти си гледай дьомнерите и лещата, аз турска органик баклава съм ял преди 10 години още в Арнавуткьой 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
На 18-ти април съм в Истанбул за лазерна корекция в Еyestar 1199евро с хотела
дано всичко е ОК

дано всичко е ОК

- eLiTyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 (E53) facelift
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: sport package 3.0D
На една приятелка и правеха преди 2-3 години във Варна и нямаше никакви усложнения, всичко мина нормално и сега е много доволна
забрави за очила и лещи 

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Щом ще има баклава нека бъде в турция, а аз другия месец паля мотора и тръгвам към Варна за послядния (надявам се) преглед.
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Преди 2 години, като ходих на преглед в клиника "Вижън" лекарката ми каза да изчакам 2-3 години, защото можело късогледството ми да се махне от само себе си и, че е хубаво тези операции да се правят след 25-26-тата годишнина.
Друг да е чувал такова нещо?
Друг да е чувал такова нещо?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
stambo_81dg написа:На 18-ти април съм в Истанбул за лазерна корекция в Еyestar 1199евро с хотела![]()
дано всичко е ОК
Колега да пишеш подробно за всичко след процедурата

Успех и дано всичко мине безпроблеми.

Пиши наистина как е минало, колега.
За нас датата ще е към края на май, че трябва да се размести графика
ще пиша и аз, когато се разбере всичко.
За нас датата ще е към края на май, че трябва да се размести графика

enjoy life and drink cold beer

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
vld написа:stambo_81dg написа:На 18-ти април съм в Истанбул за лазерна корекция в Еyestar 1199евро с хотела![]()
дано всичко е ОК
Колега да пишеш подробно за всичко след процедурата![]()
Успех и дано всичко мине безпроблеми.
Задължително

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Поради явно непознаване на фактите по темата са подминати незаслужено знаменитите украински офталмолози и там цените са по-ниски от тези на "комшулъците".
Преди 2 години там беше мой познат след взривяване на пиратка в окото и не искам да коментирам на какво са способни украинците.
Както и да е при интерес ще пиша, а до Киев лети WizzAir на много добри цени от Терминал 1.
Преди 2 години там беше мой познат след взривяване на пиратка в окото и не искам да коментирам на какво са способни украинците.
Както и да е при интерес ще пиша, а до Киев лети WizzAir на много добри цени от Терминал 1.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Аз си направих такава лазерна операция преди 3 години в клиника "Света Петка" във Варна. Бях с 3 диоптъра и на 2-те очи. Сега виждам като орел, зрението ми е 120% ( демек виждам повече от нормалното дори ) Изключително доволен съм от клиниката, лекарите, отношението и всичко останало. Интервенцията е безболезнена, трае около 5-6 минути някъде и излизаш нов човек. Струваше 1600 ерво за двете очи, с включени 4 или 5 контролни прегледа след това.
Тази турска клиника дали лекува и други очни заболявания освен късогледството?
Аз ако знам, че ще виждам с очила до края на живота си въобще няма да ми пука за някакво си късогледство
Аз ако знам, че ще виждам с очила до края на живота си въобще няма да ми пука за някакво си късогледство
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4