мнения и препоръки за Ауди А2
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Re: мнения и препоръки за Ауди А2
Защо не погледнете VW Lupo? Имам една колежка, която от 2010 година е с такова 1.4 ТДИ и няма чупене това нещо. Наистина е доста добре измислена количка и като за жена е перфектно. Същото е като А2, но на мен лично Лупото повече ми харесва, а и е по-разпространено откъм части.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Не знам за поддръжката, но една от най-грозните коли, които някога съм виждал. Всеки ден виждам едно такова и като го видя, все се чудя кой е дал пари за това "нещо". Но това не е меродавно мнение, понеже е субективно, колегата да не ме слуша.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Скачай на А3 по-добре
http://www.vesti.bg/tehnologii/avtomobi ... -e-6010180
http://www.vesti.bg/tehnologii/avtomobi ... -e-6010180

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
еее колеги не ми харесвате избора ей:) сега ми се върти друга муха в главата да продам тройката си да скоча на едно А4 1,8Т 2000 до 2002 год.
Прочетох в нета ,че този мАтор бил сполучлив жената иска не иска ще кара голяма кола ще свикне тя тройката не е от най малките щом на нея свикна
Прочетох в нета ,че този мАтор бил сполучлив жената иска не иска ще кара голяма кола ще свикне тя тройката не е от най малките щом на нея свикна

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Тръгна от 600 кубикова въшка, в момента отиваме на 150-160 коня турбо. Не мога да схвана логиката, ама ти си знаеш 

only rear wheel drive
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Логиката е следната, почва да гледа коли за жената. Изкача му и Ауди гледа- ми те евтини. И си казва що да не сменя Е46 с Аудито за разнообразие. :smile: И аз така правя, гледам А4 комби 2002-2003, 2.5 дизел за 5к. И си викам за Е90 няма пари, ама за разнообразие има.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
ивайло81 написа:Логиката е следната, почва да гледа коли за жената. Изкача му и Ауди гледа- ми те евтини. И си казва що да не сменя Е46 с Аудито за разнообразие. :smile: И аз така правя, гледам А4 комби 2002-2003, 2.5 дизел за 5к. И си викам за Е90 няма пари, ама за разнообразие има.

първо бях решил да взема една сапунерка на жената след като прочетох мнения негативни за Смарт се отказахме и жената каза като не е Смарт не искам тогава кола викам хайде компромисън вариант ауди А2 средно малка кола ама там пък аз нещо се разобедих и след малко размисъл от моя страна (за спестените пари от малката кола които нема се дадат) викам що па аз да не сменя колата и се загледах в олимпийските кръгове и те така

ако некой е имал такава да каже мнения или негов приятел кара А4 1,8Т след 2000 година
п.с- точно в този форум да питам за Ауди не е уместно някак си ама поне да довършим започнатата темата

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Карай си БМВ-то и не експериментирай да не ревеш после
Взимай на жената някоя въшка за 2000-3000 лева да не те боли после много, особено ако и е първа кола. А пък ако много се пъне, то значи кола не и трябва 

only rear wheel drive
super_mario написа:...
що па аз да не сменя колата и се загледах в олимпийските кръгове и те така![]()
ако некой е имал такава да каже мнения или негов приятел кара А4 1,8Т след 2000 година
...
чета ти поста....
след това ти чета подписа....
и се чудя колко ти е акъла...

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
Аман от тоя офтопик. Колегата пита нещо, като не знаете,не отговаряте. Аз съм за Опел Корса С колега. Скъпа кола и явно има-защо. Не може 2004-2005 корса да е 5к и в същото време Мазда 6 5.5-6к. И аз се чудих дали да не дам някой лев повече и да взема по-голяма. Но просто искахме малка кола, взехме корсата и не съжалявам. Приятел има Ауди А4 1.8 V5, има над 250к км. на газ. Сменя само по предницата части. За този с турбото, тук в Гърция когато излезе модела само такива купуваха. И още ги карат.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
ивайло81 написа:Аман от тоя офтопик. Колегата пита нещо, като не знаете,не отговаряте. Аз съм за Опел Корса С колега. Скъпа кола и явно има-защо. Не може 2004-2005 корса да е 5к и в същото време Мазда 6 5.5-6к. И аз се чудих дали да не дам някой лев повече и да взема по-голяма. Но просто искахме малка кола, взехме корсата и не съжалявам. Приятел има Ауди А4 1.8 V5, има над 250к км. на газ. Сменя само по предницата части. За този с турбото, тук в Гърция когато излезе модела само такива купуваха. И още ги карат.
Ето едно ценно мнение мерси

И кое му е ценното- ти Корса С ли търсиш или човека е имал А4 1.8Т
Че аз мога да ти давам купища такива "ценни" мнения
Почна от Смарт, мина през А2, сега си на А4 1.8Т- кое му беше полезното на мнението
Може би това ти е от полза:
Какво ти пука, че византиеца си купил колата от магазина и още я кара
Ти от магазина ли ще пазариш или ще купуваш кенеф на 250 000+км.
И аз мога да ти кажа "Още си ги карат хората"- и е вярно. Това, че разхода на 5 от 7 автомобила се измерва в "литри масло на 1500км." са дреболии- хората все още си ги карат.

За този с турбото, тук в Гърция когато излезе модела само такива купуваха. И още ги карат.
Какво ти пука, че византиеца си купил колата от магазина и още я кара

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
Хейтър не пиши глупости. Ценно е, че нещо съм написал, а не като теб. Търси кола човека и му казвам, че за жена Корса С е отличен избор и се вмества до 3к. За 2-2200 може да си вземе 1000 кубикова която вдига 140 км/ч. Поддържа 90/100 км/ч и гори 4.5- 5.0 л/100 бензин. За 200 лв и смених предни и задни тампони като майстора взе 80 лв. за труд. Масло 3 литра, въздушен филтър, маслен филтър и агренажен ремък + диагностика 80 лв. За градско е идеална за каране с електроусилвателя,пъргава,компактна. 10 лв. данък, 140 застраховка. За Аудита казах това което знам от мой добър приятел. За двигателя с турбо писах това което знам и ти там се хвана, защото си хейтър. Поздрави
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4