252 км в час с БМВ
Модератор: Общи модератори
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: 252 км в час с БМВ
Ей сега паля Veyron-а да я тествам на 403 км/ч дали ще щтрактне! Проблемът е,че в Бугати форума няма голяма активност! 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
dr.peshev написа:Ей сега паля Veyron-а да я тествам на 403 км/ч дали ще щтрактне! Проблемът е,че в Бугати форума няма голяма активност!
Там всички пишат в една тема,и тя е :
"Помощ,колата ми работи на 15 цилиндъра"

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
© написа:252 км първи път!![]()
може би ще се включи някой от другите форуми т.е. марки?
готово - 308 km/h по тракия и РАДИО ВЕРОНИКА за разкош
http://vbox7.com/play:850edcc2c5
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Valve-tronic написа:Искрено се надявам, че никой от коментиращите, нито някой от форума се гордее с малоумието на този невменяем идиот.
Защото вместо 5 дървета може да отсече насрещно движещата се наша кола, в която возим жена си и двете ни деца.
Такива не трябва да ги глобяват с 1000 или 1300 лева, а да остават без книжка доживот. И това е само въпрос на законодателна инициатива.
Позор за марката!!!
+1
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Забелязах и аз маркировката се движи странно "бавно" тоя като показва.
Някой дет е карал бързо да каже дали това е нормално ... сигурно по 2-3 лентички се прескачат в една.
Някой дет е карал бързо да каже дали това е нормално ... сигурно по 2-3 лентички се прескачат в една.

- Българският Орел
-
-
- Кара: BMW ♥
- Мечтае да кара: Harley Davidson V-Rod
- Детайли за колата: E34 , Е30 скоро.
По принцип всеки има право да коментира.Аз също не мисля че рейсара е извършил геройство.А това,че на снимката няма трафик не означава,че не е имало по принцип.Така,че си е опасно подобно каране не 1 и 2ма са пострадалите от разни подобни ситуаций.В заключение ще кажа моля ви идиоти не правете така!(Това се отнася до джигитите на пътя.)
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
То пък голямо геройство, да стигне до 252. Вие така го изкарвате сякаш е вдигнал 352.
Какво значи ПОЗОР?
Първо както се споменава, НЯМА насрещно движение и второ най-много да бе залепил като муна някоя лисица в това време, която с тази скорост щеше да влезне при двигателя, ама си е негова работа.
Нито ще обжалван, нито пък ще падне, просто отива и си плаща, а другия път монтира радар-детектор и готово. Макар, че точно тази камера няма да я забрави до живот.
А това кой ще ходи в КАТ е все тая, щом не е снимат с над 51 в населено място - само тогава се отнема книжка за 1 месец.
Те на пиянките не вземат книжките, ти искаш на някой, който с явно подготвена кола си вдигнал някакви 250 моментно на еднопосочен път. Недейте така бе хора, не сме във форум всичко забранено е за разстрел. Коли, които вдигат 260, спокойно могат да вдигнат 250 когато е съобразено с пътните условия. Това не е разпадащо се Е36, излезнало от циганската махала и возещо тумба талибани по цял ден. Много повече опасност създават всевъзможни коли по пътя, които се движат с двойно по-ниска скорост, това е моето мнение и съм се нагледал на такива, които цял живот се возят по колите с някакви нормални скорости и изведнъж решават да се правят на рацери. От каращите наистина бързо, повечето знаят какво правят и не представляват такава опасност за движението, каквато вие се опитвате да изкарате. Човекът според мен редовно си вдига 250 и знае какво прави. На вас може да ви изглежда безумие защото си мислите, че това е някой, който е тръгнал да покара и случайно за пръв път вдига такива скорости, ама едва ли е така както казах.
Както бабичките сте тая сутрин. Една баба се качва при мен след като гледала сутрешните предавания и почва да ми казва за тая случка. Питах я каква е колата като имах едно наум, ама тя от ужас колко била глобата не запомнила.
Valve-tronic написа:Искрено се надявам, че никой от коментиращите, нито някой от форума се гордее с малоумието на този невменяем идиот.
Защото вместо 5 дървета може да отсече насрещно движещата се наша кола, в която возим жена си и двете ни деца.
Такива не трябва да ги глобяват с 1000 или 1300 лева, а да остават без книжка доживот. И това е само въпрос на законодателна инициатива.
Позор за марката!!!
Какво значи ПОЗОР?

krasi2bmw написа:Atsalov написа:Сега този смелчага ще я обжалва и ще му отпадне.
По вероятно е да закара в КАТ някой дядо да 80 г. да каже , че той е карал колата
Нито ще обжалван, нито пък ще падне, просто отива и си плаща, а другия път монтира радар-детектор и готово. Макар, че точно тази камера няма да я забрави до живот.

А това кой ще ходи в КАТ е все тая, щом не е снимат с над 51 в населено място - само тогава се отнема книжка за 1 месец.
Те на пиянките не вземат книжките, ти искаш на някой, който с явно подготвена кола си вдигнал някакви 250 моментно на еднопосочен път. Недейте така бе хора, не сме във форум всичко забранено е за разстрел. Коли, които вдигат 260, спокойно могат да вдигнат 250 когато е съобразено с пътните условия. Това не е разпадащо се Е36, излезнало от циганската махала и возещо тумба талибани по цял ден. Много повече опасност създават всевъзможни коли по пътя, които се движат с двойно по-ниска скорост, това е моето мнение и съм се нагледал на такива, които цял живот се возят по колите с някакви нормални скорости и изведнъж решават да се правят на рацери. От каращите наистина бързо, повечето знаят какво правят и не представляват такава опасност за движението, каквато вие се опитвате да изкарате. Човекът според мен редовно си вдига 250 и знае какво прави. На вас може да ви изглежда безумие защото си мислите, че това е някой, който е тръгнал да покара и случайно за пръв път вдига такива скорости, ама едва ли е така както казах.
Както бабичките сте тая сутрин. Една баба се качва при мен след като гледала сутрешните предавания и почва да ми казва за тая случка. Питах я каква е колата като имах едно наум, ама тя от ужас колко била глобата не запомнила.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Kво е стрескате толко на околовръстното между омв и кръговото на черни връх са се разивали същите скорости.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
vicho написа:pimpo написа:Valve-tronic написа:Искрено се надявам, че никой от коментиращите, нито някой от форума се гордее с малоумието на този невменяем идиот.
Позор за марката!!!
+1
Valve-tronic-ците ли не вървят нещо или просто решихте да поспамите? Ако нямате, какво да кажете - не го казвайте на глас (клавиатура). На никой не му се четат сухарски критики
Кой има и кой няма какво да каже нека решат модераторите. Според мен това беше единственото адекватно мнение в тази тема.
А извода за валвтрониците малко ми напомня на оня виц:
- Имаш ли си у вас рибки?
- Не
- Значи си пе*ераст
Ако за някой е въпрос на гордост да си има такава снимка вкъщи на стената, за мен не е! Това единствено показва двете гънки в нечий мозък. А факта, че се налага да аргументирам мнението си... по-добре да не го коментирам.
Познавам доста рейсъри, дето през ден се биеха в гърдите колко са вдигнали. Но всичко приключи когато погребаха приятелката на едното момче!
Кога се пише "И" и кога "Й"
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
Малки са глобите в тая "държава". Има ли някой бабаит тук, който ще се навие да кара с превишение 162км/ч във Франция да речем? Или в Гърция, или в Италия? Тук за такова превишение ще му конфискуват колата, ще остане за 8-10 години без книжка, а глобата е последния проблем.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Всеки път чета тия теми и се замислям че най вероятно всички тук не са вдигали по и 150км..явно карате трабанти .
Може човека , вдигнал , голяма работа, един снимали хиляда не са. Всеки ден ви изпреварват по Тракия с 300 , ама няма теми
.
По околовръстното след Черни връх най редовно има хора каращи с 250. Всеки си има глава на раменете.
Може човека , вдигнал , голяма работа, един снимали хиляда не са. Всеки ден ви изпреварват по Тракия с 300 , ама няма теми

По околовръстното след Черни връх най редовно има хора каращи с 250. Всеки си има глава на раменете.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
BMW_RIDER написа:Kво е стрескате толко на околовръстното между омв и кръговото на черни връх са се разивали същите скорости.
Даже маалко отгоре...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- sims
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318is на Гняс
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Всеки път чета тия теми и се замислям че най вероятно всички тук не са вдигали по и 150км..явно карате трабанти .
Може човека , вдигнал , голяма работа, един снимали хиляда не са. Всеки ден ви изпреварват по Тракия с 300 , ама няма теми.
BMW_POWER написа:Малки са глобите в тая "държава". Има ли някой бабаит тук, който ще се навие да кара с превишение 162км/ч във Франция да речем? Или в Гърция, или в Италия? Тук за такова превишение ще му конфискуват колата, ще остане за 8-10 години без книжка, а глобата е последния проблем.
http://youtu.be/NKtb65TkWuc

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
sims написа:ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Всеки път чета тия теми и се замислям че най вероятно всички тук не са вдигали по и 150км..явно карате трабанти .
Може човека , вдигнал , голяма работа, един снимали хиляда не са. Всеки ден ви изпреварват по Тракия с 300 , ама няма теми.
По околовръстното след Черни връх най редовно има хора каращи с 250. Всеки си има глава на раменете.BMW_POWER написа:Малки са глобите в тая "държава". Има ли някой бабаит тук, който ще се навие да кара с превишение 162км/ч във Франция да речем? Или в Гърция, или в Италия? Тук за такова превишение ще му конфискуват колата, ще остане за 8-10 години без книжка, а глобата е последния проблем.
http://youtu.be/NKtb65TkWuc
тоя си кара "малко" с 300км.в трафика и камерата е до него ама не го дават по новините за рекорд и не казват че е идиот в белите страни
Видеш ли кара в тия ми ти бели страни по аутобани без ограничение,а аз в наща бяла страна съм видял единствено магистрала като паваж

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Като говорим за скорости и бели страни - на аутобана в Германия въпросния "идиот", "психопат" и т.н. определения вече ще е "невинен", щото там няма ограничение на скоростта и 250км/ч там си се поддържа от бая народ, а не само да се отбележи моментно. И кво става - едно законово постановление ли е разликата между "малоумен идиот и потенциален убиец" и "примерен данъкоплатец, който бърза", щот и двамата карат с 250км/ч, като даже втория вероятно го прави в по-тежък трафик???