Къде мислите да прекарате лятната почивка?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Re: Къде мислите да прекарате лятната почивка?
Почивка за около 10 дни на Слънчев бряг, а през останалото време - съботно-неделни екскурзии из страната и Гърция.
То там страшна почивка ще направиш, колега 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

vixx написа:Тайланд. Никога не съм бил дори близо до тая част на света и нямам търпение.
Иначе и аз предпочитам Гърция и ми се струва на същите пари като нашето море.
юни юли там ще е такава жега... ако не си си купил билетите си помисли пак
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Другият петък заминавам за Гърция (Ситония) за една седмица със жената и бебока, а средата на Септември същият екип в добавка с много близко приятелско семейство пак там и пак за толкова време, ама в друго градче ;-)
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Лятото на нашето море ,мисля си за Синеморец,Ахтопол нещо от сорта,а иначе днес купих палатки,дюшеци,BBQ,чадър и само да поомине дъждовния сезон
,ще направим една репетиция на Доспат,Батак или Широка поляна,3-4дни наливане с преспиване без деца 

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
лондон ..липсва ми нашето море аз съм от Царево , но за сега тук, ще обикаляме парковете ,предлагайте някакви развлечения,а мислим до брайтън да идем края на лятото 
Sent from my XT1032 using Tapatalk

Sent from my XT1032 using Tapatalk
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
- Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.
Албена, на Ол Инклузив за 8 дена, с компания от 10-на човека. Яденье и пиенье на корем, и то за некви прилични пари 
Само се чудя дали няма да ми трябва подсилено окачване на колата от лявата страна като се връщаме обратно...
Някой питаше как е в Приморско... Миналата година бях там, готино е. Плажа също е добре, стига да не си на южния някъде до реката, че там малко мирише. На северния плаж не съм бил. А на Перла е... жестоко, няма много хора, има един много готин бар, плитко е, идеално за волейбол във водата, страшни плонжове правех
. Обаче когато отидохме там, бяха излезли много водорасли, та ми се уби малко кефа...

Само се чудя дали няма да ми трябва подсилено окачване на колата от лявата страна като се връщаме обратно...
Някой питаше как е в Приморско... Миналата година бях там, готино е. Плажа също е добре, стига да не си на южния някъде до реката, че там малко мирише. На северния плаж не съм бил. А на Перла е... жестоко, няма много хора, има един много готин бар, плитко е, идеално за волейбол във водата, страшни плонжове правех

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
В с. Варвара, общ. Царево!!! Няма такова спокойствие и чиста вода никъде!! Едно място, където се чувствам у дома!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
...в БГ... СОЗОПОЛ...гледам от предният колега-и до ВАРВАРА..може да отско4им..
а колко му е и до ГЪРЦИЯ..

cerber_91 написа:Албена, на Ол Инклузив за 8 дена, с компания от 10-на човека. Яденье и пиенье на корем, и то за некви прилични пари
Някой питаше как е в Приморско... Миналата година бях там, готино е. Плажа също е добре, стига да не си на южния някъде до реката, че там малко мирише. На северния плаж не съм бил. А на Перла е... жестоко, няма много хора, има един много готин бар, плитко е, идеално за волейбол във водата, страшни плонжове правех. Обаче когато отидохме там, бяха излезли много водорасли, та ми се уби малко кефа...
В кой хотел ще бъдеш в Албена и по кое време? Любопитно ми е, че ходих няколко години подред там, но нещо ми се вижда далече и последните пропускам
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Пак в Гърция ! От 3-4 години не сме почивали в България, просто не си струва, при положение че при гърците е 300 пъти по-добре. Тази година 1-2 Август където миналата година - Керамоти, уникално място. И от 1 до 9 септемрви в Аспровалта също уникално за мен място, близко до Неа Врасна може да се обикаля. Един минус за о.Тасос - на 1-6 май бях на о.Тасос в хотел Rachoni Bay,заради началото на сезона ли, не знам но няма толкова слаба организация никъде а и хотела не е особенно добър като стаи уж Аll Inclusive, първата вечер вечерята закъсня с 1 ЧАС,отделно на това и самата храна не беше от най-добрите, мръсен басейн,гаден плаж и т.н , за същите пари можеше да идем в Керамоти ма много често се заседяхме там и викаме айде малко различно, о.Тасос -много красив остров струва си да отидеш, но не в Rachoni Bay отбягвайте го !

Гърция и ол инклузив
Освен да си в някой петзвезден хотел и да ни ти пука за парите въобще

- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
© написа:Гърция и ол инклузив![]()
Такава беше офертата колега, и викаме ''налазвай'', повече не, освен ако не изпадне нещо найстина добро.

Така съм се изгърбил психически, че чак викам ура! Около юли тръгваме от Калотина и през цяла европа. До каде не знам, поне 15 дни. До Ирландия 100%ще отидем! 

- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
Сега се връщам от Ситония....още сигурно 5 пъти до там на Портокали бийч....и на 1 август пътуване до Бордо през Италианската и Френската Ривиера около 6000 км на вращаме през Париж и Женева 

NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4