Къде умират милиони чисто нови коли
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Къде умират милиони чисто нови коли
liloff написа:Смятай значи колко са завишени цените при дилърите
Не точно така. Централно се пуска даден модел в акция, дилъра трябва да продаде определен брой коли в рамките на 2 месеца да кажем. Според което той си прави кампания, плаща за да се реализира, щото ти няма как да знаеш ако не чуеш по радиото или по ТВ-то, сваля от цената и продава. Ако успее, получава бонус. Ако не успее, получава сори пичове, next time

Така, че не си вади генерални заключения.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
ок, ама дори и за клиотата е 30%-а отстъпката, + това ти набиваш едни 150 000 лв минимум.
колегата каза 40% за обикновен човек, което според мен е доста пресилено без да си ултра връзкаря
колегата каза 40% за обикновен човек, което според мен е доста пресилено без да си ултра връзкаря
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Ядат марджина на cost of sales?
Т.е. папат от твоя бюджет, когато праскат големите отстъпки.
Но самият факт, че могат да си го позволят, означава че са завишени.
Трябва да седнем да го избистрим с теб, като един меринджей, че по нета такава информация не може да се снася

Т.е. папат от твоя бюджет, когато праскат големите отстъпки.
Но самият факт, че могат да си го позволят, означава че са завишени.
Трябва да седнем да го избистрим с теб, като един меринджей, че по нета такава информация не може да се снася

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Щом казва колегата, значи неможе
Друг е въпроса кога може и дали може на всякакъв модел от дадена марка, ясно е, че отговора на тези въпроси е не.
Но примерно нов хюндай и30 за 12000лв. с ДДС продаден на фирма и то без да са закупени 20, купени са 3, не е единичен случай.
Или митсбиши аутлендер, закупен от балкан стар за 36000лв. пак с ДДС, при цена 70к., на витрина, закупени са 2бр. не 50

Друг е въпроса кога може и дали може на всякакъв модел от дадена марка, ясно е, че отговора на тези въпроси е не.
Но примерно нов хюндай и30 за 12000лв. с ДДС продаден на фирма и то без да са закупени 20, купени са 3, не е единичен случай.
Или митсбиши аутлендер, закупен от балкан стар за 36000лв. пак с ДДС, при цена 70к., на витрина, закупени са 2бр. не 50

vld написа:Щом казва колегата, значи неможе![]()
под нов хюндай и30 за 12000лв. с ДДС да нямаш в предвид стария модел, който не са могли да продадат ? Ако е новия модел съм готов да купя 10 (за препродажба), но сега само не ми казвай свържи се с тях и почвай да правиш пазарлъци...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
AgeraR написа:vld написа:Щом казва колегата, значи неможе![]()
под нов хюндай и30 за 12000лв. с ДДС да нямаш в предвид стария модел, който не са могли да продадат ? Ако е новия модел съм готов да купя 10 (за препродажба), но сега само не ми казвай свържи се с тях и почвай да правиш пазарлъци...
Колега това беше преди две години и незнам да е имало тогава по ново И30, беше си актуален модел.
Аз лично няма как да ти помогна да си купиш на такава цена.

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3