Какъв алкохол консумирате?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Какъв алкохол консумирате?
Каква бира консумирате?
Аз лично освен Загорка (преди време не беше хубава, но сега е една от най-хубавите за мен поне) и Бритос друга не употребявам.
Маниаците на тема бира и уиски се надпредварват
Аз лично освен Загорка (преди време не беше хубава, но сега е една от най-хубавите за мен поне) и Бритос друга не употребявам.

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
"И създаде Бог мъжа, после създаде жената. Стана му тъжно, тогава, за мъжа и му показа как да си вари ракия." -Изгубено евангелие [15:15]

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
doomy525 написа:Каква бира консумирате?
Шшшшуменско с новия чАрвен етикет
Но ако имах много грешни пари за хвърляне-щях да пия само белгийска (DUvel, Leffe и т.н.)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Бира през деня.
Ако има компания в зависмост от настроението, компанията и мезенцата - узо, ракийка или уиски.
За финал пак бира.
Не знам какво не и харесвате на радлера, но това е единствената бира която си позволявам ако ще карам в слвдващите 3 или 4 часа, т.е. Идеална е за морето
Ако има компания в зависмост от настроението, компанията и мезенцата - узо, ракийка или уиски.
За финал пак бира.
Не знам какво не и харесвате на радлера, но това е единствената бира която си позволявам ако ще карам в слвдващите 3 или 4 часа, т.е. Идеална е за морето

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
наздраве на всички колеги

enjoy life and drink cold beer

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
не разбирам много,но събота и неделя,пред телевизора с жената си пускаме някой филм и наливаме по Балантайс и количка,допада ми това питие.
Харесвам и хубаво вино.
Бира по-рядко,на морето примерно с картофки и цаца
Харесвам и хубаво вино.
Бира по-рядко,на морето примерно с картофки и цаца
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Бело и виски!
шегувам се.
Твърд алкохол не пия но биричка става от време на време и то само от тая

Твърд алкохол не пия но биричка става от време на време и то само от тая

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Ракия (домашна или бургас 63 перловата ), уиски (джак, чивас,бушмилс), вино (домашно) 

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Бира.. до такава степен, че сам си признавам, че съм пристрастен
Може с мезе, без мезе, с приятели, сам преди лягане.. бира да има. Друго освен вода и бира не пия
Твърдо може само, когато сме се събрали компанийка и всички пият нещо твърдо и аз се включвам, но като цяло не съм фен на твърдия алкохол. Не може ли да се отпива на големи гълтоци.. за*би. А тия радлери, мрадлери са пълни бози. По-зле са и от дербитата (лично мнение). По-добре да си купя една минерална вода, отколкото тия оцветени сокчета с вкус на дъвки турбо (конкретно новата Каменица касис и лайм). А пък за марки бира.. предпочитам в последно време Каменица, но каквото и да е няма да я върна 

- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
Аз пия 3 вида алкохол : бира , ракия и водка ..
През деня примерно на обед една бира мога да си позволя или вечер като се прибера. Никога не искам и да чувам за напиване с бира. Според мен няма по коварно напиване от напиването с бира
Ракия , когато сме се събрали на домашно , но в умерени количества
По дискотеки пия водка с ВОДА . Руски стандарт или абсолют . Но каквато и водка да пиеш , трудно е на другия ден да те заболи глава ... Водката е най-добрия алкохол според мен.
През деня примерно на обед една бира мога да си позволя или вечер като се прибера. Никога не искам и да чувам за напиване с бира. Според мен няма по коварно напиване от напиването с бира

Ракия , когато сме се събрали на домашно , но в умерени количества

По дискотеки пия водка с ВОДА . Руски стандарт или абсолют . Но каквато и водка да пиеш , трудно е на другия ден да те заболи глава ... Водката е най-добрия алкохол според мен.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз установих, че от всичкия възможен алкохол ми харесват само някои видове тъмна бира. Пия си по една вечер, независимо от сезона, само дето през лятото по-трудно се снабдявам. Харесвам Гинеса. Сега в Билла има една чешка с козел на кена - тази също ми харесва. Също столичното BOCK, но като компромисен вариант. Скоро бях командировка в Румъния и си донесох една тъмна Ursus, пишеше, че е 100% малцова - също с голям кеф си я изпих.

Обаче най-много харесвам Портър. само такова бих пил, но много трудно се намира в България. Последно пих в Полша портър Zywiec. Е това е пиенето, пичове:

Бирата е черна като мастило, гъста като боза, с много силен малцов вкус и аромат. И е с доста алкохол - направо ме тресна в главата. Ако ви падне - пробвайте, няма да съжалявате.

Обаче най-много харесвам Портър. само такова бих пил, но много трудно се намира в България. Последно пих в Полша портър Zywiec. Е това е пиенето, пичове:

Бирата е черна като мастило, гъста като боза, с много силен малцов вкус и аромат. И е с доста алкохол - направо ме тресна в главата. Ако ви падне - пробвайте, няма да съжалявате.
Excellent! Steven is my name!
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Лятото най-често сокче (Радлер), особено ако съм с колата.
Иначе вечерно си пия пак бири или уиски.

Иначе вечерно си пия пак бири или уиски.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Аз нямам задръжки

- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
- Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.
Най-често Пиринско (струмска вода), от време на време Руски Стандарт. Но никога двете заедно.
И разбира се, когато имам възможност, живо пиво.
И разбира се, когато имам възможност, живо пиво.
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5