Трагедията с падналия самолет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Трагедията с падналия самолет

Мнение от steeN » 19 Юли 2014, 11:14

Щото няма поне 10000 начина да се осерат нещата особено от някакви аматьори. И като, че ли не е ставало и преди... Са тука знам ще се предричат 3ти световни войни какво ли не... и нищо няма да стане, само ще затегнат още санкциите американците. Едните наливат от едната страна, другите от другата. Като, че ли не са го играли това никога в историята...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 19 Юли 2014, 11:26

Фармацевтичните компании никога няма да позволят лек за хив и рак, ще загубят не милиарди а трилиони, стотици хиляди хора ще останат без работа.. та нищо чудно този самолет и да е минал "случайно" от там.

Иначе за първи път са излекувани 2-ма души от спин, с трансплантация на костен бозък, който няма рядката мутация на хемокин 5 рецептора, т.е не са пренесли рядката мутация на имунизирани към хив и хората са излекувани напълно! Това е за първи път и е историческо събитие, та едва ли сме далече от лекуването на вируса и е напълно възможно да "позабавят" лека. http://www.cnet.com/news/two-men-cleare ... ansplants/
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 19 Юли 2014, 11:34

steeN написа:Щото няма поне 10000 начина да се осерат нещата особено от някакви аматьори. И като, че ли не е ставало и преди... Са тука знам ще се предричат 3ти световни войни какво ли не... и нищо няма да стане, само ще затегнат още санкциите американците. Едните наливат от едната страна, другите от другата. Като, че ли не са го играли това никога в историята...

:yes: Така е, този филм сме го гледали вече, даже се е превърнал в сериал с повтарящи се епизоди.
Аз въпреки, че в този конфликт симпатизирам на опълченците, си мисля, че именно те са свалили самолета. Руснаците са им дали самоходна ракетна обстановка , произведена '77та големия снег, провели са им един ускорен курс по обучение тип - "като видиш точка на радара, натискаш е това копче" . След това са я прекарали през границата и някой е натиснал копчето, без въобще много много да се замисля. Но ми е интересно примерно, тука колегите дето са с прозападна ориентация, как биха те реагирали, ако имаха такова РС и някой им исипваше бомби над главите от самолети, по домове, болници и училища, без много много да се прицелва ?
Не Мы такие, Жизнь такая

Аватар

Мнение от Хаос » 19 Юли 2014, 12:38

британското правителство има специална агенция за информационна война, която има различни инструменти за подавяне на информация или нейното бързо разпространяване
предимно чрез интернет и медиите
коментари, шервания, лайкове, фабрикувани видеота итн

това, което виждаме е просто една информационна война
примерно
още от първата световна война с разхвърлянето на позиви с фалшива информация на територията на врага, това си е военен прийом
едните казват, че са убили 200 човека, а са загубили 2-ма, а другите че са убили 400 човека, а са загубили 1, който е бил и куц и сляп
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 19 Юли 2014, 14:09

Аз да питам така.На кой е нужен този инцидент?
1.На простият американски народ,като довод за нови воени офанзиви и икономически санкций ...
2.На могъщите фармацевтични компании,по горе стана въпрос защо
3.На нещастните хохли за да превлекът внимание кой е агресора в района ...
4.На сепаратистите......
5 На Русия ...за чий им е ???
избрания регион е много подходящ за омаскаряване на кой да е,то е като да плеснеш мацка по задника в дискотека и да направиш крачка в страни ....всички на една ръка разтояние,виновни,но само един има интерес !
А тези глупости по нагоре,видяли точка на екрана и гръмнали ..... сериозно ли ?Това не са талибаните,
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mitkoa » 19 Юли 2014, 14:30

Din написа:Аз да питам така.На кой е нужен този инцидент?
1.На простият американски народ,като довод за нови воени офанзиви и икономически санкций ...

Ех.....тая руска пропаганда в България какви недоразумения като теб създава.
Американският народ не е прост.Средното му IQ е по-голямо от руското такова.Нареждат се сред ТОП20 от цял свят по средно IQ.
Научните постижения на Америка са в пъти повече от руските такива.
В Америка е концентриран елитът на финансовите среди, ИТ средите, медицина и т.н...
В Америка не знаят къде е България да, не знаят и много за други незначителни и малки държавици.Нормално.Но са наистина експерти в областта си, а не "специалист по всичко", но никъде достатъчно.
Защо се изразих грубо в първото ми изречение, защото на теб, приятелю, очевидно ти липсва образованието още от 2-и клас.Някъде там се учи как се пише думата " санкция и мн.ч санкции".
Не си виновен ти, чети си ИТАРТАС и скачай против лошия Запад.

Потребител
Аватар

Мнение от mitkoa » 19 Юли 2014, 14:34

И вместо да анализирате тоновете руска пропаганда.
Ясно е, че е грешка.
Кой е свалял самолети там предишните дни?
Имал ли е ресурс и познания да го направи, съдейки по предишните свалени самолети ( дотук с теориите за руските селяни )?
Вместо да се занимавате с глупости, дупки на паспорти и разни други фантасмагории вижте очевадното.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 19 Юли 2014, 16:42

mitkoa написа:

Американският народ не е прост.Средното му IQ е по-голямо от руското такова.Нареждат се сред ТОП20 от цял свят по средно IQ.
В Америка е концентриран елитът на финансовите среди, ИТ средите, медицина и т.н...
В Америка не знаят къде е България да, не знаят и много за други незначителни и малки държавици.Нормално.Но са наистина експерти в областта си, а не "специалист по всичко", но никъде достатъчно.
Защо се изразих грубо в първото ми изречение, защото на теб, приятелю, очевидно ти липсва образованието още от 2-и клас.Някъде там се учи как се пише думата " санкция и мн.ч санкции".

Първата рандом картинка дето ми попадна за "умнотата" на американците :mhihi:

Изображение

Да, инак си прав, наистина има някакъв малък процент интелигентни хора там, с високо IQ, подмамени от американската мечта, ама едно 90+% са точно е такива, като от тая снимка
Не Мы такие, Жизнь такая

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 19 Юли 2014, 17:16

Честно казано за мен всеки който генерализира, не говори за висок умствен капацитет.. да се каже 150 млн руснаци са пияници или 317 млн американци са тъпи е.. доста смешно. Хората навсякъде са едни и същи, има кретени, има и умни и никой не е виновен за алчните политици и странните политики на държавите им. Все едно някой да съди нас по циганите /не че не го правят/, но това не значи че всички в държавата са цигани, нали?

А по темата или отцепцните в украйна са стреляли по всичко що прехвърчи над тях като са мислили че е украйнска армия и са направили ебати гафа и в същото време дават картбланш на сащ да влязат в Украйна или сащ спретнаха кур капан на Путин и ще влязат пак.. кво им пречи да разбият самолет със стари трупове и да обвинят руските сепаратисти?
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 19 Юли 2014, 18:04

според света путин и неговата параша са убили 300 невинни човека. а вие си развивайте теориите.

Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 19 Юли 2014, 18:07

Petrolhead написа:според света путин и неговата параша са убили 300 невинни човека. а вие си развивайте теориите.

Изображение
Изображение

Като им гледам само заглавията на тея вестничета, радио ехото на Москва от 1986г би обрало всички призове за свобода на журналистическото слово :mhihi: И как па така констатираха тез "свободни" джурналя, още преди да е свършило разследването, че Путин е виновен ?
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Юли 2014, 18:26

Пътнически самолети не падат ей така по погрешка , от талибан натиснал спусъка в алкохолен делириум .Така коментирания Бук 1м е комплес от един куп самоходни машини , ремонтни работилници ,радар и не става така лесно прихващането на цели и свалянето им. Обхвата му е малък 40 км и затова в комплекса влизат 3 батареи от огневи установки . За да се покрие голяма площ трябват няколко такива комплекса .В тоя вариант те обменят информация по между си автоматично и стреля най близката до целта огнева батарея.Отделно системите за опзнаване на боинга трябва да се били напълно блокирани за да не го отчете радара на Бук или да е стреляно въпреки това .Нещо което е напълно необяснимо и неоправдано от военна гледна точка.
Спецификата на Бук 1м е че ракетата се взривява до целта ,поразява не с директно попадение , а като разпръсква осколъчни съчми с големина около 20мм .Ракетите въздух /въздух поразяват с директно попадение на осколочен проектил който се разпръсква ветрилообразно непосредствено до целта.Така че от огледа на останките недвусмислено може да се каже какво точно е поразило самолета.
Украинците са раположили 2 дни преди инцидента 24 батареи Бук 1м в тоя район .
Този който е свалил самолета няма да си признае сам .И не мисля че е грешка а добре планирана операция за разрастване на конфликта и въвличане на Русия в преки бойни действия .
Поради полета на правителствения самолет на Путин в тоя коридор , нищо не пречи да е подадена такава разузнавателна информация към хунтата в Киев и боинга отделно пък да е отклонен от летателния коридор . Съвсем ясно е че хунтата ще опита да го свали , и не случайно холандския диспечер на боинга говори за два украински изтребителя в близост точно преди инцидента.Така ако свалят Путя - добре ако свалят пътническия пак добре щото ще обвинят веднага Москва .Просто една умела манипулация без следи ,напълно недоказуема с огромен политически ефект .Сигурен съм че истината се знае и ще бъде доказана .Под Москва се намира центъра на руската противоракетна отбрана .Обхвата му е огромен и зоната на Донецк е на тепсия дето се казва .Всяка една въздушна цел се следи , всяка изстреляна ракета се прихваща и няма как да остане това скрито .Така че много скоро ще има развитие по тая тема .
Последна промяна Jordana на 19 Юли 2014, 18:39, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 19 Юли 2014, 18:32

mitkoa написа:

Ти верно си американско тролче ....а за мойто образование не бери грижа
умни ли са прости ли са незнам наистина.знам само че почти нема война без техно участие
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 19 Юли 2014, 18:43

Jordana написа:Пътнически самолети не падат ей така по погрешка , от талибан натиснал спусъка в алкохолен делириум .Така коментирания Бук 1м е комплес от един куп самоходни машини , ремонтни работилници ,радар и не става така лесно прихващането на цели и свалянето им. Обхвата му е малък 40 км и затова в комплекса влизат 3 батареи от огневи установки . За да се покрие голяма площ трябват няколко такива комплекса .В тоя вариант те обменят информация по между си автоматично и стреля най близката до целта огнева батарея.Отделно системите за опзнаване на боинга трябва да се били напълно блокирани за да не го отчете радара на Бук или да е стреляно въпреки това .Нещо което е напълно необяснимо и неоправдано от военна гледна точка.
Спецификата на Бук 1м е че ракетата се взривява до целта ,поразява не с директно попадение , а като разпръсква осколъчни съчми с големина около 20мм .Ракетите въздух /въздух поразяват с директно попадение на осколочен проектил който се разпръсква ветрилообразно непосредствено до целта.Така че от огледа на останките недвусмислено може да се каже какво точно е поразило самолета.
Този който е свалил самолета няма да си признае сам .И не мисля че е грешка а добре планирана операция за разрастване на конфликта и въвличане на Русия в преки бойни действия .
Поради полета на правителствения самолет на Путин в тоя коридор , нищо не пречи да е подадена такава разузнавателна информация към хунтата в Киев и боинга отделно пък да е отклонен от летателния коридор . Съвсем ясно е че хунтата ще опита да го свали , и не случайно холандския диспечер на боинга говори за два украински изтребителя в близост точно преди инцидента.Така ако свалят Путя - добре ако свалят пътническия пак добре щото ще обвинят веднага Москва .Просто една умела манипулация без следи ,напълно недоказуема с огромен политически ефект .Сигурен съм че истината се знае и ще бъде доказана .Под Москва се намира центъра на руската противоракетна отбрана .Обхвата му е огромен и зоната на Донецк е на тепсия дето се казва .Всяка една въздушна цел се следи , всяка изстреляна ракета се прихваща и няма как да остане това скрито .Така че много скоро ще има развитие по тая тема .

Вкара много ясноти по въпроса, благодаря за разяснението, :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 19 Юли 2014, 19:00

Kroki написа:
Jordana написа:Пътнически самолети не падат ей така по погрешка , от талибан натиснал спусъка в алкохолен делириум .Така коментирания Бук 1м е комплес от един куп самоходни машини , ремонтни работилници ,радар и не става така лесно прихващането на цели и свалянето им. Обхвата му е малък 40 км и затова в комплекса влизат 3 батареи от огневи установки . За да се покрие голяма площ трябват няколко такива комплекса .В тоя вариант те обменят информация по между си автоматично и стреля най близката до целта огнева батарея.Отделно системите за опзнаване на боинга трябва да се били напълно блокирани за да не го отчете радара на Бук или да е стреляно въпреки това .Нещо което е напълно необяснимо и неоправдано от военна гледна точка.

Вкара много ясноти по въпроса, благодаря за разяснението, :)

страшно обяснение, отгоре додолу пълно с руски лъжи.
интересно записите на разговорите, където дебилите свалили самолета рапортуват на ГРУ, фалшиви ли са? американците ли са ги изфабрикували.

и като цяло, защо не си съберете багжчето и не марширувате в расия.
Последна промяна Petrolhead на 19 Юли 2014, 19:03, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата