Питане за Texas Holdem?
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Питане за Texas Holdem?
Легални са. Какво по-точно по въпроса те интересува
Имат сигурно 10 начина за зареждане.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
acer написа:Sasho.85 написа:А как играете срещу играч, който играе постоянно All in, независимо какви карти му влизат.
Доста пъти при Асо и поп, Асо и дама или Асо и вале в мен губя игра от такъв, който влиза с тройка и петица примерно.
Лесно, не играеш бинго с тях
Ако наистина е алл ин с 3,5 често ще губи от доста по-слаби карти от AJ.
Все пак имай предвид, че мн хора надценяват жестоко AJ/AQ/AK и някой отсреща с 22 е почти ези-тура.
Не казвам да не ги играеш, ако срещу теб е пълен маниак може да хвърляте монета, ако не толкова, го чакаш на флопа с чифт или префлоп с ТТ поне. Ако си в турнир не играеш ези-тура алл ин освен ако не си с малко чипове.. или имаш поне JJ+ и пак зависи от играча колко често рейзва префлоп.. сиреч ако го прави изключително рядко JJ/QQ ги хвърляш.
Това не е точно така, начинът на отиграването зависи от много фактори, размер на стаковете, играчът срещу когото играеш, структурата на турнира, бай ина, динамиката, позицията, големината на блиндовете, фазата на турнира и т.н. А също така няма начин да хвърля JJ/QQ при опен рейз префлоп независимо колко тайт играч е, особенно във турнир със дълбока структура когато когато стаковете са дълбоки и имаш много добри одс да си хванеш сета, и да се стакнете ако другия е със овър пеър някакъв. Независимо колко стегнат играч е, във опен рейнджа му винаги влизат също така AK AQ AJ АТs, а това са ръце които ти доминираш със JJ/QQ, така, че според мен е грешно да се фолдват при опен, сега ако преди тебе има 3бет, 4бет и т.н. съм склонен да се съглася.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
TNT написа:Легални са. Какво по-точно по въпроса те интересуваИмат сигурно 10 начина за зареждане.
Не съм си влизал в акаунта повече от година .Спрях да играя в нета като се разпърдяха с тия комисии по хазарта миналата година .Интересува ме имат ли ограничения по зареждането и тегленето от сметката от български банки ? Специално за ПИБ .
Последна промяна Jordana на 24 Авг 2014, 21:44, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- TNT
- младши ентусиаст
-
Мисля, че просто има изискване по какъвто начин си вкарал - по същия изкарваш. Минимум има 10 долара, ако не се лъжа. Максимум се надявам да ми се наложи да разбера дали има 

DiMIcha84 написа:

Не винаги ги хвърлям, играя loose-agressive винаги с над 30 VPIP, имах предвид ако някой влезе алл ин с 6% рейз префлоп.. валета/дами ги хвърлям без да ми мигне окото

Математически АQ/JJ e 43% / 57% това си е почти ези-тура..
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Jordana написа:TNT написа:Легални са. Какво по-точно по въпроса те интересуваИмат сигурно 10 начина за зареждане.
Не съм си влизал в акаунта повече от година .Спрях да играя в нета като се разпърдяха с тия комисии по хазарта миналата година .Интересува ме имат ли ограничения по зареждането и тегленето от сметката от български банки ? Специално за ПИБ .
Няма ограничения подържат Виза, Мастер кард Маестро даже и карти които наще банки не изадат като Дискавър, теглиш си към банката, Пейпал, Мъни буукарс(Скрилл) или директен банков трансфер.Само печалбите, ако искаш да си изтеглиш депозита може само от там от където си го направил (рефюнд)
Няма проблеми не се притеснявам Теглил съм и кам Райфаизен докато забраната беше в сила, само на банковия превод пишеше подател ДТРДР или нещо такова

- TNT
- младши ентусиаст
-
Никакъв проблем. Winamax още са си забранени, ама съм теглил към банкова сметка от тях (при тях няма значение как вкарваш, само към банкова сметка се тегли). И си пишеше Winamax
Кофтито е, че забраниха новите регистрации за българи във френските сайтове. Още ме е яд защо не си направих във френския старс, докато мога 

Хм, чудя се мога ли да подкарaм HM2 на тaблет?
Примерно на това http://tablet.bg/tablets-acer-iconia_ia ... _L0EEX_007
или
http://tablet.bg/tablets-dell-Venue_11_ ... 1P9EMG32HS
Гледам че няма (поне в сайта им) комбинация 4-ядрен / 4г рам, трябва да избирам 1 от 2-те да е 4гб.. иначе и -2та имат usb и мога да закачам хард, макар че 64/120гб ssd само за HM ми изглеждат достатъчни
Другият начин е да чакам HM Cloud за SnG, която не са почнали още да разработват доколкото знам.. или HM за Ios.
Примерно на това http://tablet.bg/tablets-acer-iconia_ia ... _L0EEX_007
или
http://tablet.bg/tablets-dell-Venue_11_ ... 1P9EMG32HS
Гледам че няма (поне в сайта им) комбинация 4-ядрен / 4г рам, трябва да избирам 1 от 2-те да е 4гб.. иначе и -2та имат usb и мога да закачам хард, макар че 64/120гб ssd само за HM ми изглеждат достатъчни

Другият начин е да чакам HM Cloud за SnG, която не са почнали още да разработват доколкото знам.. или HM за Ios.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- TNT
- младши ентусиаст
-
А не не, не питам за windows-а, знам че само на него може, въпроса е дали таблета като хардуер ще се справи с HM2 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Ако играеш на една маса... предполагам ще стигне. По-важно и РАМ май да има.

Някой може ли да ми обясни първи, втори, трети, четвърти и пети ред какво означават? ама като за..новобранец

п.с - кажете си nickname-овете. Ако се засечем някъде по масите или някой обича да зяпа как някой играе в сериозни турнири (аз например
) да знаем, че сме ние 
п.с 2 - коя е най-голямата печалба, която сте печелили с малък вход?
Има едно момче NET_BG - доста стабилни турнири играе

п.с - кажете си nickname-овете. Ако се засечем някъде по масите или някой обича да зяпа как някой играе в сериозни турнири (аз например

п.с 2 - коя е най-голямата печалба, която сте печелили с малък вход?
Има едно момче NET_BG - доста стабилни турнири играе

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- TNT
- младши ентусиаст
-
То тези неща ти си ги гласиш и при всеки може да е различно. Само за последния ред, предпоследната статистика... със сигурност са броя на блиндовете
За турнири е доста полезно, въпреки че има "залъгващ" момент, когато скочат блиндовете, а ХЕМ-а още не е ъпдейтнал 

не знам за нет-бг, ама на този пич са му интересни резултатите, пак е bg
http://www.officialpokerrankings.com/po ... F.html?t=2

- TNT
- младши ентусиаст
-
В България си има едно 10-15 милионера от това
Като основния приход им е от хора, които спонсорират.

75 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5