Мнение за Ауди А3 1.6

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Re: Мнение за Ауди А3 1.6

Мнение от hacker4eto1 » 27 Авг 2014, 7:04

Благодаря колеги,страшно много ми помогнахте на мен и на приятелката ми,за да разбера ,че този автомобил отпада от полезрението ми , явно тези скорости са си консуматив и многото други неща. Ще си насочим мнението на горе споменатите екземпляри като мисля да обърна внимание и на Фокуса.
Благодаря отново ,модераторите ако преценят може да врътнат ключето аз разбрах каквото ме интересуваше няма смисъл от повече лукуми и баклави :bowdown:
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 27 Авг 2014, 9:37

Не е много добра идея точно този двигател, както споменаха и колегите.
+1 за идеята да е поне 1.8 без турбото или с вече твоя воля, ако толкова държите да е а3-ка.
Иначе за тея пари, даже за по-малко влизаш във вариянта за Корса Ц имат вид, хубава поддръжка. :) :D
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Найка :)
Мечтае да кара: е38 740i, A8 D3

Мнение от Angel152 » 27 Авг 2014, 9:41

hacker4eto1 написа:Благодаря колеги,страшно много ми помогнахте на мен и на приятелката ми,за да разбера ,че този автомобил отпада от полезрението ми , явно тези скорости са си консуматив и многото други неща. Ще си насочим мнението на горе споменатите екземпляри като мисля да обърна внимание и на Фокуса.
Благодаря отново ,модераторите ако преценят може да врътнат ключето аз разбрах каквото ме интересуваше няма смисъл от повече лукуми и баклави :bowdown:

Колега,аз за аудито ти казах впечатления,сега следва за фокуса.Имаме във фирмата Фокус 1.6 2000г. с газов инжекцион.Фирмата е за недвижими имоти, сам можеш да си представиш колко се кара по-огледи и градско,не се спира.Само и сменяме маслото.Оказа се много здрава кола и евтина за поддръжка.Нещото което не очаквах е и ,че има що годе добра стокова музика.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 27 Авг 2014, 10:49

Миналата година взехме такова Ауди на жената, но фейсовото - 2002г.
Значи мотора е слаб. Колата се кара предимно само в София. До морето ходи тази година 2-3пъти.
От към харчене - харче. Масло също харчи. От разни гарнитурки течеше масло-оправихме го. Релета - оправихме ги. Дроселовата клапа - на всичките е проблем, но се оправихме. Стъкла и табло - проблем на всичките. Оправихме ги. Да ти кажа, моята жена само това Ауди искаше, хахаххах.
Окачването нищо не сме правили - изумен съм. за момента всичко друго и работи.
Като ти казвам, че сме я търсили може ли 3-4месеца, защото само гробници.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

Предишна

Назад към Извън Темата