Playstation 4
Модератор: Общи модератори
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Re: Playstation 4
The last of us се оказа срамно кратка...превъртях я за 10 дена...с по 2-3 часа игра на ден...
Иначе хубава история, но много loose ends останаха...Тъпо...
Иначе хубава история, но много loose ends останаха...Тъпо...

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
или Destiny?
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Някой от вас успял ли е да си вземе конзолата чрез Виваклуб отстъпката?
Обиколих всички магазини в околността и първо - навсякъде бяха изчерпани, второ - като заредиха вчера и тотално ме отсвириха като някакъв "половинчат" човек за това че ще си го платя кеш!? А при положение че съм дал заявка в 2 магазина да ми запазят и след като доставиха - "били ангажирани за договори вече"
Обиколих всички магазини в околността и първо - навсякъде бяха изчерпани, второ - като заредиха вчера и тотално ме отсвириха като някакъв "половинчат" човек за това че ще си го платя кеш!? А при положение че съм дал заявка в 2 магазина да ми запазят и след като доставиха - "били ангажирани за договори вече"

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Аз точно така я взех.
Това с платения мултиплеър е голяма тъпня
И без това игрите са доста скъпи, ами сега плащай и ps plus абонамент... 

www.bmwпрофесори-bg.net
Съжалявам че ви спамя, но дали ще падат цените на Playstation 3 ? Гледам в интернет най-евтино се намират по 200-250 и то без игри, а тук таме има някви по 400-500 лева, а впредвид факта че Playstation 4 е толкова, направо ми се струва дебилно да я продаваш за толкова. Мисля за коледа да си направя такъв подарък, или да изчакам още малко да навлезе 4-ката и да паднат още цените ?
- nik420
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320;E46 320d
- Мечтае да кара: E36 M3 GT
BaDxBoY написа:Съжалявам че ви спамя, но дали ще падат цените на Playstation 3 ? Гледам в интернет най-евтино се намират по 200-250 и то без игри, а тук таме има някви по 400-500 лева, а впредвид факта че Playstation 4 е толкова, направо ми се струва дебилно да я продаваш за толкова. Мисля за коледа да си направя такъв подарък, или да изчакам още малко да навлезе 4-ката и да паднат още цените ?
Колега смятам че цените ще паднат още тъй като 2015 най вероятно ще е последната година за 3-ката.Иначе и аз съм кандидат за покупка, но ще изчакам още малко,като за момента мисля че 3 е по добър вариант от 4 тъй като за 4 все още няма толкова добри заглавия пък и за тези пари предпочитам ъпгрейд на ПЦ-то (което е лично мнение

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
BaDxBoY написа:Съжалявам че ви спамя, но дали ще падат цените на Playstation 3 ? Гледам в интернет най-евтино се намират по 200-250 и то без игри, а тук таме има някви по 400-500 лева, а впредвид факта че Playstation 4 е толкова, направо ми се струва дебилно да я продаваш за толкова. Мисля за коледа да си направя такъв подарък, или да изчакам още малко да навлезе 4-ката и да паднат още цените ?
Само да вметна,че от PS3 до PS3 има разлика,три модела са с различни хардове.А къде е това PS4 за 500 лева,че да купя 4-5?

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
https://www.vivacom.bg/bg/residential/u ... ion-4.html
Аз май утре ще отида да отмъкна една машинка
Пред сериозна дилема съм
заслужава ли си?
Аз май утре ще отида да отмъкна една машинка

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Пред PS3 си заслужава със сигурност. Конзолата е чисто нова с мнооого по-добър хардуер от 3-ката.
Предполагам, че много скоро за PS3 ще спрат да правят игри и всичко ще е за PS4.
Предполагам, че много скоро за PS3 ще спрат да правят игри и всичко ще е за PS4.
benzin написа:Това с платения мултиплеър е голяма тъпняИ без това игрите са доста скъпи, ами сега плащай и ps plus абонамент...
Ами не е тъпня. За 10лв на месец получаваш по 2 безплатни игри всеки месец, като от януари месец ще има супер готини заглавия фрии. Получаваш и големи намаления на доста неща, а и все пак сърварите искат поддръжка и по този начин получаваме стабилност при мултиплеъра.

KUM4o написа:benzin написа:Това с платения мултиплеър е голяма тъпняИ без това игрите са доста скъпи, ами сега плащай и ps plus абонамент...
Ами не е тъпня. За 10лв на месец получаваш по 2 безплатни игри всеки месец, като от януари месец ще има супер готини заглавия фрии. Получаваш и големи намаления на доста неща, а и все пак сърварите искат поддръжка и по този начин получаваме стабилност при мултиплеъра.
На 3ката не е имало проблеми с мултиплеъра а си беше аванта. Иначе тия безплатните игри дето ги дават със сигурност ще са стари заглавия и игри от сорта на angry birds, дано не съм прав, ама си мисля че ще е точно така.
www.bmwпрофесори-bg.net
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
В първата година на плюса е нормално да пускат инди игри за ПС4. Някои от тях се оказаха бая приятни и ако нямах плюс щях да ги пропусна.
Нещо ВАЖНО за тези на които им се изтърка гумичката на стиковете или имат какъвто и да е проблем с джойстика. Аз имах проблем с износването и разговарях със съпортите на Сони.
Гаранцията на аксесоарите е 12 м. (за PS4) и тези неща също се покриват. Занесох си дуълшока и ми го замениха с нов.
Нещо ВАЖНО за тези на които им се изтърка гумичката на стиковете или имат какъвто и да е проблем с джойстика. Аз имах проблем с износването и разговарях със съпортите на Сони.
Гаранцията на аксесоарите е 12 м. (за PS4) и тези неща също се покриват. Занесох си дуълшока и ми го замениха с нов.
Да това е единия вариант. Ако не искате да си заменяте контролера може да си вземете тапи, с които между другото се играят още по приятно шуутъри.